Spring naar inhoud

De plastic baarmoeder, het kind van de staat komt eraan ✅

Afbeeldingsresultaat voor kunstmatige baarmoederAmerikaanse onderzoekers hebben een kunstmatige baarmoeder ontwikkeld waarin zij foetussen van schapen zich konden laten ontwikkelen en in leven konden houden. De dieren hadden bij de start van het experiment een leeftijd die overeenkomt met een menselijke foetus van 22 tot 23 weken. Het idee is de techniek te gaan gebruiken voor te vroeg geboren mensenkinderen. Maar als de techniek eenmaal werkt komen er vast ook andere toepassingen.
Het wordt nu nog gebracht als een onschuldige toepassing die bedoeld is om te jong geboren kinderen te redden.  Maar waarom worden dit soort zaken u werkelijk ontwikkeld?
Er wordt aan alle kanten gewerkt aan een soort mix tussen mens en machine, transhumanisme genaamd.  Het ontwikkelen van een kunstmatige baarmoeder is een van de laatste stappen in dat proces.  De mens is nu niet meer nodig om kinderen te laten ontwikkelen.
Op andere gebieden is de ontwikkeling ook al heel ver.  Denk aan nanorobots die via de bloedvaten binnen worden gebracht om allerlei zaken te observeren en zelfs aan te passen in het lichaam.
Maar denk ook aan hersenimplantaten, de ultieme integratie van computer en mens.
Al dit soort zaken zijn echter zeer verontrustend, want ook al zullen deze technieken ons als mensen in het begin nog kunnen helpen, ze zullen uiteindelijk ons omvormen tot gewetenloze volgzame slaven.
Afbeeldingsresultaat voor transhumanism
Het ultieme einddoel van de elite, een wereld geregeerd door hen met een paar 100 miljoen transhumane slaven die zorgen dat ze het aan niets zal ontbreken.    Ondertussen accepteren wij al dit soort ontwikkelingen omdat we denken dat ze goed voor ons zijn.
Maar een mens is een mens en geen machine

http://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/683191/op-komst-de-plastic-baarmoeder.html

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: