Chemtrailpiloot wijst naar opdrachtgever

Op het internet circuleren deze foto’s. Het is niet bekend waar deze foto is gemaakt, maar duidelijk  is wel dat de piloot het helemaal heeft gehad met de opdrachtgevers (van het besproeien van de wereldbevolking). Hij brengt deze opdrachtgevers in beeld.  De Zionisten, oprichters van de staat Israël  in  1948. Vlak na de tweede wereldoorlog.

jodenster

Let op: niet te verwarren met de Joden die onder leiding van Mozes en later Jozua naar het land Kanaän werden geleid.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Beloofde_Land

                                                zion

palestina

 

 

 

 

 

Maar denk niet dat Israël  als land de grote boosdoener is. Deze staat is in 1948 opgericht als dekmantel voor de VN die nu het hele gebied in nieuwe schoolboeken al van de kaart heeft geveegd. Lees hier wat er werkelijk gebeurt http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/VN-wist-Isral-compleet-van-de-kaart-in-Palestijnse-schoolboeken

De plannen van de elite of illuminatie worden langzaam zichtbaar al zwijgen alle media hierover.

jodenster

Ankie Schrijvers