Spring naar inhoud

Nauwelijks nog vluchtelingen, maar wel economische migranten ✅

Hoewel uit de jongste cijfers uit Duitsland blijkt dat het aandeel echte oorlogsvluchtelingen slechts luttele procenten bedraagt, doen politiek en media nog altijd overkomen alsof we met een ‘vluchtelingencrisis’ te maken hebben, en we geen andere keus hebben dan jaarlijks tien- tot honderdduizenden migranten tot onze landen en sociale zekerheidssystemen toe te laten. Tal van aanwijzingen en harde bewijzen dat de migrantenvloedstroom reeds lang van te voren uitvoerig is gepland, hebben we al de revue laten passeren. Daar komt nu ook een VN rapport uit het jaar 2000 bij, waarin letterlijk staat dat het ‘noodzakelijk’ is dat de Europese landen jaarlijks miljoenen migranten gaan toelaten.

 

In het VN rapport van 17 mei 2000 werd gepleit voor ‘instandhoudingsmigratie’ om de ‘verouderende’ bevolkingen van Europa aan te vullen. Daar werd weliswaar geen direct concreet plan voor opgesteld, maar dat was het doel van deze analyse niet. Het document diende ertoe om de politieke besluitvormers in de desbetreffende landen methodes aan te reiken waarmee ze hun onderdanen zouden moeten gaan overtuigen van de ‘noodzaak’ van massale immigratie.

In de persverklaring werd woordelijk gesteld dat het genoemde gewenste minimale aantal migranten – voor alleen al Duitsland een kleine half miljoen per jaar (!)- hoger was dan het aantal migranten dat nodig zou zijn om de bevolking op peil te houden. Een veel logischer alternatief, namelijk de groei van de autochtone bevolking te stimuleren, kwam –en komt- nooit ter sprake, omdat al tientallen jaren een beleid wordt gevoerd om die groei sterk af te remmen en zelfs om te keren.

Het complot van de Rockefellers en de VN

Al in 1992 stelde de VN het beruchte ‘Agenda 21’ programma op, dat inmiddels is geüpdatet naar ‘Agenda 2030’. Daarin werd geconcludeerd dat de groei van de wereldbevolking de consumptie economie onhoudbaar zou maken, en dat er daarom permanent ingegrepen diende te worden in de vrije markt en in de samenleving – vooral in de Westerse.

Hoe kan het dan dat de VN zichzelf tegenspreekt en in 2000 een ‘oplossing’ voor een niet-bestaand probleem (de in de toekomst verwachte teruggang van de bevolking – maar dat wilde men toch juist bereiken?) presenteerde in de vorm van het stimuleren van massa immigratie naar Europa? Daarvoor halen we een bekend citaat aan van David Rockefeller, die niet zonder de reden de VN het gebouw in New York schonk:

‘Sommigen geloven dat wij (de Rockefellers) deel uitmaken van een complot tegen de belangen van de VS. Zij noemen ons ‘internationalisten’ en verwijten ons dat wij over de hele wereld met anderen samenzweren om een compleet nieuwe wereldwijde politieke en economische structuur op te bouwen – een nieuwe wereld (orde) (NWO), als u wilt. Als dat de aanklacht is, ben ik schuldig, en daar ben ik trots op.’

Soros’ Open Society & EU ondermijnen democratie

‘Partner in crime’ George Soros is een andere machtige NWO topman die zijn miljarden en invloed aanwendt om de grenzen en culturen door migratie en vermenging uit te wissen, te beginnen in Europa. Zijn extreemlinkse ‘Open Society’ stichtingen werken hiervoor nauw samen met Brussel, en helpt tal van organisaties met het sluizen van zoveel mogelijk illegale moslimmigranten naar ons werelddeel.

De Jerusalem Post concludeerde op 22 augustus 2016 dat het doel van de massa immigratie van de EU en Soros ‘het ondermijnen van de Westerse democratieën is, en het voor hun regeringen onmogelijk te maken om de orde en hun eigen identiteiten en waarden te bewaren.’ Ook hier gaat het om de stapsgewijze afschaffing van de nationale staten ten gunste van eerst een Europese regering, en daarna een wereldregering.

Dat het niet bij VN aanbevelingen is gebleven, bewijst een vrijwel onbekend gebleven EU document van 2 september 2009, waarin letterlijk staat dat er ‘een gemeenschappelijk programma voor nieuwe migranten (lett. Neuansiedlers = nieuwe kolonisten) moet worden ingevoerd, om de immigratie in de externe dimensie van het asielbeleid van de EU te integreren, en deze versterkt strategisch te gebruiken.’ In datzelfde document werd beklaagd dat er nog veel te weinig migranten in Europa werden binnengelaten.

Geen vluchtelingen, maar permanente economische migranten

Puur ‘toevallig’ ontstaat er slechts 6 jaar laten een ‘vluchtelingen’crisis, die de door de VN en EU gewenste migrantenstroom naar Europa op gang brengt. Uit het document blijkt onomstotelijk dat het vrijwel niet om oorlogsvluchtelingen gaat die op zoek zijn naar veiligheid en bescherming, maar vrijwel uitsluitend om permanente economische migranten, iets wat zoals gezegd door de cijfers uit Duitsland wordt bevestigd.

Het recent bericht dat Syrische ‘vluchtelingen’ op kosten van de Europese belastingbetaler vakantie vieren in hun thuisland en zelfs in Aleppo, bewijst dat er zelfs voor die paar procent ‘echte’ vluchtelingen geen enkele noodzaak was om twee duizend kilometer verderop in Europa ‘bescherming’ te zoeken.

Waar het hen dan wel om ging behoeft eigenlijk geen uitleg: islamisering, gekoppeld aan de royale Europese sociale zekerheidssystemen, die in snel tempo worden uitgeput. Zo kreeg in Duitsland bijna 100% van de vorig jaar 700.000 toegelaten illegale moslimmigranten direct een uitkering, waar het overgrote deel permanent van zal blijven leven. De extra kosten lopen nu al in de tientallen miljarden euro’s per jaar.

‘Ja, de VN wil de homogeniteit van de volken vernietigen’

Op 30 september 2015 publiceerde de ‘Council on Foreign Relations’, een door de Rockefellers opgericht globalistisch NWO orgaan, een interview met Peter Sutherland, de Speciale VN Vertegenwoordiger voor Immigratie en Ontwikkeling. Sutherland, lid van de al even beruchte Trilaterale Commissie –eveneens door de Rockefellers opgericht-, zat in het bestuurscomité van de Bilderberg Groep en was bestuursvoorzitter van ‘vampierinktvis’bank Goldman Sachs.

In dat interview bevestigde Sutherland dat het geen complottheorie is dat hij ooit heeft gezegd dat hij ‘de homogeniteit van de volken wil vernietigen. Ja, daartoe ben ik vastbesloten! Als ik dat morgen zou kunnen uitvoeren, zou ik dat doen, inclusief mijn eigen volk.’

Hij verraadde tevens wie er gewillig aan dat plan meewerken door het manipuleren van de bevolking met het échte ‘nepnieuws’: ’De media aan boord halen is de sleutel. Maar we moeten ook de deur intrappen bij de brigade getikten en fantasten (de alternatieve / onafhankelijke blogs en sites), die grote delen van onze media in de moderne wereld beheersen.’  (1)

Het einde van Nederland nadert

‘Case closed’, bewijs geleverd. Het grootste deel van de politiek én media werken doelbewust en met kwade opzet door middel van het steunen van –en eisen van onvoorwaardelijke steun aan- massale immigratie aan de opheffing van ons land, ons volk, onze cultuur, onze waarden, onze veiligheid en uiteindelijk ook onze welvaart en onze toekomst. Het is alleen erg triest dat de meesten van onze steeds naïever wordende landgenoten dat -gezien de recente verkiezingsuitslag- vermoedelijk pas in de gaten zullen krijgen als het veel en veel te laat is.
Xander

Bron: xandernieuws.punt.nl

3 Comments »

 1. dit plan is al in 1933 opgesteld. Het is nu alleen maar wachten dat de geld kraan naar de burger dicht gaat. Dus zo genaamd dat de banken geen geld meer hebben en dan gaat het gevecht beginnen. Je kan deze plannen vinden in het document protocollen van sion. als het daadwerkelijk uit 1933 komt geen idee. maar alle plannen wat er nu gebeurd staan er wel in.
  Ook raadzaam om het boek van Henoch te lezen. Er staan een paar aardige stukjes in onder noach en toespraak 1. Als dit waar is dan is het de bedoeling om de wereld bevolking corrupt te maken en dat het grote oordeel gaat komen. En dat eigenlijk het koninkrijk van israel het uitverkoren volk zal zijn. Teminsten dat is wat er gedacht word.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als de banken dan geen geld meer geven,verkoop ik wel flessen water aan de dorstige.
  Eens kijken,wat zal ik vragen voor een liter water in glazen fles.
  Ok,omdat ik het water van giftige stoffen heb gefilterd kost die 5 euro. Met verkoop van 20 flessen per dag red ik me dan wel weer.
  Voor dorstige bankdirecteuren reken ik 1000,- euro per fles.
  Graag contant betalen,want de banken zijn gesloten.
  Ruilen met iets mag ook. Maar dan moet ik eerst zien wat die ruilwaar is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: