Spring naar inhoud

Edith Schippers wil nu ook uw DNA profiel ✅

Afbeeldingsresultaat voor edith schippersDemissionair minister Edith Schippers (u weet wel dat lieve vrouwtje van die kabinetsformatie) wil niet alleen dat mensen een pijnlijke dood ondergaan door zonder narcose de organen uit nog levende lichamen te halen en mogelijk de orgaanhandel duwtje in de rug geven; zij wil niet alleen mensen sociaal psychologisch onder druk zetten om hun kinderen vol te spuiten met virussen verpakt in het autisme veroorzakende kwik; ze wil niet alleen dat minderjarigen en wilsonbekwamen voor medische proeven kunnen worden gebruikt; ook wil ze niet alleen mensen die verward zijn geraakt door al die wetten en regels in dit land preventief ter observatie opsluiten en volproppen met medicatie en ook wil ze niet alleen dat de AOW pot van de staat lekker vol blijft door ouderen depressief achter de geraniums te zetten, zodat ze de zelfmoordpil zullen gaan slikken; ze wil nu ook uw DNA profiel. Wat is het toch een schattig brave new world mens die Edith!

Natuurlijk roept dat de nodige politieke weerstand op, want zo werkt dat in het psychologische spel van these en anti-these. Je oppert een wet; laat er wat discussie over ontstaan; dan volgen allerlei discussies in de media en wordt een wetsvoorstel misschien zelfs een keer afgewezen; maar dan komt er een volgende kabinetsperiode en drukt men de wet er alsnog doorheen. Ook kun je de truc uithalen dat je hoog inzet. Dat wil zeggen dat je in het wetsvoorstel meer eist dan je wilt, om uiteindelijk na wat gekissebis van de Partij voor de Dieren of Groenlinks (of wie dan ook de rol van anti-these vervult), toch uit te komen op het beoogde doel. Dat is de Hegeliaanse dialectiek die we op kleine schaal in de landspolitiek kunnen herkennen, maar ook op wereldschaal. Op dit moment zijn het de VVD jongeren die in opstand komen (anti-these).

Wat wil Schippers met dat DNA en hoe wil ze daaraan komen? Nou, uw DNA is reuze handig voor politie en justitie in misdaadzaken en dat erfelijk materiaal ligt natuurlijk overal in de zorg ter beschikking. Dat is goed, want dat is voor de veiligheid van het land; net als al die camera’s, full time afluistersystemen van telefoon en internet, slimme steden, en ga zo maar door. U leeft namelijk in een enorm crimineel, terroristisch en gevaarlijk land en dat moet gewoon steeds veiliger en veiliger. Daar hebben overheden zelf “absoluut geen hand in”. Net zoals overheden er “geen enkel baat” bij hebben dat er ineens zoveel plofkraken op pinautomaten zijn. Criminaliteit en terrorisme zijn “nooit” inside jobs waar de overheid wetten van de politiestaatmaatregelen mee op kan tuigen. Het zijn “altijd” externe krachtvelden waar de overheid zich tegen moet wapen om U te beschermen. Iedereen die wel eens van de NATO gladio operaties gehoord heeft of bijvoorbeeld de inside job 911 bestudeerd heeft, kan weten dat een te positieve gedachte over ‘vadertje staat’ is.

Wat is er dan mis met dat vergaren van dat DNA van mensen? Dat is toch heus handig? Neem bijvoorbeeld de Vaatstra zaak; dat leverde toch uiteindelijk een dader op. Welnu, los van de vraag of dat DNA nu écht iets bewezen heeft (omdat er wel gesproken is over gevonden DNA, maar het bewijs nooit getoond is) en het feit dat je DNA na kunt maken, is het in handen leggen van het menselijk DNA profiel bij de staat gevaarlijk in het licht van de transhumanistische plannen. “De wat?” De transhumanistische plannen; de Brave New World (Aldous Huxley) plannen van de machtselite.

Leest u zichzelf even in met dit artikel om te ontdekken wat dat transhumansime is en waarom dat zo gevaarlijk is. Als je de genetische eigenschappen van mensen in een database kunt opslaan, is dat handig als de nanotechologie straks in staat is om nanobots richting onze cellen te sturen. Je kunt mensen dan als het ware herprogrammeren. “Ach wat een onzin man, je hebt te veel scifi films gekeken!” Daar zegt u wat! De film Elysium laat prachtig zien hoe deze technologie wordt toegepast voor de elitaire groep die slechts in een scanner hoeft te gaan liggen om even de ziektes in het lijf te doen herstellen. Deze technologie zit er aan te komen. Wat voor velen nog scifi is, is voor mensen als Ray Kurzweil (technisch topman bij Google) al de verwachting voor over 17 jaar. Het positieve beeld van het uitbannen van ziektes is natuurlijk fantastisch, maar de down side van die techniek is dat ook eigenschappen die misschien juist goed zijn (maar lastig voor de slaafse houding richting de staat) ook uit uw DNA-programmaatje gehaald kunnen worden.

Dus ook al lijken dergelijke plannen alleen maar positief en nuttig voor criminaliteitsbestrijding; toch wordt het tijd dat u de lange termijn planning van de machtselite gaat doorzien en leert te onderkennen dat politici er zijn om deze plannen er op een zachte manier bij het volk in te masseren, ter voorbereiding van een totalitair regime dat niet alleen toegang heeft tot het menselijk brein (zie hier), maar ook tot het DNA. Niet voor niets heeft de Gezondheidsraad de Nederlandse overheid geadviseerd alle restricties in de wetgeving op te heffen, waardoor het kweken van menselijke embryo’s en het aanpassen van het DNA mogelijk worden (zie hier).

Bron linkvermeldingen: tpo.nlnewscientist.com, rtlnieuws.nl

Bron: Edith Schippers wil nu ook uw DNA profiel : Beyond the Matrix

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

4 Comments »

 1. Nou nou,die durft.
  Een vorm van DNA hebben ze al verkregen om mensen proberen te forceren om vingerafdruk af te geven voor paspoort.
  De gemeente ambtenaartjes sprongen hoog en laag bij mijn protest. Mijn vingerafdruk kregen ze uiteindelijk niet.
  Heb dus ook geen paspoort.Weiger ik om principes en om privacy redenen.
  Als Schippers mijn DNA wilt moet ze die maar persoonlijk bij mij proberen te halen.
  Zolang ik geen strafbaar feit heb gepleegd ben ik nergens verplicht om DNA af te staan. Dat mag ze haar katten wijsmaken.
  Met Schippers heb ik verder niets van doen. Dat psychisch gehersenspoelde vrouwtje kan mij bij wijze van spreke dus ook de kloten kussen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tuurlijk willen ze dat, vooral hun meesters. Zelf staan ze er niet tussen, net zo min dat ze belasting betalen. dit is al verrekend in het gratis geld wat ze krijgen. De stromanetjes. In dit geval is het een strovrouwtje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: