Free Masons zichtbaar aanwezig bij aanslag Londen

Er waren meerder opvallende details op 22 maart in Londen.
Alfred Lambremont Webre maakte een behoorlijke lijst met opvallende punten,waarvan de belangrijkste hier worden genoemd.

22-3 is een satanische feestdag voor de illuminati.  Op 22-3 waren er die dag in 2016 aanslagen in Brussel op luchthaven Zaventem en bij metrostation Maalbeek.
Precies een jaar later was het raak in Londen.

Wat er onder andere opviel was een soort generale repetitie met een ander onderwerp op 19 maart. Een paar honderd man vanwege terreurdreiging.

Armed counter terrorism officers of the London Metropolitan Police, take part in a training exercise to rescue hostages held by armed terrorists, played by actors, from a cruise boat on the river Thames, in London
ls

Opvallende dingen op 22-3-2-017:
Waarom was de hoofdingang naar beneden van de ingang van het parlement open en onbewaakt gelaten? Normaal gesproken zijn daar vier stafleden gestationeerd bij alle ingangen, twee binnen en twee buiten.

westminster

 

 

Het  viel op  dat er niemand dienst had toen de aanvaller arriveerde.

Er was melding gedaan dat de CCTV camera’s voor de Westminster off-line waren gezet.

Er waren dus vanaf die locatie geen camerabeelden geregistreerd op het moment dat ze juist nodig waren. Of juist niet….het is maar net van welke kant je het wilt bekijken.
helicopter2helicopter1

Dit keer waren de Free Masons  zichtbaar aanwezig. Het logo stond duidelijk op de eigen helicopters. De Free Masons (in Nederland de Vrij Metselaars genoemd) is niet zomaar een vereniging. Degenen die hier lid van zijn hebben eerst een test af moeten leggen en geheimhouding moeten zweren. Hier zijn een aantal namen te vinden van leden:

http://www.vrijmetselarij.nl/lavertu/Vrijmetselarij/Bekendevrijmetselaren.aspx
Waaronder in Nederland de koning en een grootgrutter.

Dit hele toneelstuk is geregeld door Free Masons en dat wilden ze dit keer duidelijk laten zien.

logo fm

Dit is het logo van de Free Masons / Vrijmetselaars.
Simpel uitgelegd staat de G voor Geometrie  staat daar  omheen een passer en een zogenaamde winkelhaak.
Maar in werkelijkheid steekt er veel meer achter.

Mannequin betekent ook : etalagepop.

Wie zich verdiept in de Illuminati komt steeds bepaalde getallenreeksen tegen: 11, 911, 22, 33, 13 en 666. Dat is niet zonder reden, want numerologie behoort tot de ‘verborgen kennis’, die door de Illuminati en Vrijmetselaars wordt benut om hun sinistere plannen te bekrachtigen.

Lees bijvoorbeeld hier waarom Rutte 33 zetels kreeg.

Waarom behaalde Rutte een overwinning van 33 zetels?