Spring naar inhoud

Hoe de elite aan de macht blijft ✅

Afbeeldingsresultaat voor illuminati power structureWat zou je doen als je de heerser van een rijk was? En je macht is gebaseerd op de slavernij van je eigen bevolking, waardoor je rijk en machtig blijft.

Maar je ziet dat je mensen beginnen te ontwaken en tegen te werken. Wat zou jij doen om aan de macht te blijven?

 

Je hoopt dat ze het vergeten wat ze zich hebben gerealiseerd en zich er niet meer mee bezig zullen houden.  Je zult ze dus moeten afleiden en beter nog tegen elkaar opzetten zodat ze vergeten waarom ze in opstand kwamen in eerste instantie.

De mainstream media die zoals we onderhand allemaal wel realiseren in het leven is geroepen om de heersers aan de macht te houden en dit tot op heden zeer succesvol uitvoert,  zul je moeten aanwenden om deze bewustwording onder de mensen om te buigen in een vernietigende oorlog tegen elkaar.

Afbeeldingsresultaat voor media manipulation

Laat de media zich focussen op verschillen tussen ons mensen zoals huidskleur, geaardheid, politieke voorkeur kortom zaai verwarring, angst en haat onder je bevolking

Dit is wat er op het ogenblik uitgebreid gebeurt. Hoe worden wij angstig gemaakt voor de vluchtelingenstroom die eigenlijk nooit echt op gang kwam, hoe worden we bang gemaakt door fals flag aanslagen zoals 9/11, charlie Hebdo en als laatste resultaat de gefabriceerde aanslag in Stockholm.

Laten wij ons werkelijk afleiden door deze propaganda van de media of gaan we nu eindelijk eens inzien dat wij alleen maar slaven zijn in een systeem dat is ontworpen om de elite in het zadel te houden?!

We zouden in een zoveel betere wereld kunnen leven , waarbij wij als mensen allemaal gelijk zijn en waarbij vrede en liefde het streven is.   Maar door ons af te laten leiden door de media vallen we in de val van de machthebbers die er echt alles voor over hebben om aan de macht te blijven, zelfs het in scene zetten van een gifaanval in Syrië.

Ook zie je dat in een wereld waarin steeds meer mensen bewust worden er een steeds grotere groep van ordebewakers opgebouwd wordt, ook mensen die niet tot de elite behoren maar voor deze elite hun macht bewaken.  Vaak zonder dat ze zich hiervan bewust zijn.

Ook hier zie je weer hetzelfde patroon van mensen die tegen elkaar worden opgezet zodat de echte machthebbers buiten schot blijven.  Maar als je goed kijkt zijn het uiteindelijk allemaal mensen die voor hetzelfde slavernij systeem werken. De een protesteert tegen het systeem terwijl de ander het systeem verdedigt

En als we dus echt onder dit juk van de slavernij willen uitkomen zullen dus ook de beschermers van de machthebbers moeten laten inzien wat er aan de hand is.  Dus praat met elkaar en maak  elkaar geen verwijten.   Kennis wordt alleen gedeeld als er een basis van begrip is.Afbeeldingsresultaat voor politie helpt

Laten we onze ego’s aan de kant zetten en onze boodschap naar voren brengen dat het leven zoveel meer betekent dan alleen maar werken en geld verdienen.  Uiteindelijk werken we nu met zijn allen heel hard om geld te verdienen om daar weer spullen mee te kopen die we eigenlijk niet nodig hebben, maar waardoor we wel de elite spekken omdat over alles wat we doen belasting wordt berekend dat rechtstreeks in hun zakken verdwijnt.

Uiteindelijk willen we toch een wereld die goed is voor de natuur en waarin mensen elkaar waarderen in plaats van elkaar haten en oorlog tegen elkaar voeren ?

Daarom moeten we stoppen met overleven en beginnen met leven.  Leven in vrijheid

Dus moeten we de elite aanpakken zul je zeggen?  Die kleine club die ons in hun macht heeft?

Ik denk alleen het realiseren dat wij als mensen met zovelen meer zijn als het kleine eliteclubje al meer dan genoeg is .  We moeten inzien welke middelen er tegen ons zijn gebruikt en hier niet meer aan mee werken.   Vertrouw niet meer op de propaganda machine die de media heet en ga zelf op onderzoek uit en bepaal voor jou de waarheid is en waardevol is.

Maar de belangrijkste troef die we de elite uit handen kunnen nemen is het stoppen met lenen van geld en daarover rente te betalen.  Afbeeldingsresultaat voor verbieden leningenDit systeem heeft hun door de eeuwen heen gefinancierd en in hun macht gehouden.   Wees tevreden met minder en koop pas iets als je er het geld voor hebt.

Uiteindelijk zal dat ons de vrijheid teruggeven en de macht wegnemen bij de heersers die alleen op geld en macht belust zijn.

Om te beginnen kunnen we een start maken door zelf onze energievoorziening te verzorgen door bijvoorbeeld zonnepanelen of windmolens.   Door dit goed te organiseren als buurt stad of dorp kunnen we onafhankelijk worden en zelfvoorzienend.   Afbeeldingsresultaat voor zonnepark hengelo gelderland

Daarnaast is het kopen van producten uit je eigen omgeving met contant geld een vervolgstap. Ondersteun je eigen omgeving en betaal dit ook met geld uit dezelfde omgeving.

Koop je versproducten bij de boeren uit de regio en ondersteun zo ook hen in hun bestaan

Laat je creativiteit de vrije loop en zo kunnen we met zijn allen genoeg manieren bedenken om niet meer afhankelijk te zijn van een systeem dat ons in slavernij houd.

Want is juist niet onze eigen omgeving waar we wonen niet de basis van ons bestaan en samenleving?

Daarom moeten we stoppen met het de schuld geven aan de samenleving want wij zijn de samenleving. Wij en onze vrienden, buren en kennissen zijn de personen waarvoor we leven en niet de overheid.

De overheid is eigenlijk alleen maar nodig om centrale afspraken te maken zodat we goed kunnen samenwerken en niet andersom.   Nu is de overheid er om regels te maken zodat we juist niet goed samenwerken en vooral hiertegen niet in opstand komen

Uiteindelijk ligt de keuze bij ons zelf, maar het is wel een keuze die we als mensen samen zullen moeten nemen.  Maar beginnen kunnen we allemaal.

Tekst gebaseerd op de onderstaande video

 

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: