Spring naar inhoud

Vlakke aarde bewijs: Waarom vliegroutes 2x zo lang zijn ! ✅

Als de Aarde een bal is en Antarctica is te koud om overheen te vliegen, dan is de enige logische route om van Sydney naar Santiago te vliegen een rechtstreekse vlucht over de grote oceaan.

Waarbij je dus continue in het zuidelijk halfrond blijft.  Bijtanken zou dan in Nieuw Zeeland kunnen of op andere locaties in het zuidelijk halfrond die op de route liggen als het echt noodzakelijk is.

Maar in werkelijkheid gaan de Sydney- Santiago vluchten via het noordelijk halfrond om daar een tussenstop te maken in bijvoorbeeld Los Angeles of andere Noord Amerikaanse luchthavens.

Om daarna verder te gaan terug naar het zuidelijk halfrond.

Dit soort belachelijke routes met omwegen worden gemaakt op een aarde die bol is, maar op een kaart van de vlakke aarde zijn deze routes compleet logisch omdat de noord amerikaanse luchthavens precies in een rechte lijn op de route liggen.

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Bron: The Atlantean Conspiracy: 200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball

1 reactie »

  1. Daar hej je popie jopie met zijn geherblog ook weer.
    Ga eens werken Mr. Geudens ipv in die platte onzin van Rene te geloven.
    Rene heeft geen greintje bewijs van zijn fantasie platte aarde.
    Wist je dat Jezus ook een werkman was?

    Like

  2. Hoe meer ik hier over leer, ga ik het ook geloven. Ben op youtube wezen kijken naar filmpjes sommige zijn rommel maar er staan filmpjes bij waar je niet om heen kunt. Raket die omhoog geschoten word en niet verder omhoog kan. Je ziet de voorkant uit elkaar spatten en daarna de rest van de raket. En dan het NASA logo. erg frapand. ik ga verder op onderzoek. Btw de bijbel praat ook over een platte aarde.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.