Spring naar inhoud

False flag aanslagen – 9/11, Sandy Hook, Boston bomaanslag en meer ✅

Afbeeldingsresultaat voor londen aanslag 2017Na de aanslag in Londen, die ook weer alle tekenen van een valse vlag aanslag heeft, kwam ik de onderstaand video tegen.  Hierin geeft James Fetzer, een amerikaanse professor, uitleg over een behoorlijk aantal aanslagen en hoe deze gefabriceerd werden.

Ik heb zelf al veelvuldig aandacht besteedt aan verschillende aanslagen en hoe hier zeer duidelijk zaken niet kloppen.  Het heeft er alle schijn van dat deze aanslagen namelijk door juist de mensen zijn gepland en georganiseerd die ons zouden moeten beschermen.

Juist dit is nu zo zorgwekkend. De wereldbevolking wordt namelijk voorgehouden dat we bedreigt worden door terroristen die onze samenleving willen ontwrichten, maar zoals James in deze video aangetoond zijn het dus de autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor deze aanslagen.

Het uiteindelijke doel is het beheersen en controleren van de wereldbevolking door het in angst houden van de mensheid. Door deze angst zijn wij als mensen namelijk bereidt om veel, heel veel, van onze vrijheden in te leveren.   In ruil voor een schijnveiligheid.

Dus wordt wakker en doe zelf onderzoek na de aanslagen. Deze video is misschien een goed begin

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: