Spring naar inhoud

9/11 Pentagon aanval – Het vreemde verhaal van de taxichauffeur en de lantaarnpaal ✅

Gerelateerde afbeelding

De duivel is in de details wordt wel eens gezegt.  Dit is ook zo’n geval waarin een detail heel belangrijke informatie weergeeft.

In het Amerikaanse nieuws is dit in tegenstelling van ons nieuws veelbesproken.  De taxichauffeur die een lantaarnpaal op zijn dak kreeg die door het in vliegende vliegtuig omgevallen was.

Dit is volgens de officiële instanties de juiste versie, maar wel een versie die heel bijzonder is .

Het vliegtuig moet namelijk over een vrij lange afstand vlak over de grond hebben gevlogen. iets wat volgens veel piloten voor een amateur niet te doen is.

Het vliegtuig zou een lantaarnpaal om hebben gevlogen die dwars door een taxi gevlogen is. De taxichauffeur heeft deze vervolgens​ met een onbekende uit de auto hebben getrokken en eigenhandig op straat terug gelegt.

In de video kun je zien hoe onwaarschijnlijk zijn verhaal eigenlijk is. Maar belangrijker nog dat hij door laat schemeren dat het een vooropgezette actie is waarin hij een radertje was.

In het pentagon is namelijk een kruisraket binnengevlogen. Maar dit moest natuurlijk ten koste van alles verborgen blijven.

Dit soort kleine details uit het hele 9/11 gebeuren laten ons zien dat er heel veel niet klopt en dat de officiële instanties ons een beeld willen voorhouden dat van geen kanten klopt.

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: