Spring naar inhoud

We hebben een reptielen brein maar wat hier gebeurt is niet menselijk meer

 

reptielenbrein

In onze hersenen hebben we drie verschillende breinen. Eén daarvan is het reptielenbrein die het in noodgevallen overneemt om te overleven. Wanneer je zo vreselijk schrikt dat je even niet meer kan bewegen, maar je toch in gevaar bent.
Dan neemt je reptielenbrein het over als de automatische piloot die je actie laat ondernemen buiten je bewustzijn om. Dat je je later afvraagt, hoe heb ik dat kunnen overleven?
Hier  staat een uitleg over de werking van ons menselijk brein:
http://www.coachy.nl/coaching/de-controle-kwijt/

 

Maar degene in dit filmpje heeft wel een heel ongewoon supersnelle reactie. Dat is geen echt mens, maar een levensgroot reptiel (reptilian) die zich voordoet als mens. (Ik schrijf hier geen wartaal, maar het is een heel waar verhaal apart, voor wie hier nog niet in thuis is). We komen hier nog op terug.

Een mens kan niet zo snel reageren en zonder een schrammetje wegrennen, nadat hij van een brommer valt en vrijwel meteen door een bus zou zijn overreden als hij niet zo onmenselijk snel was weggedoken.
Zoals je ziet is dit nietsvermoeden gefilmd met  een dashboardcamera.

 

1 reactie »

  1. Maar degene in dit filmpje heeft wel een heel ongewoon supersnelle reactie. Dat is geen echt mens, maar een levensgroot reptiel (reptilian) die zich voordoet als mens.

    Dit is gewoon een echte mens, alleen ze reactie met de buiten wereld is veel groter, of te wel derde oog. Ik ken dit ik heb dat ook. Je hebt een super snelle reflexie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: