Spring naar inhoud

9/11 gehele Pentagon video met raketinslag – er is nooit een vliegtuig ingevlogen ✅

Afbeeldingsresultaat voor 9/11 pentagon planeIk doe al een tijd onderzoek naar de gebeurtenissen rondom 9/11.   De beelden die destijds door het pentagon werden vrijgegeven , afkomstig van een tankstation tegenover het pentagon, riepen al de nodige vraagtekens op omdat er nooit een geheel vliegtuig op te zien was.

Bovendien werden de beelden van alle camera’s in de omgeving in beslag genomen en nooit vertoond. Het tankstation heeft zelfs een rechtszaak aangespannen om hun videomateriaal weer terug te krijgen wat overigens niet gelukt is.

Het vreemde aan de zaak is dat rondom het pentagon naar schatting 90 camera’s van defensie zijn opgesteld die werkelijk alle kanten van het gebouw in de gaten houden.

Maar van het invliegen van het “vliegtuig” zijn alleen 5 frame’s vrijgegeven van de tankstation video.

Vanuit veel organisaties en publiek is gevraagd m meer beelden vrij te geven. Maar het enige wat er is gebeurt is dat van alle camera’s die van privé personen waren of van bedrijven de beelden in beslag zijn genomen.  Juist daarom is de onderstaande video zo interessant.  Schijnbaar heeft iemand bij de overheid niet goed opgelet of heeft het bewust vrijgegeven.  In deze video van het tankstation zijn alle frame’s zichtbaar en kun je duidelijk zien dat er beslist geen vliegtuig naar binnen is gevlogen, maar zoals al eerder gedacht iets wat op een kruisraket lijkt.

Dit geeft maar weer eens aan dat er heel veel, echt heel veel zaken niet kloppen rondom 9/11

Bekijk de video en oordeel zelf.

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

http://www.anonews.co/leaked-pentagon-video/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: