Spring naar inhoud

Saoedi Arabië ongecensureerd! ✅

Met risico voor eigen leven wisten enkele vrijheidsstrijders een film te maken over het normale leven in Saoedi Arabië. 6 maanden hebben ze in het geniep gefilmd en legden gruweldaden vast die door onze mainstream media aan onze ogen onttrokken worden.

Dit land wordt door alle andere landen ondersteund en en wordt zelfs gezien als een bevriend land.   Ook door Nederland en Koning Willem Alexander is er ook al op staatsbezoek geweest.

Maar wat er in dit land gebeurt is werkelijk te gruwelijk voor woorden.   Burgers hebben totaal geen vrijheid en worden met harde hand onderdrukt.

Personen die het toch wagen zich te uitten tegen het regime worden gevangen gezet en gemarteld.  Op openbare pleinen worden zelfs regelmatig mensen met zweepslagen bestraft en zelfs publiekelijk onthoofd

Dit alles in een staat die wij bevriend noemen !!!

friendsofsaUKkoning willem en sa

obama bows to sa kingSaudiQueenuk

Er zijn meer landen waar mensen op straat geëxecuteerd worden maar daar komen onze koningshuizen meestal niet op bezoek. Dit land met hun koning is een graag geziene gast bij alle Europese koningshuizen. Dit land is ook de drijvende kracht achter de oorlog in Yemen waar dagelijks honderden mensen omkomen omdat SA wapens geleverd krijgt van de Britten en de Amerikanen. Ook leveren deze landen de inlichtingen om bombardementen uit te voeren op burgerlocaties. De Britten gaan zelfs zo ver dat de SA politie getraind wordt in de UK. De UK weet verdomde goed dat de mensen die deze training krijgen de hand er niet voor omdraaien om een huisvrouw die niet gehoorzaam is op straat te veroordelen en te executeren, meestal door te onthoofden! Ook onze Willem en zijn Argentijnse juntaprinses malen er niet om want ze zijn twee handen op één buik met dit gewelddadige regime. Als mensen straks weer met vlaggetjes zwaaien langs de kant van de weg als dit tuig haar rijkdommen showt, denk dan eens aan die onschuldige vrouwen die zonder pardon onthoofd worden.

executies in sa

executie sa

executies sa bush

Vrienden voor het leven!

 

SA is ook de grote aanjager van IS, ISIL, AL NUSRA, Al QAIDA en andere terroristische organisaties. Samen met Qatar, Israël, Jordanië, Turkije en nog een paar anderen financieren zij deze terroristen en helpen hen waar maar mogelijk is. Zo is het al lang geen geheim meer dat Israël gewonde terroristen oplapt om elders weer aan de strijd deel te nemen. De hele wereld heeft dit de afgelopen jaren zelf kunnen zien maar mainstream media zou mainstream media niet zijn als ze zelfs hier een draai aan weten te geven. Neen, volgens de gevestigde nieuwskanalen zijn het landen zoals Iran en Syrië die het terrorisme in leven houden, dit ondanks het gegeven dat Syrië zelf al 5 jaar aan het vechten is tegen terroristen.

Deel deze film breed opdat zoveel mogelijk mensen te weten komen welke vrienden onze overheden en koningshuizen erop na houden. Net nu de verkiezingscampagnes in volle gang zijn en de heren politici over elkaar rollen, zelfs kranten mogen maken voor hun eigen propaganda, is het noodzakelijk om deze gruwelijke zaken te belichten. Eens kijken of Rutte dit met een lach aan de kant kan schuiven!

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Bron: Saoedi Arabië ongecensureerd!

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: