Bewijs Flat Earth – IJsselmeer laat zien dat de aarde vlak is ✅

vlakke aardeAls de Aarde een bol zou zijn met de omtrek van 40.000 km zoals NASA en de moderne wetenschap claimt,  dan zou volgens de wiskunde bepaald zijn dat kromming van het aardoppervlakte per kilometer in het kwadraat 7,8 cm zou zijn.

Dit betekend dat over een afstand van 20 kilometer voorwerpen ongeveer 30 meter onder de horizon zouden zijn verdwenen.

De foto hieronder is in Stavoren gemaakt en laat de kustlijn van Enkhuizen zien dat inderdaad op ongeveer 20 km afstand ligt.  Deze foto is gewoon door een willekeurig iemand gemaakt die niks heeft met een vlakke aarde

Dus zelf hier in Nederland kun je op vrij eenvoudige wijze aantonen dat water en dus de aarde vlak is

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.