Spring naar inhoud

Waarom wij in Nederland niet bang hoeven te zijn voor terroristische false flag aanslagen ✅

Afbeeldingsresultaat voor fals flag operationsNederlanders hebben geen enkele reden om bang te zijn voor false flag terroristische aanslagen op Nederlandse bodem. Ook al schreeuwen de AIVD en de nationaal coördinator terreurbestrijding Dickie Schoof om de paar weken dat de kans op zulke aanslagen nog steeds reëel is in Nederland, toch beweer ik bij deze het tegendeel. En ik heb daarvoor genoeg argumenten.

Ik heb het voor de duidelijkheid niet over echte terroristische aanslagen, die gebeuren ook. Maar mijns inziens gebeuren dat soort echte terreur niet (of in ieder geval niet vaak) in Europa. Dat is voorbehouden aan het Midden-Oosten en aan sommige Afrikaanse landen, daar waar het Westen de boel ‘gerubblelised’ heeft en waar dus complete chaos heerst. Ja daar vind je echte terroristische aanslagen, in Europa hebben we echter meestal te maken met zogenoemde false flag terreur. False flag terreur is terreur die wel degelijk echt is, met echte bommen en helaas ook echte slachtoffers die te betreuren vallen. Hetgeen het false flag terreur maakt is het feit dat zulke aanslagen gedaan worden door geheime diensten en dat dit soort aanslagen vervolgens geclaimd worden of toegeschreven worden aan groeperingen die niets met de aanslag te maken hadden. False flag aanslagen kan je onder andere  herkennen aan het feit dat er vrijwel direct na zo’n aanslag geroepen wordt (de reactie) om oplossingen op het probleem. Met andere woorden: probleem, reactie, oplossing.

Neem nou bijvoorbeeld de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn van december 2016. Hier was overduidelijk sprake van een false flag aanslag. False flag aanslagen gaan namelijk meestal gepaard met het vinden van paspoorten of identiteitspapieren in (vracht)auto’s of op de plaats delict. Vrijwel direct na deze aanslag in Berlijn werd in Duitsland om het hardst geroepen om oplossingen. Die oplossing moest uiteraard verbeterd cameratoezicht worden met gezichtsherkenning software. Want tja hoe kon het dat de dader, Anis Amri, onopgemerkt door Duitsland (en later half Europa) kon reizen, terwijl hij wel degelijk gesignaleerd stond? Hoe kon de Duitse politie deze terrorist uit het oog verliezen? Dat moest niet meer kunnen. En dus komt er in Duitsland nu eindelijk gezichtsherkenning software en komen er nog heel veel meer camera’s erbij op straat. Het gemeentebestuur van Berlijn stribbelt nog steeds tegen. Men is fel tegenstander van dit soort privacy schendende maatregelen. Berlijn kan binnenkort dus nog een false flag terreuraanslag verwachten is mijn voorspelling. Want als je het mij vraagt dan zijn veel van dit soort false flag aanslagen bedoelt om bepaalde wetten en/of maatregelen er door heen te jassen. Wetten en/of maatregelen die in de meeste gevallen de mensenrechten aantasten, de vrijheid nog verder beperken en de privacy van de burger nog verder schenden.

Nederland heeft geen false flag aanslag nodig om gezichtsherkenning software er doorheen te krijgen in de Tweede en later Eerste Kamer. De Nederlandse politie heeft namelijk sinds een paar maanden al de beschikking over dit soort gezichtsherkenning software. Inclusief database waar al een miljoen Nederlanders in staan trouwens. Wat dat betreft is Nederland Duitsland al een paar stappen voor dus. Wij hebben in Nederland geen enkele reden om bang te zijn voor false flag terrorisme. Nederland is namelijk het braafste jongetje van de klas als het gaat om het invoeren van wetten en/of het nemen van maatregelen die de mensenrechten nog verder aantasten en/of de privacy van de burger nog verder beperken. In Frankrijk waren enkele terroristische aanslagen nodig om de politie te militariseren. In Nederland is één verward persoon die sterft na politiegeweld voldoende om de politie te laten testen met stroomstootwapens, de welbekende taser.

Nederland is de uitvinder van trajectcontrole. Zo trots als een aap met zeven lullen zijn de Nederlandse elites met dit soort praktijken, George Orwell’s 1984 verbleekt bij de staat waarin Nederland verkeerd. Jaloers is Nederland sinds kort wel. Het Nederlandse OM kijkt vol jaloezie naar de Belgische ‘Super Flitsers’. Deze super flitspalen moeten terreur tegengaan in België. Zoals jullie weten heeft België haar portie false flag terreur inmiddels wel gehad, de Belgen snappen de boodschap, en de Belgen zijn bezig met het uitrollen van super flitspalen. Deze flitspalen kunnen 32 voertuigen tegelijk en/of 8 rijbanen tegelijk monitoren. Het zijn flitspalen die tegelijk ook het gedrag van de burgerbevolking in de gaten gaat houden. Alle soorten verkeersovertredingen kunnen door deze super flitsers geconstateerd worden. De super flitser maakt niet alleen een foto van het kenteken maar filmt het gehele voertuig inclusief te bestuurder. Dit alles is een ideale mix tussen een flitspaal en gezichtsherkenning software. Binnenkort zullen deze super flitspalen vast en zeker de oversteek maken naar het Nederlandse wegennet. Daar hebben wij in Nederland geen false flag aanslag voor nodig, die super flitsers willen we maar al te graag, want de gemiddelde Nederlander leeft in angst voor terreur. Ook al heeft Nederland in de afgelopen 40 jaar volgens mij geen enkele grote terroristische (bom)aanslag te verwerken gehad.. En dat komt denk ik omdat Nederland dus het braafste jongetje van de klas is als het gaat om vrijheidsbeperkende maatregelen.

Neem nou de nieuwe ‘aftapwet’. Die is vorige week met ruime meerderheid door de Tweede Kamer aangenomen. Nu nog de Eerste Kamer, maar dat mag geen enkel probleem vormen gezien het verleden waarin de Eerste Kamer tig van dit soort wetten goedkeurde. Gezichtsherkenning software is ook ergens ‘along the way’ goedgekeurd door de Eerste Kamer lijkt mij, en het is logisch dat wij als burger daar nooit iets over horen. Dat maakt Nederland namelijk Nederland, en daarom hebben en krijgen wij waarschijnlijk nooit last van false flag terreur binnen onze landsgrenzen, onze volksvertegenwoordigers jassen namelijk toch wel stiekem dit soort maatregelen er doorheen, waarom zou je het publiek iets vragen of meedelen, die prakkers stemmen immers toch altijd tegen bij een referendum…?

Nederland heeft straks door deze ‘aftapwet’, ook wel ‘sleepnetwet’, ‘afluisterwet’, of simpelweg ‘George Orwell’s natte droom’ een wet die de AIVD bevoegdheden geeft waarop de NSA jaloers zal zijn. Ik juich deze wet als Nederlander toe, want ik zie wat de hoge heren ook zien en zeker ruiken, namelijk bakken met geld. Bakken met geld kan de AIVD straks verdienen door chantage en door voor andere partijen informatie te verzamelen met hun sleepnetten. Nederland is een belangrijk knooppunt van internetkabels namelijk. Als de AIVD kabels gaat aftappen in die datacentrums langs de A10, waar dus het internet verkeer van vele landen samenkomt, dan heeft de AIVD een schat aan informatie. Daar kunnen ze buitenlandse leiders mee chanteren, of ze kunnen die bulk data verpatsen aan andere buitenlandse inlichtingendiensten. Dat kan enkel goed voor onze economie zijn, of niet?

Frankrijk heeft ook een groot aantal false flag aanslagen meegemaakt. Elke aanslag heeft één of meerdere doelen of agenda’s die uitgespeeld moeten worden. Een aantal aanslagen die in Frankrijk gebeurd zijn kan ik rechtstreeks linken aan het feit dat Frankrijk Israël dwarsboomt. Frankrijk dreigde twee en half jaar terug de Palestijnse staat te erkennen bijvoorbeeld. We weten allemaal wat er in de afgelopen twee jaar gebeurd is in Frankrijk qua false flag terreur. Het is niet handig om als land Israël te pesten. Dat kost je een false flag aanslag. Nederland is één van Israel’s beste matties. Dus ook uit de zionistische hoek hoeven wij geen false flag aanslagen in ons kikkerlandje te verwachten.

Een andere reden voor false flag aanslagen is het aanwakkeren van xenofobie (angst voor buitenlanders). Marine Le Pen spint garen bij de toenemende xenofobie in Frankrijk, die er natuurlijk al een beetje was, maar dat gevoel van angst neemt door de vele false flag aanslagen die toegeschreven worden aan moslims natuurlijk alleen maar toe. Hetzelfde geldt voor AFD (Alternative für Deutschland) in Duitsland, wat aan populariteit wint na de false flag aanslagen in Duitsland. Het lijkt er op dat xenofobie, en de populistische partijen die daar gretig op inspelen, aan macht moeten gaan winnen in Europa. Reden: Nog meer verdeeldheid zaaien onder het volk. Als we naar Nederland kijken dan heeft Nederland zeker geen false flag moslim terreuraanslag nodig. De PVV en de VVD hebben samen al een meerderheid. Beide partijen spelen in op xenofobie. Niet alleen de PVV, maar zeker ook de VVD. In de jaren ’90 van de vorige eeuw hadden we in Nederland Hans Janmaat met zijn partij de CD. Dat was een racist, een haatzaaier en een bangmaker, zo luidde toen de analyse van het Nederlandse volk. De CD van Janmaat lijkt meer op het CDA van nu. VVD en PVV zijn al veel erger dan Janmaat’s CD ooit is geweest. In Nederland zijn we heerlijk xenofobisch, ook al hebben we daar bijna geen enkele reden toe. Maar dat maakt niet uit, het is mooi meegenomen die massale xenofobie hier in Nederland, dat scheelt weer een false flag aanslag om ons xenofobisch te krijgen! Zolang PVV en VVD het goed doen in de peilingen heeft Nederland geen false flag moslim terreur nodig.

Ik zie dus geen enkele reden om bang te zijn voor een false flag terreuraanslag in Nederland. Tasers, flitspalen, xenofobie, afluisteren, data sleepnetten, trajectcontroles, super flitspalen, wifi tracking, cameratoezicht op elke hoek van de straat, gezichtsherkenning software voor de politie, allerlei databanken, en dankzij Peter R de Vries zullen de internet providers binnenkort ook gedwongen worden om mee te werken met elk willekeurig verzoek van de politie. Tel uit je winst! Geen enkel land in de wereld is zo geil op privacy schendende maatregelen als Nederland. Geen land in de wereld is meer xenofobisch dan Nederland. Geen land in de wereld is met andere woorden zo enorm gehersenspoeld als Nederland. Er is geen enkele reden om hier nog meer problemen in de vorm van false flag aanslagen te creëren, Nederland heeft de oplossingen voor alle mogelijke eventuele problemen zelf al gecreëerd. Gaat u vooral rustig slapen!

Micky van Leeuwen

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Bron: Nederland heeft geen enkele reden om bang te zijn voor false flag terroristische aanslagen – Indigo Revolution

2 Comments »

 1. Zo, weten we dat ook weer.
  Oud nieuws,niets nieuws onder de zon voor mij.
  Wat interresseert mij nou die NSB nazi AIVD-erstjes?
  Effe wat anders
  Is er nog koffie in de kantine,ik heb dorst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: