Spring naar inhoud

Platte aarde bewijs – De zon staat dichtbij, zonnestralen tonen het aan ✅

Afbeeldingsresultaat voor crepuscular sun raysStaat de zon wel op 150 miljoen kilometer ver van ons vandaan ?   Volgens de officiële instanties zoals NASA en universiteiten wel. Maar als we het zelf met onze eigen zintuigen waarnemen wijst alles er op dat de zon veel dichterbij staat dan wat ons wordt voorgehouden.
Op de foto hiernaast kun je zien dat zonnestralen die door de wolken komen wijd uitwaaieren.  Dit is alleen mogelijk als de zon vlak boven het wolkendek staat.
De onderstaande  video geeft een duidelijke uitleg hoe dit kan en dat het geen resultaat kan zijn van het perspectief effect.  Een van de vele aanwijzingen dat de wereld misschien toch wel eens heel anders in elkaar zit dan je altijd hebt gedacht.
Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

10 Comments »

  1. De trein waar je op staat te wachten kan dus nooit ver weg zijn, want de spoorstaven lopen in de verte altijd naar elkaar toe!
    U moet nog nooit van perspectief hebben gehoord. Lees eens een boek over perspectief en vergeet de door u beweerde onzin snel, dan praten we nergens meer over. Afgesproken?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: