Spring naar inhoud

Anne Frank is gereïncarneerd in Zweden – aantoonbaar ✅

 

Ja, ik weet het, dit klinkt voor veel mensen als iets ongelooflijks en pure fantasie.
Maar ik  (Ankie Schrijvers) ben er van overtuigd dat het waar is omdat alles klopt.
Dus ik hoop dat niemand nu meteen afhaakt, want het is zo bijzonder. Daarom wil het toch graag delen met de lezers van Renes Wereld.

anne-schoolfoto
Het wordt misscien een beetje zweverig, maar dit is een uitleg over de onsterfelijke ziel en.of geest die in ons stoffelijke lichaam woont. Kort gezegd: dood is niet DOOD.

zielReïncarnatie (Latijn: caro = “vlees”; re=opnieuw, “wedervleeswording”, Grieks metempsychôsis, “opnieuw bezield”, vandaar “zielsverhuizing”) is de religieuze of filosofische opvatting dat het niet-lichamelijke deel van een levend wezen (de ziel of de geest) na de dood niet verdwijnt maar opnieuw in een ander levend.

Het Zelf of de ziel is eeuwig – Door Wendy Gillissengeest-ziel-en-lichaam-1
Wij zijn eeuwige wezens, met onbegrensde vrije wil, en de persoonlijkheid die we in elk ander leven aannemen is in wezen een deel van ons totale Multidimensionale Zelf of Ziel. Ons Multidimentionale Zelf verblijft in de Eenheid, net als de Schepper, en is daarom niet onderhevig aan tijd en aan de dualiteit zoals wij die kennen. Het Zelf of de ziel is eeuwig, onaantastbaar, en onbegrensd in haar mogelijkheden.
https://www.nieuwetijdskind.com/reincarnatie-en-het-multidimensionale-zelf

 

barbo-karlen-kleur

Barbro lijkt zelfs op de jonge Anne (midden)

 

Korte Nederlandse omschrijving
Barbro Karlen werd in 1954 geboren in Zweden, dus ongeveer 9 jaar na het overlijden van Anne Frank in het kamp Bergen-Belsen.
Ook bij Barbro zat het schrijven in het bloed; op 12-jarige leeftijd verscheen haar eerste boek met gedichten.Haar leven is vanaf klein kind heel bijzonder geweest. Vanaf haar tweede jaar had ze nare dromen over een ander leven en werd heel angstig wakker.
Toen ze kon praten, zei ze tegen haar ouders, dat haar naam geen Barbro was maar Anne.Het werd voor fantasie aangezien. Maar Anne bleef de dromen houden en begreep niet waarom ze als het ware twee levens had.
Ze bleef tegen haar ouders zeggen dat haar naam Anne Frank was.
Er was toen niemand in Zweden die een link kon leggen, want het dagboek van Anne Frank werd paszweeds-anne-dagboek eind jaren ’50 in het Zweeds vertaald en was nog niet heel bekend.
Barbro stopte om over haar dromen te praten omdat niemand er iets mee kon.

Ze dacht veel na over de zin van het leven en reïncarantie.
Later op school kwam ze achter het bestaan van het Dagboek van Anne Frank, dat voor het eerst in Nederland was uitgekomen in  1947 en later in het Zweeds toen Barbro op school zat.
Ze realiseerde zich toen voor het eerst dat Anne Frank echt bestaan had.

Haar oudere regelden een reis naar Nederland toen Barbro tien jaar was en ze verbleven in Amsterdam. Als eerste zouden ze een bezoek brengen aan het Anne Frankhuis. Barbro wist precies de weg er naar toe en wees haar verbaasde ouders de weg.
Het viel Barbro op dat het stoepje voor de deur anders was dan ze zich herinnerde.
Binnen werd ze overvallen door een angstig gevoel, het slaapkamer-annekoude zweet brak haar uit en haar moeder dacht dat Barbro ziek werd. Ze liepen door want Barbro wilde alles zien. Aangekomen in de kamer van Anne, zag ze alle platen aan de muur hangen,die in werkelijkheid tijdelijk waren  weggehaald om ze achter glas te gaan doen.
De ouders van Barbro ontdekten toen dat alles waar was wat Barbro had gezegd
en dat ze echt de wedergeboorte is van Anne Frank.

Lees hier de Engelse versie: https://exemplore.com/paranormal/The-Reincarnation-Of-Anne-Frank-Barbro-Karlen-The-Amazing-Story-Of-Past-Life-Memories
of bekijk onderstaande video.

 

boek-van-barbro

 

Barbro Karlen schreef ook een boek over haar leven met twee levensgeschiedenissen.
Het verscheen in 2002.

 

 

 

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

1 reactie »

  1. Ik geloof dit meteen. Had als kind van 3 ook een herinnering aan een vorig leven. Dat werd natuurlijk ontkend door mijnkatholieke vader en als kind verdween het uit mijn herinnering. Er zijn dingen die mij angst aanjagen zoals grote schepen . De film over de Titanic vond ik verschrikkelijk en heb er nachtmerries van gehad. Durfde niet meer te gaan slapen. Reïncarnatie is voor mij een waarheid terwijl ik toch katholiek ben/ blijf en ik kan dat goed combineren. Als katholiek geloof ik dat Christus de weg,de waarheid en het leven is en ik geloof ook dat ik daardoor niet meer hoef te reïncarneren. Maar ik geloof 100% in vorige levens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: