Spring naar inhoud

Europese Commissie verklaart oorlog aan contant geld ✅

Volgens de Europese Commissie is het geen fundamenteel burgerrecht om met contant geld te mogen betalen.

Na de talloze door hen uitgevoerde False Flag operaties wordt het nu tijd om de teugels strakker aan te halen en vrijheid zo goed als volledig te ontnemen van de burger.

Terwijl de bevolking loopt te slapen, maakt de Europese Commissie op alle fronten misbruik van de vele false flag aanvallen die de laatste jaren in Europa zijn uitgevoerd.

Aanvallen op de eigen burgers door “terroristen”, waardoor ze nu het “alibi” hebben om nog veel meer vrijheden bij burgers weg te halen.
false flag aanval overheid

Zoals bekend, is contant geld een doorn in het oog van machthebbers omdat het een manier biedt om aan totale controle van de overheid te ontsnappen. Met contant geld kun je de hele dag activiteiten uitvoeren die niet geregistreerd worden in de controle databases van de overheid. Mits je zorgt dat je niet op allerlei (beveiligings)cameras wordt gefilmd.

Als burger Jansen ’s morgens de deur uit gaat met contant geld op zak en hij komt ’s avonds weer binnen; Joost mag weten wat hij in die tussentijd heeft uitgespookt en zo hoort het in principe ook.

Om daar een einde aan te maken komt de Europese Commissie nu met een voorstel dat het gebruik van contant geld binnen de Europese Unie drastisch wil beperken.

De motivatie van dit alles gaat als volgt:

Ze beginnen al met te zeggen dat het betalen met contant geld geen fundamenteel recht is van een burger. Maar, daar willen ze dan niet over zeuren, maar wel over de anonimiteit die contante betaling biedt. Het daaraan tornen zou volgens de Commissie wel eens in strijd kunnen zijn met het recht op privacy, artikel 7 van de EU fundamentele rechten van de mens, maar in dat geval dienen er prioriteiten gesteld te worden. En als dan de privacy moet worden aangetast om de rechten en vrijheden van andere burgers te garanderen, dan is dat aantasten van die privacy een typisch geval van “jammer, maar helaas”.

Samengevat:

Zij creëren een probleem door het uitvoeren van false flag aanvallen op eigen burgers die op hun beurt daardoor doodsbang worden en dan komt degene die het probleem heeft veroorzaakt met de oplossing en die is het nog veel meer aantasten van de vrijheden van burger om hen te beschermen tegen de boeman, die zij dus zelf zijn. Slim bedacht, zeker als je ziet hoeveel mensen nog steeds blind geloven wat hen door de mainstream media wordt verteld.

Een simpel maar duivels principe dat nu al vele jaren met succes wordt toegepast. En eigenlijk begint deze operandus modi van de machthebbers pas bij een deel van de bevolking door te dringen na 9/11, wat je de moeder van alle false flag operaties zou kunnen noemen.

De grond van alle te nemen maatregelen door de Europese Commissie tegen contant geld zijn natuurlijk de aloude flutverhalen over terroristen, criminelen en belastingontduiking.

Na de bijeenkomst van de rijken der aarde onlangs in Davos werd natuurlijk al duidelijk welke kant het nu versneld opgaat, toen de vooraanstaande econoom, Chazaar en lid van het Comité van 300, Jospeh Stiglitz,  aankondigde dat alle contant geld afgeschaft dient te worden.

Enkele dagen na Davos komt de Europese Commissie met haar plannen.

Wanneer de burgers van alle landen niet binnenkort zelf het heft in handen nemen en voorgoed (contant) afrekenen met de kleine kliek satanische machthebbers op deze wereld, dan behoort tastbaar geld binnen niet al te lange tijd tot het verleden en zijn de burgers van deze planeet voorgoed geketend aan het merk van het beest.

Maar, om het spel mee te spelen willen we best even een aantal argumenten aanvoeren waarom de theorie dat contant geld criminaliteit stimuleert en belastingontduiking mogelijk maakt grote kletsverhalen zijn.

Om bovengenoemde zaken te bestrijden, wil men eerst de bankbiljetten met een hoge waarde uit de omloop halen, omdat hiermee al een groot deel van het probleem zou zijn opgelost.

De werkelijkheid:

Zwitserland heeft een bankbiljet van 1.000 Zwitserse Frank, waarde iets minder dan 1.000 Euro. Dit land kent één van de laagste misdaadcijfers ter wereld. Hetzelfde geldt voor Singapore wat een bankbiljet heeft van 1.000 Singapore Dollar, iets minder dan 700 Euro. In Japan is het hoogste bankbiljet 10.000 Yen, waarde ongeveer 80 Euro en Japan heeft een extreem laag misdaadcijfer. Ook de Verenigde Arabische Emiraten hebben een bankbiljet van 1.000 Dirham, waarde iets meer dan 250 Euro en een ongekend laag misdaadcijfer.

Daarentegen is het in landen met bankbiljetten met een hele lage waarde precies andersom. Daar rijzen de misdaadcijfers de pan uit en dan met name de georganiseerde misdaad. Dan praten we over landen die bankbiljetten hebben met een hoogste waarde van maximaal 25 Euro. Landen zoals Venezuela, Brazilië, Zuid Afrika en Nigeria.

Hetzelfde geldt voor corruptie en belastingontduiking.

Als je een land zoekt waar weinig corruptie voor komt dan is dat het kleine Georgië aan de Zwarte Zee. Als je een land zoekt met minimale belastingontwijking en waar de belastinginkomsten meer dan verdubbeld zijn, dan is dat Georgië.

De reden: Ze hebben heel eenvoudig de vroegere belachelijk gecompliceerde belastingsystemen zoals wij die kennen aan de kant gegooid en ze hebben gewoon twee belastingtarieven. Bedrijven betalen 15 procent belasting over hun winst en particulieren betalen 20 procent, ongeacht hoeveel je verdient.

Het land heeft haar belastinginkomsten zien verdubbelen, bedrijven willen zich daar graag vestigen en burgers peinzen niet over belastingontduiking. Het bankbiljet met de hoogste waarde in omloop is 500 Lari, iets minder dan 200 Euro.

Vergelijk dat met landen als Maleisië of Oezbekistan, waar het hoogste bankbiljet in omloop minder dan 10 Euro is en de corruptie hoogtij viert.

Alles wat je wordt wijsgemaakt door een Europese Commissie is gebaseerd op totale leugens. Betaal waar je kunt met contant geld. Zijn er plaatsen waar ze dat liever niet willen, ga ergens anders naartoe waar ze er wel blij mee zijn.

Zet een deel van je geld op de bank om in fysiek goud, wat niet alleen een goede lange termijninvestering is, maar ook een manier om straks een stuk vrijheid te behouden.

Maak zoveel mogelijk mensen wakker en probeer ze te doordringen van de ernst van de situatie. Wij zijn tenslotte met heel veel en de kliek machthebbers is maar klein en toch zijn zij het die op dit moment de rest onderdrukken.

Tijd voor verandering en niet via de politiek in Den Haag, als je dat denkt dan hoor je echt nog bij het slapende deel van de bevolking. Mensen kunnen heel veel zelf, zonder overheden en andere bemoeizuchtige elementen. Veel meer dan je mogelijk nu denkt.

Bron: Europese Commissie verklaart oorlog aan contant geld | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: