Spring naar inhoud

"The American dream"  blijf slapen !! ✅

Afbeeldingsresultaat voor the american dream

Er is een reden dat het onderwijssysteem niet werkt en dat is ook dezelfde reden dat dit nooit opgelost zal worden. Het zal niet beter worden en wees dus blij met wat je hebt.  Omdat de eigenaars van dit land niet willen dat het beter wordt.

We hebben het hier over de echte eigenaars, de stinkend rijke eigenaars die alles regelen en alle belangrijke beslissingen nemen.

Ze hebben de politici in hun macht, de politici die op hun plek zitten om jou het idee te geven dat je iets te kiezen hebt. Maar je hebt niks te kiezen, helemaal niets

Je hebt geen keuzes, je hebt eigenaars. Eigenaars die jou bezitten.  Ze bezitten alles. Al het belangrijke vastgoed, land en bedrijven.

Ze betalen voor de regeringen, besturen, stadhuizen en hebben bovendien de rechters in hun broekzak.   Ze bezitten alle media bedrijven en bepalen daarmee alle informatie die jij krijgt en bepalen daarmee je kijk op de wereld

Ze hebben je compleet in hun macht.  Ze besteden miljoenen, miljarden euro’s om te lobbyen om te krijgen wat ze willen.

We weten wel wat ze willen, ze willen meer voor zich zelf en minder voor jou !

Maar er is 1 ding wat ze zeker niet willen en dat zijn mensen die kritisch denken en goed opgeleid zijn.   Zij willen geen mensen die bij elkaar komen en bespreken met elkaar hoe zij bedonderd worden

Nee, zij willen gehoorzame arbeiders, mensen die net slim genoeg zijn om de machines te bedienen en het papierwerk te regelen. Maar wel dom genoeg om de steeds slechtere arbeidsomstandigheden, overuren en uitstel van pensioen te accepteren.

En nu willen ze ook je pensioengelden en sociale uitkeringen, zodat ze het kunnen geven aan hun criminele vrienden op de beurs.  En weet je, het gaat ze lukken omdat ze de eigenaren zijn van jou !!

Het is een grote club, maar jij zit er niet in !!!   Jij en ik horen niet bij die club. De zelfde club die jou verteld wat je moet geloven.   Via hun media kanalen waar je overspoeld wordt door informatie die jij MOET geloven maar nergens op gebaseerd is.

Reclame om jou te zeggen wat je moet kopen en nieuws om te zeggen wat jij moet geloven.   Het is een goed uitgedacht systeem.

Maar het schijnt niemand te interesseren en niemand maakt zich er druk om.  Want blank, gekleurd, gelovig of niet gelovig we blijven ons vertrouwen geven via onze stem aan rijke mensen die in het parlement ons moeten vertegenwoordigen.

Maar deze mensen geven geen donder om je, zij zitten daar alleen voor hun eigen interesse en om hun portemonnee te vullen

Maar het schijnt niemand te interesseren en niemand maakt zich er druk om.

En dat is waar op zij vertrouwen, dat de mensen onwetend en dom blijven en gewillig hun orders zullen opvolgen.

Want zij weten het geheim is;  “The American dream”

Want om in een droom te geloven moet je namelijk blijven slapen !!!

George Carlinn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: