Spring naar inhoud

Nederlandse wetenschapper trekt gebeurtenissen 9/11 in twijfel ✅

Afbeeldingsresultaat voor coen vermeeren 9/11Dat heel veel mensen, waaronder ik zelf, ernstige twijfels hebben bij de officiële verklaringen van de Amerikaanse  regering mag ondertussen wel duidelijk zijn.  Maar ook wetenschappers hebben twijfels. Gegronde twijfels want veel dingen die gebeurt zijn op die dag kloppen technisch gezien gewoon niet of zijn gewoon onmogelijk .

Coen Vermeeren is zo’n wetenschapper, verbonden aan de TU Delft, die vanaf het begin zijn twijfels had maar die het tot zijn roeping heeft gemaakt om de waarheid boven tafel te halen.

Vorig jaar rondom 9/11 heeft hij een boek uitgegeven dat hier overgaat. In de onderstaande video geeft hij uitleg wat hij hier in beschrijft en daarmee eigenlijk bewijst dat de uitleg van de Amerikaanse regering gewoonweg niet klopt en dus een leugen is

Maar een regering als die van Amerika die liegt, dat geloven mensen niet of willen het niet geloven dat dit de waarheid is.  Een overheidsinstantie die ons burgers voorliegt.  Dat kan toch niet ??

Maar bedenk maar eens waarom ook al weer de 2e Golfoorlog in Irak begon?    Was het niet dat Amerika en Engeland ons voorhielden dat ze onomstotelijk bewijs hadden dat er massavernietigingswapens waren?    Dat was aantoonbaar een leugen.    Ze waren er niet!

Waarom zou dus bij 9/11 ons wel de waarheid verteld zijn ?

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: