Spring naar inhoud

HAARP – Gaten in de hemel !!

Afbeeldingsresultaat voor haarp

Wat is HAARP eigenlijk en waar wordt het voor gebruikt ?   Wikipedia zegt her het volgende over:

High Frequency Active Auroral Research Program

 Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Dit onderzoek richt zich onder andere op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd. Andere onderzoeksgebieden zijn inzicht verkrijgen op het gebied van radiogolven, communicatie en navigatie.[1] In verschillende andere landen staan soortgelijke installaties, waaronder Noorwegen en Rusland.

Het project is gestart in 1993, en zal 20 jaar duren. Het project wordt gezamenlijk gefinancierd door de United States Air Force, de United States Navy, de Universiteit van Alaska en Defense Advanced Research Projects Agency[2] (DARPA).

 

Er wordt dus onderzoek gedaan naar het bovenste gedeelte van de atmosfeer en wat ze daarmee kunnen. Vroeger werd het project door de Amerikaanse overheid ontkent en was het geheim, maar tegenwoordig geven ze wel toe dat het bestaat, maar de ware reden wordt niet echt toegegeven.Afbeeldingsresultaat voor haarp

Zoals WIKI al aangeeft wordt het project voornamelijk uit de militaire hoek gefinancierd en dat maakt dit soort projecten al direct verdacht,  Want volgens Tesla is het namelijk mogelijk om met gerichte stralingen aardbevingen te laten ontstaan , maar ook beïnvloeding van het weer is mogelijk en misschien nog wel een hele reeks aan andere mogelijkheden waar we nog geen idee van hebben.

Er wordt dus gespeeld met onze wereld en alles wat hier leeft en dat baart grote zorgen.  In deze goede documentaire, die Nederlands ondertiteld is, komen zowel de onderzoekers als de tegenstanders aan het woord.  Mij conclusie na het zien van deze video is dat er met vuur gespeeld wordt en dat eigenlijk iedereen dit zou moeten weten.

Dus deel dit bericht zoveel mogelijk via je eigen blog of andere social media

(de video werkt gewoon )

3 Comments »

 1. Beste René,

  Namens Geert Dockx in het Belgische Lier – Antwerpen.

  Onderstaand artikel en bijhorend filmpje is wel straf te noemen, wel had ik er het vermoeden van, echter, ze laten het gevaarlijker uitschijnen dan dat het is, ze zullen onze planeet op deze manier volgens mij niet kapot krijgen, daar zal de Schepper, God de Vader wel over waken, hetgeen in de Bijbel omschreven staat.

  Ik ben alvast de man die de rente-ontvangsten van de Rothschild Bankdynaty zal geannuleerd hebben met een samenwerkings-opzet van en door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. En die rente-ontvangsten zijn in werkelijkheid fractioneel bankieren of vertrouwen-schendend tegenover de klanten die de Rothschild heeft, ooit begonnen als goud van de rijken en de aderl in bewaring te nemen, en het gewicht van het goud op een document te vermelden, waarvan twee duplicaten voor de Rothschild’s zelf waren en ze altijd één duplicaat gebruikten om er een copie van te maken, en dat door te verkopen aan derden, en dat is nog altijd illegaal sinds de oprichting van de Bank in 1756, en zo zijn de Rothschild’s zodanig rijk geworden ‘dat ze hun geld nooit meer op krijgen, echter, het is de samenwerking met Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander die deze rente-ontvangsten kunnen annuleren, gewoonweg omdat ik volledig onder de radar werk, onzichtbaar dus.

  Groetjes

  Geert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: