Spring naar inhoud

Onze aarde werd geheel verbouwd

Weet je nog van de video die in oktober op deze website werd geplaatst waarin   werd getoond dat er geen bossen meer zijn op aarde? De titel is ‘There are no forests on earth’
Er is te zien dat er  onvoorstelbaar grote bomen hebben bestaan.Dat er geen bergen zijn, maar dat daar de verwijderde bomen zijn weggewerkt.  Denk hierbij aan o.a. de zgn. tafelbergen die een platte bovenkant hebben. Het zijn helemaal geen bergen.

knipsel

Hetzelfde onderwerp wordt in deze video anders toegelicht en bekeken en er blijkt veel meer aan de hand te zijn dan verdwenen bossen die  vol stonden met ongelooflijk   brede en hoge woudreuzen.
De reuzen die op aarde hebben geleefd,hebben onze hele aarde onherkenbaar verbouwd.

Er is werkelijk niets  op aarde dat op een natuurlijke manier is ontstaan en of gevormd door weer en wind. Wel door satan en zijn demonen voordat mensen hiervan konden weten.

There are no forests on Earth – Decoded

knipsel-australie

10 Comments »

 1. Bomen die verstenen ? Tuurlijk,in fantasie is alles te verzinnen.
  Hout is hout…..steen is steen. Materialenkennis is hier zeer laag.
  Als ze flink blijven doorkappen in Brazilië zijn er zeker weinig bossen mee.
  Wat achter blijft is wat droog land en betonnen steden.

  Like

 2. Af en toe vraag ik mij wel eens af waar onze wereld vandaan komt. Het lijkt net als het een copy ergens van is. Een deel uit de taart gesneden.
  Kwam enige dagen geleden een filmpje tegen op youtube met daar in versen van uit de geschriften van het heilige woord.
  In begin der tijden, Hier werd over vogels en steden en de oorlog tusssen de engelen geschreven. Baal dat ik niet de versnummers opgeschreven heb.
  Dan krijg ik het gevoel dat het Adam & Eva verhaal heeeel veel later plaats gevonden heeft.
  Het zelfde dat in de bijbel over binnen en buiten de aarde geschreven word.En dan bedoel ik niet dat buiten de hemel is. Buiten is buiten onze aarde.en hemel.
  Hoop zaken om me lampje over te laten gaan.

  Like

 3. In mijn overtuiging zijn sommige verhalen in de bijbel inderdaad gebaseerd op waarheden die weergeven hoe onze wereld daadwerkelijk is ontstaan. Maar de bijbel is ook daar mensen bewerkt en veranderd. Je kunt daarom er niet geheel op blindvaren. Maar door het combineren van vele puzzelstukjes uit verschillende culturen kun je een lijn herkennen . overeenkomsten die wereldwijd terugkeren. Deze puzzelstukjes duiden er op we leven in een soort omgeving die gebaseerd is op bewustzijn. dat is de basis waaruit alles is ontstaan. Materie is dus ook niet iets vasts , het is het gevolg van wat ons bewustzijn heeft veroorzaakt. Als het collectieve bewustzijn vroeger heeft bepaalt dat leven niet op koolstof gebaseerd is maar op silicium dan zijn de versteende bomen en planten waarschijnlijk de resten daarvan die in de huidige wereld als residu zijn blijven bestaan.

  De hemel kun je dan ook zien als buiten de simulatie, vergelijk het met bv The SIMS waar de poppetjes (avatars) hun leven leven dat bestuurd wordt door spelers die zich dus buiten het spel bevinden. De spelers bevinden zich ten opzichte van de avatars in een andere wereld , hemel desgewenst .

  Like

 4. Als ik mijn lampje over mag gaan. Ik denk dat de aarde een hap (copy) is uit een immense planeet. Het leven op deze planeet is volledig verwoest door de ‘mensheid’ (laat ik het zo maar noemen) Dan komt het verhaal van de ? annanaki. Entiteiten hebben atoombommen gebruikt. Deze hebben de planeet in as gelegd. Dit is dus het punt van de silicium bomen. Alles, de gehele wereld is verzengeld in een immense vuurzee. En op dit punt is er iets ontstaan, als of er werkelijk iets bovennatuurlijks ingegrepen hebt. Dit is ook iets wat buiten mijn zichtveld ligt. Maar hier word over geschreven. Er waren vogels er waren steden (er worden niet gepraat over leven van ?mensen), de wereld is vernietigd door de oorlog met de engelen. En op dit punt komt Genesis in het leven. God heeft een nieuwe wereld gecreëerd. Uit de oude wereld zijn de goede engelen overgebleven. Deze hebben immers de oorlog overleeft. Nu weet ik niet als hiermee de eerste era bedoeld word of als dit later komt op onze gemaakte wereld nogmaals voorkomt. Zoals in Henoch staan, Later in de toekomst zal ik nogmaals moeten ingrijpen. Dit is dus onze tijd. En dit is dus nog één keer.
  Ik denk dat de eerste era in onze bol plaats gevonden heeft. Zelfde als babylonia.

  Nu vanuit onze bol. God creëerde de wereld, creëerde mensheid. Helaas is god ook maar een persoonlijkheid en op experimentele fase is mensheid niet wat het is, en de duivel is ook mee gekomen naar de nieuwe wereld. De mensheid is te veel beïnvloed door de duivel, god schut ze kleedje uit, het leven begint opnieuw met de nieuwe parameters. Dit is het zondvloed verhaal. De tweede fase is babylonia hier grijpt god in maar schut niet ze kleedje uit. (ik weet niet als dit te maken heeft met de omwenteling door de zodiac tekens. Als dit voltooit is dan word het kleedje uitgeklopt) Het leven gaat verder, Egypte en andere gedeeltes uit de oudheid is niets meer dan een copy van de eerste era. Valse goden en hier was/is de duivel actief. Dit is ook het beeld wat je in tegenwoordige tijd ziet de obelisken, de adelaar, de draak etc. Maar helaas ook deze experimentele fase loopt verkeert af. Maar denk dat god tussentijds veel geexpirimeerd heeft met de mensheid.
  En er als nog ingeslaagd is om een entiteit te creëren die gelijk staat als hij zelf.
  Het kleedje zal nog eenmaal uitgeklopt worden. (met alle gevolgen vandien) Zoals in de profetie staat, er is een eindtijd, dat is waar we nu inzitten. Er zullen 144000 mensen overblijven deze zijn vrijgekocht. Vrijgekocht waarvan?, of zijn deze de mensen waar het experiment overging. Mensen die geen verwoestende krachten bezitten. Oog hebben voor het leven en kunnen leven zonder rijkdom.

  Het geen wat wij buiten zien in de hemel is iets wat werkelijk is of heeft bestaan. Maar wij zien het als een projectie. Om deze projectie te laten zien zijn de piramides voor. De piramides zenden een frequentie uit. (Deze frequentie kan het signaal zijn van de projectie. ) Er zijn 4 groten piramides en vele kleinen. (veel films heeel veel films uit bollywood zijn gechanneld en mogelijk op ware feiten gebaseerd). Je zou ons leven kunnen zien als inderdaad een avatar. Maar ik denk dat wij niet in die zin gestuurd worden, aan touwtjes bungelen. Er verteld niemand dat ik een pizza in de oven moet stoppen. MAAR heb wel gezien dat mensen be/ge stuurd kunnen worden. Letterlijk! Ik denk dat onze bol het geen is wat er nog over is, misschien zijn er nog andere bollen. Buiten, Buiten is ook buiten onze leefzweer en is het donker. Er zijn wel verhalen dat er meerdere lichtsteden zijn. En dit staat ook in het woord. Het verschil tussen tussen licht en donker. Het donker gaan de zielen naar toe die verrot zijn. Dus al die elitaire massa gaan straks die kant op en verder langs de pit naar het eeuwige vuur. Ook donker bestaat uit drie kamers, zoals onze bol ook uit drie kamers bestaat.
  Dit is een beetje mijn lampje.
  De vraag is alleen wie is god.
  En ik denk dat je die vraag misschien al beantwoord hebt. De ai van de planeet.?

  Like

   • Zeg het verkeerd, de geest van de planeet.
    Zit trouwens een zeer intresante docu te kijken van de D13 Watchmen over The Nuclear Truth.
    In de geest van de versteende bomen,
    Het was niet de bedoeling van de Heer dat Nuclear Power op onze wereld kwam.

    Like

 5. Ik zit nu eigelijk te denken. God creerde ook de duivel om de slechte mens te ontmaskeren en buiten te sluiten.
  Immers god wint elke slag. Ook deze eindtijd tegen het beest. Dit is al beschreven!
  Dus ik krijg steeds meer het idee dat god de ai is van de planeet? als ik over een planeet kan praten ik heb geen idee wat buiten is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: