Spring naar inhoud

Flat Earth: De "Hubble" telescoop is werkelijk "Sofia"( vliegtuig telescoop)

Afbeeldingsresultaat voor sofia planeRobert Bassano wordt geinterviewd door YouTuber Crrow777
Robert Bassano studeert simulatie van neurale netwerken wat hem bracht tot het automatisch herkennen van afbeeldingen. Hij besloot om foto’s van supernova’s te gebruiken als input voor zijn berekeningen

 

Er zijn echter niet heel veel foto’s beschikbaar , sommige zijn  gemaakt door  Hubble en andere gemaakt door de SOFIA telescoop, welke is gemonteerd op een  Boing 747 vliegtuig

Frapant is dat sommige van de Hubble foto’s waren gemaakt op exact op de zelfde dag als die van de Sofia telescoop, alleen hebben de Sofia foto’s veel meer details.

Afbeeldingsresultaat voor hubbleMaar het wordt nog vreemder want er zijn namelijk helemaal geen vermeldingen van de lancering van de Hubble telescoop in het internationale  VN register waarin alle ruimte lanceringen worden bijgehouden

Robert telefoneert in de onderstaande video met een lid van het Sofia team die in 8 jaar dat hij daar werkt heeft , geen verklaring kan geven voor het feit dat de beelden op de zelfde datums gemaakt zijn.  Volgens hem is het zelfs onmogelijk

Robert kan uiteindelijk niets anders concluderen dat Hubble nooit heeft bestaan!  De foto’s die de SOFIA telescoop  heeft gemaakt ( welke dus in een vliegtuig is gemonteerd ) gepubliceerd zijn als zijnde foto’s gemaakt door de Hubble telescoop

http://www.youtube.com/watch?v=sw2uVNbqjDo

Wat ik dan vervolgens concludeer is dat als de Hubble niet bestaat en dus alle foto’s uit de ruimte dus gemaakt zijn vanuit een vliegtuig, dan bewijst dat misschien wel dat ruimte vaart geheel niet mogelijk is.

Waarom zou een instantie als NASA anders zoveel moeite doen om ons valse beelden voor te schotelen.  En ….. vergeet niet dat dit niet eerste keer is.  Het beeld materiaal van de maanlandingen heeft ook heel veel details die niet kloppen en waar aantoonbaar mee gemanipuleerd is.

Tel daar bij op dat de NASA een aantal jaren geleden al het archief materiaal van de maanlandingen is kwijt geraakt, alles wat er nu nog is zijn kopieën. Zelfs de orginele tekeningen van de maanlanders zijn weg

Conclusie:   Ruimtevaart is niet mogelijk en dit heeft 1 oorzaak – de aarde is vlak !

http://www.youtube.com/watch?v=vyR42I2RKEg

http://www.youtube.com/watch?v=2grKOerf5hE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: