Spring naar inhoud

Aanslag Berlijn, pegidaoprichter wist binnen het uur al wie de dader was !

Mede-pegidaoprichter  Lutz Bachmann wist al een uur na de aanslag in Berlijn dat het om een tunesier ging.   En zette deze informatie op Twitter. Hij zegt zelf dat hij de informatie had gekregen van een informant binnen het politie apparaat.

Quote uit het Telegraaf artikel :

Twee dagen later, toen er steeds meer aanwijzingen kwamen dat de dader een Tunesiër zou zijn, twitterde de oprichter van de anti-islambeweging opnieuw: „Dan klopte mijn info van een uur na de aanslag dus toch. De politie zoekt nu een Tunesiër.” Een paar uur later maakte justitie in een persconferentie bekend dat ze zoeken naar de 24-jarige Anis Amri.

De tweet zorgt voor verwarring, want raadde Bachmann maar wat (de truckterrorist van Nice kwam ook uit Tunesië) of had de politie daadwerkelijk zo kort na de aanslag al aanwijzingen dat een Tunesiër de dader was? Als dat tweede het geval is had de klopjacht om Amri veel sneller kunnen beginnen. Nu kwam die pas woensdag op gang.

De politie ontkent echter dat ze maandag al informatie hadden over Amri. „Pas dinsdagmiddag vond de politie aanwijzingen die naar een Tunesische man wezen.” Over de tweet van Bachmann wil een woordvoerder verder niets zeggen tegen Duitse media.

Bachmann zelf blijft erbij dat hij de informatie uit politiekringen had: „Je hebt gewoon goede connecties nodig en een klokkenluider die genoeg heeft van de leugens.”

 

De grote vraag is nu natuurlijk hoe kon deze informant deze informatie al hebben terwijl zijn ID nog niet was gevonden.   De politie woordvoerder spreekt het dan ook tegen en zegt dat de informatie over de dader pas veel later beschikbaar was.

Maar zoals ik al in een eerder artikel aangaf, zijn vele omstandigheden rondom deze aanslag op zijn lichtst vreemd te noemen.  Alles wijst er namelijk op dat we hier te maken hebben met een false flag aanslag. Een aanslag die dus van te voren is georganiseerd en is uitgevoerd om een bepaald doel te bereiken.

Deze misser door de politie verraadt dus eigenlijk dat de kennis al aanwezig was bij die zelfde politie en dat het script van deze aanslag dus uitgelekt is aan iemand die er wel raad mee wist.

De personen die dit soort aanslagen organiseren laten steeds meer steken vallen en het gaat dus opvallen. De politie moet zich nu in allerlei bochten wringen om het verhaal weer kloppend te krijgen. Maar in een wereld die langzaam ontwaakt wordt het voor hen steeds lastiger ons van alles op de mouw te spelden.

Dus geloof nooit zomaar wat je getoond en gezegd wordt op TV en doe zelf je onderzoek !!

 

 

 

1 reactie »

  1. Ik word er zo boos van dat ik niet meer naar dit onderwerp wil kijken. Hoet wordt ook steeds erger. Ze melken zo’n nepverhaal helemaal uit. Tegenwoordig is 90 tot 100 procent van het nieuws allemaal ongeloofwaardig en het ligt er duimendik bovenop. Want welk ander nieuws dat nog enigszins echt lijkt wordt er snel doorheen gejast. Het is dat ik wil blijven vergelijken met het alternatieve nieuws, dat zeker niet altijd nep is, masr op de NOS en RTL ben ik bijna helemaal uitgekeken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: