Spring naar inhoud

NASA's grote bedriegen – ruimtevaart is niet mogenlijk !

Afbeeldingsresultaat voor nasa fakeryAls je zoals ik door heel veel onderzoek, er van overtuigt bent geraakt dat onze wereld totaal anders in elkaar zit dan ons eeuwen lang is voorgehouden, dan is een van de uitkomsten dat ruimtevaart niet mogelijk is.

Een aantal jaren geleden kwam ik tot de conclusie dat onze wereld virtueel is en gemaakt om ons leven te beleven als in een computerspel. Het resultaat van die conclusie of eigenlijk een logisch gevolg is dat de wereld vlak is en beschermd door een soort krachtschild wat je als koepel zou kunnen aanduiden.

Afbeeldingsresultaat voor flat earth domeEn in een wereld die vlak is en beschermd is door een koepel is ruimtevaart gewoonweg niet mogelijk. We kunnen domweg niet buiten de koepel komen.  Toch zeggen mensen tegen mij, maar wat dan van al die ruimtevaart beelden en dat er mensen op de maan geweest zijn ?

 

 

Dan moet ik dus zeggen dat het allemaal fake is en dat we gewoonweg bedrogen worden.  In eerdere artikelen heb ik daar al vaker over gesproken en  al wat bewijs laten zien .  Denk aan de belletjes in de ruimte en aan het feit dat er in 50 jaar na de maanlanding nooit meer iemand verder dan 300 km buiten de aarde is geweest. Dit is op zich al een feit waarbij je je zelf ernstige vragen moet stellen.

Om je te helpen je ogen zelf te openen vond ik deze video, waarin heel vee zaken die de NASA naar buiten brengt aantoonbaar gewoonweg niet kloppen.  Uiteraard is dit maar een compilatie en is er veel meer te vinden over deze zaken, maar het geeft je wel een goede indruk hoe doorzichtig eigenlijk het hele ruimteprogramma is en waarom je daar toch wel ernstige vraagtekens bij kunt stellen .

( in sommige gedeeltes wordt grove taal gebruikt , waarvoor excuses , het doet echter niet af aan de boodschap)

5 Comments »

 1. Geheime expeditie 1993.
  Een goede kennis van ons maakte deel uit van een geheime expeditie naar de ,,ice rim” op de Zuidpool. Na plm. vijf weken zwoegen door stormen, sneeuw en ijs, kwamen ze voor die enorme ijswal die de rand van de Platte Aarde begrenst. Een collega, Paul A., ging als eerste over die rand, natuurlijk goed geborgd aan een sterk touw dat zijn mannen vasthielden. Tot hun verbazing viel hij niet, maar wandelde door de sneeuw en ijsbrokken naar de andere kant! De rest van de expeditie volgde, en na een paar uur stonden ze op de onderkant van de Aarde. Nu werd het weer een paar weken ploeteren door sneeuw en ijs, maar allengs werd het klimaat aangenamer. Er groeide niets, alleen stenen en zand. Al die weken aten ze gevriesdroogd voedsel, en water was ook daar in de vorm van meertjes. Op een dag zei de navigator dat men nog maar een kleine halve kilometer van het middelpunt verwijderd was, en ze daar, op de onderkant van onze schotel, hun vlag konden planten. Na een poos lopen kwamen ze inderdaad op het middelpunt, en wilden hun vlaggepaal in de grond steken. Eén van de mannen riep iets, en wees naar de grond voor zijn voeten. Daar lag een grote tegel van een halve meter in het vierkant: Er waren al mensen vóór hen geweest! Ze lazen het opschrift op die tegel: ,,Humpton Earthenware – U.K.- Microwave and Dishwasher safe”.

  Like

  • Ja dat klopt , hoe de kaart er precies uit ziet is ook nog een punt van discussie . Ik ga hier binnenkort een artikel over maken waarin ik een andere kijk op de kaart weergeef

   Like

  • Er zijn overigens maar geel weinig vluchten rechtstreeks , de meesten gaan via noord america of europa , de rechtstreekse vluchten zijn beduidend duurder. Alhoewel de afstanden kleiner zijn veel vragen dus

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: