Spring naar inhoud

Aanslag in Berlijn waarschijnlijk ook weer een "False Flag" aanslag

Afbeeldingsresultaat voor aanslag berlijnHoe verder de tijd strekt na de “aanslag”in Berlijn hoe meer er naar bovenkomt dat het alles weer in scene is gezet.   We worden willens en wetens bedrogen waar we bij staan.

Zoals ik al eerder schreef was natuurlijk de achtergelaten ID kaart de eerste aanwijzing dat we hier weer met een “false Flag”te maken hebben.  Maar er is meer

Zo zijn er geen namen van de schachtoffers bekend gemaakt, iets wat in een echte aanslag niet zou gebeuren.  De media zou de familie van de slachtoffers opzoeken en interviewen .   Maar er zijn zelfs geen beelden van slachtoffers en geen sporen van bloed

Dan is er nog het verhaal van de getuigen die de dader te voet , met de telefoon in de hand, gevolgd hebben en zo hem door de politie hebben kunnen laten arresteren.   Waarop de politie vervolgens doodleuk na een paar uur zegt “we hebben de verkeerde”

Dat zal inderdaad zo zijn want degene die reed was waarschijnlijk een van de acteurs, waarvan het natuurlijk helemaal niet de bedoeling was dat deze gepakt zou worden.   Daarvoor hadden ze een ID kaart klaargelegd met gegevens van een Tunesische vluchteling die toen hij door had dat ze op hem gingen jagen geen schijn van kans meer had.

Getuigen van het hele gebeuren in Berlijn blijken er ook bijna niet te zijn.  Wat overigens wel heel vreemd is als je bedenkt dat de hele markt vol met mensen moet hebben gestaan.  De getuigen die hun zegje deden op TV bleken allemaal buitenlanders te zijn waarvan hun herkomst en achtergrond niet duidelijk is .  Alle overige getuigen blijken journalisten te zijn

Al met al kunnen we concluderen dat we hier op zijn minst te maken hebben met een hele vreemde gebeurtenis waarvan de feiten niet kloppen met de beelden die ons getoond worden. Maar een betere vaststelling is dat we getuige zijn geweest van een hoax,  een in scene gezette aanslag.

De grote vraag is natuurlijk welk doel dient dit allemaal?   Het is deel van een groot complot tegen de mensheid dat ons tegen elkaar moet opzetten en zo chaos moet creëren in de wereld .  Waarna de elite ( machthebbers achter de schermen) kunnen in grijpen om de orde te herstellen en dan hun zo gewilde Nieuwe Wereld Orde te vestigen  .   “Ordo ab Chao”  Het beroemde Latijnse motto van de vrijmetselarij. Orde uit Chaos.

Wees dus kritisch op alles wat je ziet in de media en onderzoek eerst zelf wat er gebeurt is en trek daarna pas een oordeel.  Want wij zijn als mensheid niet in deze wereld om elkaar te haten en oorlog te voeren.  Met deze aanslagen proberen ze ons echter wel die hoek in te drukken

3 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: