Spring naar inhoud

Terroristen en hun ID kaarten een bijzonder verhaal !

Afbeeldingsresultaat voor ID kaarten terroristHet begint wel heel herkenbaar te worden. Terroristen die hun ID bewijs op de plek van de aanslag laten liggen.    Heel bijzonder !

Zou het bedoeld zijn omdat ze eeuwige roem willen , dat hun naam genoemd wordt in de media?   Maar als je zo nodig bekend wilt worden waarom dan vluchten na dat je de aanslag hebt gepleegd?

Het patroon van de ID kaarten die gevonden worden begon bij 9/11 waarbij bijna alle paspoorten van de kapers werden gevonden. Op zich al heel bijzonder als je weet dat er uit het puin zelfs nog geen computer of bureaustoel teruggevonden werd.

En dan hadden we de aanslag op Charlie Hebdo waarbij een van de terroristen een ID in de vluchtauto achterliet,  waar je al niet mee bezig bent tijdens het vluchten na een aanslag ?   Je moet er ook maar aan denken om dat ID uit je portemonnee te halen en in de auto te leggen .

Ook in Nice , de aanslag ook met een vrachtwagen, werd de ID kaart van de dader in de cabine gevonden.  Ik weet het niet hoor maar ik heb nog nooit mijn ID verloren en ik loop er al minimaal 30 jaar mee rond.

En gisteren ineens op het NOS journaal het bericht dat er in de vrachtwagen in Berlijn ook een ID kaart is gevonden.  Van een Tunesiër. Een vluchteling die eigenlijk uitgezet had moeten worden, maar waarbij zijn papieren niet in orde waren.

Maar als je bedenkt dat deze man dus de chauffeur van de vrachtwagen heeft overvallen en er ook nog schijnbaar een gevecht heeft plaatsgevonden waarbij de chauffeur heeft geprobeerd de Tunesiër van zijn plannen af te brengen en dit heeft moeten bekopen met zijn leven, dan is het wel heel bijzonder dat de man ook nog even zijn ID achterlaat in de vrachtwagen  Afbeeldingsresultaat voor aanslag berlijn

Op een of ander manier schijnen terroristen altijd met hun ID in de hand te lopen en deze overal neer te leggen zodat iedereen weet wie ze waren.

Of zou hier toch wat anders aan de hand zijn ?    Zouden deze aanslagen misschien door geheime diensten georganiseerd worden om de publieke opinie in een bepaalde richting te buigen en maatregelen die onze vrijheid moeten beperken er door te drukken. Zogenaamde False Flag aanslagen

We kunnen namelijk een patroon herkennen waarbij telkens de daders ontsnappen en hun ID achterlaten zodat er een klopjacht georganiseerd kan worden.   Een klopjacht waarbij huiszoekingen toegestaan zijn omdat de identiteit van de  dader bekend is.  Familieleden en bekenden van de dader kunnen onder dwang worden vastgehouden omdat het een hoger doel dient.

De dader moet tenslotte gepakt worden, hij kan namelijk zo weer toeslaan !

Maar waarom al deze toestanden zou je zeggen.  Nu het is de bedoeling dat de bevolking volledig in angst gaat leven en de overheid gaat zien als het enige redmiddel om uit deze toestand te komen.

Het bekende Probleem, Reactie , Oplossing strategie.   Het probleem wordt gecreëerd door de aanslagen en de bevolking zal vervolgens roepen om maatregelen door de overheid , de reactie.

Uiteindelijk zullen de autoriteiten dan een oplossing aandragen en dat is het terugdraaien van al onze vrijheden en een totaal gecontroleerde maatschappij laten ontstaan.  Alles onder het mom van de “War Against Terror ”    De oorlog die nooit gewonnen kan worden omdat deze uiteindelijk is georganiseerd door degene die hem bestrijdt. Afbeeldingsresultaat voor militaire politie frankrijk

Met het uiteindelijke doel is, door het verdelen van de bevolking het opzetten van bevolkingsgroepen tegen over elkaar en het vernietigen van culturele gewoontes,  het vestigen van een Nieuwe Wereld Orde die zal bestaan uit een centrale wereld regering, een centraal geloof en een militaire politie macht om de mensheid te controleren en beheersen.

George Orwells boek “1984” volledig in uitvoering recht voor onze ogen en bijna niemand die het wil zien.

Het gebeurt recht voor onze ogen en we laten het gewoon gebeuren

 

 

4 Comments »

  1. Pingback: Renés Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: