Spring naar inhoud

Heb je vragen over de vlakke aarde? Kijk deze video

De aarde is vlak, deze waarheid is eeuwen voor ons verborgen gehouden.  Met de reden dat een oneindig universum en een onbeduidend puntje erin dat wij aarde noemen, ons totaal onbelangrijk maakt.   Maar als de aarde onbeweeglijk is en alles rondom ons heen gebeurt, dan heeft ons bestaan veel meer betekenis .

Het zou beteken dat we in een ontworpen wereld leven die NIET bij toeval is ontstaan.

De video geeft antwoorden op de meeste vragen die je kunt stellen over de vlakke aarde

6 Comments »

 1. Geheime expeditie 1993.
  Een goede kennis van ons maakte deel uit van een geheime expeditie naar de ,,ice rim” op de Zuidpool. Na plm. vijf weken zwoegen door stormen, sneeuw en ijs, kwamen ze voor die enorme ijswal die de rand van de Platte Aarde begrenst. Een collega, Paul A., ging als eerste over die rand, natuurlijk goed geborgd aan een sterk touw dat zijn mannen vasthielden. Tot hun verbazing viel hij niet, maar wandelde door de sneeuw en ijsbrokken naar de andere kant! De rest van de expeditie volgde, en na een paar uur stonden ze op de onderkant van de Aarde. Nu werd het weer een paar weken ploeteren door sneeuw en ijs, maar allengs werd het klimaat aangenamer. Er groeide niets, alleen stenen en zand. Al die weken aten ze gevriesdroogd voedsel, en water was ook daar in de vorm van meertjes. Op een dag zei de navigator dat men nog maar een kleine halve kilometer van het middelpunt verwijderd was, en ze daar, op de onderkant van onze schotel, hun vlag konden planten. Na een poos lopen kwamen ze inderdaad op het middelpunt, en wilden hun vlaggepaal in de grond steken. Eén van de mannen riep iets, en wees naar de grond voor zijn voeten. Daar lag een grote tegel van een halve meter in het vierkant: Er waren al mensen vóór hen geweest! Ze lazen het opschrift op die tegel: ,,Humpton Earthenware – U.K.- Microwave and Dishwasher safe”.

  Geliked door 1 persoon

  • Haha, goed verhaal ! Lekker kort, maar we doen er verder niks mee !

   Onze werkelijkheid is als in een computersimulatie, de grenzen zijn “softwarematig”ingesteld. Dus wat er buiten de Ijsmuur is zullen we waarschijnlijk nooit echt weten. Maar als het programma “de matrix” zo is geprogrammeerd zou het ook een bord kunnen zijn ! Wie weet

   Like

   • Beste René, je hebt tenminste je humor niet verloren, ondanks dat je een computersimulatie op een platte schotel bent. Maar toch de beste wensen voor 2017, en moge onze Schepper je zegenen. John.

    Geliked door 1 persoon

  • Nou John, je kon wel eens heel dicht bij de waarheid zitten. Het is natuurlijk moeilijk te bewijzen maar een van de zaken die te denken geeft is dat waar ook ter wereld je de maan bekijkt je altijd exact de zelfde kant ziet, je kunt niet om het hoekje kijken als je bijvoorbeeld in Australië bent. We zien dus eigenlijk altijd 1 zijde van een platte schijf. Neem daarbij dat het licht dat van de maan afkomt ook nog eens gelijk verdeeld is over het hele oppervlakte en niet zoals je zou verwachten dat het gedeelte van de bol dat het dichts bij ligt een soort hotspot. zoals een kerstbal waar je licht op schijnt die geeft ook op 1 plekje het meeste licht terug. De maan gedraagt zich dus in alle opzichten als een platte schijf . dus in dat opzicht heb je helemaal gelijk. De zon is moeilijker te verklaren omdat die voor ons moeilijk te observeren is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: