Spring naar inhoud

Word de aarde door een koepel beschermd, van het bovenliggende water?

In de Victoria Museum Collectie is een foto van Antarctica uit circa 1920 te zien. De foto heeft een interessant aspect volgens de platte-aarde gelovers, het patroon, de textuur die je ziet in de lucht, heeft veel weg van rimpelingen in het water. In 1931 onderneemt een zwitserse geleerde, Auguste Picard, een ballontocht naar de stratosfeer. De commercial van Hennessy Cognac heeft zich laten inspireren door Auguste Picard.

Op grote hoogte knapt de ballon en lijkt de capsule als het waren door het firmament ( de ) te penetreren. Dit is echter ook het model dat door de meeste mensen die bezig zijn met het analyseren van de vlakke aarde gehanteerd wordt. Een platte wereld die door een ( krachtveld ) beschermd wordt van het bovenliggende water. Wat ook weer klopt met het verhaal van Genesis uit de Bijbel waarin god de wereld schept door de “wateren”te scheiden .

Sommige mensen beweren dat de onderstaande video laat zien hoe een raket  door het firmament ( de koepel) probeert te penetreren, waardoor er een explosie van waterdamp ontstaat. Als je goed kijkt zie je in het centrum van de damp explosie een stip wat zou duiden als de achterkant van de raket die dieper in het water verdwijnt.

Onzin of niet, het levert in ieders geval deze geweldige spannende korte film “Flat Earth laatste waarschuwing” op.

 

Bron: Word de aarde door een koepel beschermd, van het bovenliggende water? – FuzzyFun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: