Spring naar inhoud

Bewijs dat de Chinese ruimte wandeling bedrog is 

Afbeeldingsresultaat voor chinese spacewalkChina heeft ook een ruimtevaart organisatie die recent mensen de ruimte in hebben gestuurd om een ruimte wandeling te maken , volgens hun eigen beelden en publicaties.

Maar zoals ik de beelden van de NASA al vaak in twijfel heb getrokken, maken de chinezen het nog bonter dan de Amerikanen.  Je zou denken dat als ruimtevaart echt mogelijk was en de beelden die worden gepubliceerd een aftekening van de werkelijkheid zijn, waarom kloppen deze dan niet met de basis kennis van de natuurkunde.

Luchtbubbels die opstijgen uit de capsule, wat niet mogelijk is in de ruimte maar wel in een watertank.   De kromming van de aarde die niet klopt met beelden van van andere ruimtevaart organisaties en wolken die op de hele aarde in 1 keer veranderen.

Maar ook de stand van de zon die niet overeenkomt met de rotatie van de aarde maken dat de beelden geheel ongeloofwaardig worden.

Kijk de onderstaande video maar eens en trek je eigen conclusies.  Maar wat ik mij dan afvraag en waarop ik denk ik het antwoord al wel weet is waarom al deze moeite om de boel te bedriegen?

Ik denk dat er maar 1 antwoord is op deze vraag en dat is dat ruimtevaart gewoonweg niet mogelijk is omdat de aarde vlak is en omsloten wordt door een soort beschermende koepel, de dome !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: