Spring naar inhoud

Bill Gates werkt aan de op afstand bedienbare steralisatie chip voor vrouwen

Toen Bill Gates, samen met Paul Allen, zijn onderneming “Microsoft” in een garage in 1975 begon, kon hij niet kunnen voorstellen dat het bedrijf zou uitgroeien tot de grootste personal computer bedrijf en meest gebruikte pc-besturingssysteem ter wereld

Of dat hij de rijkste man van dit universum zou worden

Maar dat alles is overkwam Bill, en in de laatste twee decennia zijn de Gates, door zijn Bill en Melinda Gates Foundation, betrokken geweest bij maatschappelijk ontwikkelen van de wereld naar een plek die zij bedacht hebben als zijnde goed voor de mensheid

In de afgelopen maanden ging Gates met zijn visie nog een stap verder, met de ontwikkeling van de computer chip-technologie die eigenlijk als een onderdeel van zijn zoektocht naar beheersing en vermindering van de bevolking moet dienen.

Zoals gemeld door de Activist Post Heather Callaghan, zullen binnenkort medische microchip implantaten worden ingevoerd bij de onwetende burger. Het zal het nieuwe gezicht zijn van de geneeskunde waarbij farmaceutische industrie, biotechnologie , nanotechnologie en draadloze technologie de mens met de techniek zal verenigen.

“Misschien zal het verbinden via internet via een app de volgende stap zijn,  een passivie vorm van geneeskunde waarbij iemand anders bepaald wat jij nodig hebt en zo de complete controle krijgt” voegt ze eraan toe.

Vanuit ‘vrije keuze’ naar ‘geen keuze’

Misschien niet verrassend – gezien de neiging om technologie die van menselijke aanwezigheid te stellen – hebben de  ontwikkelaars van draadloze, op afstand bedienbare implantaten gekozen tot het speerpunt van de mediche ontwikkeling. Met voorop lopend de  Gates Foundation gefinancierde geboorte controlmicrochip implantaten.

Callaghan merkt op dat deze draadloze technologie van op afstand bediende chips het vermogen van een vrouw om zwanger te worden, of te voorkomen, naar believen geactiveerd kan worden, wat neerkomt op een tijdelijke sterilisatie. Overheden zouden direct veranderen van “vrije keuze” (door middel van de toestemming op abortus) tot “geen keuze”.

De schrijver merkt ook op:

Uiteraard zou met op afstand bedienbare technologie gefinancierd door eugenetica ontvolkings fanatici, de eerste vraag altijd moeten zijn , ” Wie bepaald het vermogen om zwanger te worden?” Dit zou de complete tegenpool van vrouwelijke zelfstandigheid zijn of het recht van de vrouw om te kiezen!

Daarnaast zulle de chips zo worden gecodeerd dat ze niet te hacken zijn, niet door hackers of andere nerds die hiermee zullen proberen de onderdrukking door de regering te omzeilen.

De microchip wordt geïmplanteerd in de armen, heupen of ergens op een vrouw haar rug. De ontwikkeling van de chip werd geheim gehouden, terwijl onderzoekers en wetenschappers werkten aan het voltooien in de afgelopen paar jaar. Maar het bestaan van de chip werd uiteindelijk publiekelijk bevestigd in beta testen van de technologie  eind 2015,  waarvoor vrijwilligers werden gezocht.

Als arme vrouwen de doelgroep zijn, wat is dan de reden om de chips te versleutelen?

Zoals gemeld door TWCN:

De anticonceptie-chip is het geesteskind van een professor, Robert Langer, uit Massachusetts Institute of Technology. De Bill Gates en Melinda Foundation heeft het onderzoek gefinancierd en het prototype is klaar voor menselijke testen. De chips zullen klaar zijn voor verkoop in het jaar 2018 volgens Robert Langer. Het  Chip Foundation instituut en de Bill Gates Foundation hebben de afgelopen drie jaar gewerkt aan deze anticonceptie chip .

Het veiligheidsonderzoek zou beginnen tegen het einde van het jaar 2015 en Robert Langer is ervan overtuigd dat de chips op de markt zullen komen ergens in 2018. De belangrijkste doelstelling van deze chips zijn vrouwen in de derde wereld, die een hoog risico hebben om te overlijden tijdens een vroege zwangerschap .

In een verslag wordt opgemerkt dat de chip een verwachte om levensduur heeft van ten minste 16 jaar als deze eenmaal is geïmplanteerd.

Terwijl de “doel” bevolking arm is, derdewereld-vrouwen, is een dergelijke technologie, natuurlijk rijp voor misbruik. Bedenk maar eens: Als geboorte beperking het primaire doel is, waarom zouden de chips dan moeten worden gecodeerd? Hoeveel Derde Wereld landen zullen deze technologische middelen of de uitwerking ervan kunnen weerstaan?

Toen hij begon met Microsoft, heeft Bill Gates waarschijnlijk nooit kunnen bedenken dat hij rijk genoeg zou worden om te beslissen over leven en dood van vele burgers.  Over “slechte bedrijven.” gesproken

bronnen:

http://www.activistpost.com

http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_bill_gates.html

http://news.thewindowsclub.com

This article originally appeared on Natural News.

Bron: Bill Gates to roll out remote control microchip-based sterilization of women » Intellihub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: