Spring naar inhoud

Stan Jones spreekt openlijk over de Nieuwe Wereld Orde!

AfbeeldingsresultaatPoliticus Stan Jones uit America , gaf in 2009 al deze speech waarin hij blootgaf dat de Amerikaanse regering is overgenomen door een schaduw regering.  een organisatie die maar 1 doel heeft en dat is de totale macht over de mensheid.  Door middel van het vestigen van een wereld regering met een wereld leger onder de vlag van de VN

 

 

 

Destijds gaf hij al heel duidelijk aan wat er zou gaan gebeuren en nu 7 jaar later blijkt dat veel zaken nu wel duidelijk worden dat alle zijlen worden bijgezet om ons te dwingen richting de Nieuwe Wereld Orde

Denk aan het Obamacareplan, waarin iedere deelnemer gechipt moet worden, de handelsakkoorden zoals TTIP die regeringen buitenspel zetten,  De EU die beslissingen nemen zonder dat wij weten dat dit gebeurt  en ga zo maar door.

Mensen wordt wakker en zie wat er aan de hand is, we worden en zijn al slaaf van het systeem en als het aan de elite ligt zal dit steeds erger worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: