Spring naar inhoud

David Icke in de RAI 19 november in een notendop – Ellaster

Een goede samenvatting van de lezing die David Icke afgelopen zaterdag gaf en waar ik bij mocht zijn.  Artikel van de website Elasster

Afgelopen zaterdag gaf David Icke een ruim 12 uur durende lezing in de de RAI in Amsterdam, als onderdeel van zijn World Wide Wake Up Tour. Zijn grandioze presentatie was tevens een totale informatie-overload. De informatie afkomstig uit zijn uitgebreide onderzoek van ruim 25 jaar, samengevat in ruim 20 boeken, is dan ook onmogelijk om in een dag samen te vatten. Zijn kennis is dermate uitgebreid, dat zelfs 3 volle dagen niet genoeg zouden zijn om alles te delen. Zijn presentatie zat niet alleen boordevol informatie, maar ook het tempo lag ontzettend hoog. Een samenvatting van dit event is dan ook niet te doen, maar hieronder wel een aantal van de belangrijkste onderwerpen op een rij.

We leven momenteel in een gekkenhuis

De wereld is gek en wordt steeds gekker. Alles is omgekeerd, verdraaid en de wereld op zijn kop. De wereld wordt geleid door totale psychopaten die hun ‘slaven’ (het volk) door Het Programma gevangen houden. Dit Programma is niks anders dan mensen hersenspoelen door opvoeding, onderwijs, arbeidsmarkt en de propaganda via de media.

everything-is-backwards

Het Programma rust op een aantal pijlers: naast grote corporaties, geheime genootschappen is ook religie onderdeel van het controlesysteem. Religie is volgens Icke niks meer dan Satanisme lightwaarbij bepaalde kerkelijke rituelen — zoals de hostie het symbool is voor het lichaam van Christus is en de wijn symbool is voor het bloed — de light versie zijn van Satanische offerrituelen die heimelijk achter de schermen plaatsvinden. Het gekkenhuis is dan ook gebaseerd op een cultuur van dood en verderf, waarvan we ook in de wereld om ons heen talloze voorbeelden zien. Denk maar aan de vernietigende beelden van oorlogsgebieden, armoede in de derde wereld en milieuvervuiling.

Het doel van de elite is een totale politiestaat volgens fascistisch model, waarbij de bovenkant van de piramide steeds rijker en machtiger wordt en de onderkant, inclusief de middenklasse, in totale armoede en repressie wordt gestort. Er is echter steeds meer repressie nodig om mensen in het gareel te houden en als gevolg zien we de militarisering van de politie.

empire-strikes_david-icke

Amerika verandert steeds meer in een politiestaat waarbij politietroepen tegenwoordig ook de beschikking hebben over tanks. Volgens David Icke is de VS een laboratorium waarbij nieuwe plannen worden getest. Als het daar werkt, wordt het in de rest van de wereld uitgerold.

police-state-versus-paradise-david-icke

Volgens David Icke staat de mensheid voor de keuze om ofwel keihard af te stevenen op een fascistische politiestaat (links afgebeeld), ofwel een paradijselijke wereld met het gezin als hoeksteen van de samenleving (rechts afgebeeld).

We leven in een hologram en vaste materie is slechts een perceptie

We zijn veel meer dan onze fysieke versie. Datgene wat we als de normale werkelijkheid ervaren, is datgene wat we met onze 5 zintuigen waarnemen. Deze zintuigen nemen alleen dingen waar binnen de bandbreedte van zichtbaar licht. Dat is slechts een fractie van wat er aan meetbare straling is. Met andere woorden, we nemen slechts een fractie waar van wat er is.

spectrum_640

De bandbreedte van zichtbaar licht is slechts een fractie van dat wat er is. Onze 5 zintuigen nemen alleen zaken waar, binnen deze kleine bandbreedte.

We zijn oneindig bewustzijn en leven in een wereld van talloze dimensies ofwel dichtheden die allemaal simultaan naast elkaar bestaan. Mensen zijn geen objecten, we zijn niet solide, we zijn grenzeloos. Materie, ofwel vaste massa, is niks meer dan energie met een bepaalde trilling. Een atoom, de kleinste eenheid van materie is vooral… niets. Ondanks het collectieve geloof dat we solide materie zijn, zou de gecomprimeerde materie van de gehele mensheid (waarbij alle lege ruimte in de atomen is weggelaten) in een suikerklontje passen.

matter-is-energy-david-icke-19-11-2016

De heersende elite is een hybride ras van deels mens, deels reptiliaan

Bovenstaande claim dat de heersende elite weliswaar het uiterlijk van gewone mensen heeft, maar in werkelijkheid deels een reptielenras is, is datgene waarmee David in de jaren negentig het meest in opspraak is geraakt. Deze bewering stuitte op ongeloof en er werd enorm de spot met David gedreven. Er zijn echter steeds meer getuigen die deze ‘belachelijke’ claim bevestigen. Met name slachtoffers van Satanisch ritueel misbruik rapporteren in groten getale over shapeshifting en de aanwezigheid van ‘hagedissen’ of ‘dinosaurussen’ tijdens deze rituelen. Therapeute Sandra Fecht die getraumatiseerde slachtoffers van dergelijk misbruik behandeld heeft, zegt honderden van dergelijke getuigenverklaringen gehoord te hebben.

Onze echte heersers zijn echter onzichtbaar en David symboliseert hen met de spin in het web. Het is de schaduwregering, ook wel de verborgen hand of heersers vanuit het duister genoemd. Het is de duistere kracht bovenaan de piramide die de menselijke marionetten aanstuurt. De echte heersers behoren niet tot het menselijk ras of tot onze 3 dimensionale wereld. Het zijn de archonten en de Demiurge, die een agenda van angst en slavernij nastreven. Voor deze archonten is menselijke energie voedsel, met name extreem negatieve emoties zoals angst, pijn, verdriet en wanhoop. Dat is waarom er een chaotische wereld van destructie wordt gecreëerd. Een dergelijke wereld levert de maximale hoeveelheid angst op, ofwel een lekkere maaltijd voor de archonten.

archonten_demiurge_david_icke_19-nov-2016

De verborgen agenda is dat we in een Hunger Game-samenleving gaan leven

David schetst het beeld van de toekomst zoals de elite die voor ons in petto heeft en dat is geen vrolijk beeld. De term The Hunger Games (De Hongerspelen) is afkomstig van een boek met gelijknamige film. Het is een Orwelliaanse samenleving met een kleine elite die stinkend rijk is en een grote groep die in armoede leeft, in een fascistische en satanische dictatuur. In feite leven we nu al grotendeels in zo’n Hunger Games-wereld met: glossy entertainment op tv, een controle-maatschappij en enorme honger en armoede in zowel de derde wereld als ook steeds meer in de Westerse wereld.

De ironie is dat we ondertussen zelf aan onze eigen gevangenis bouwen, waarbij technologie het middel is om ons totaal te beheersen en onderdrukken. Deze technologie wordt steeds indringender waarbij het implanteren van microchips leidt tot transhumanisme. Men streeft uiteindelijk naar een gerobotiseerde mens, waarbij de reproductie plaatsvindt in het laboratorium.

Stapje voor stapje wordt dit transhumanisme geïmplementeerd. Dit gebeurt onder andere door chemtrails die allerlei nano-deeltjes zoals: siliconen, metaaldeeltjes en robotvirussen verspreiden, die mensen die lijden aan Morgellon’s disease uit hun huid ‘vissen’.

Organisaties die nauw betrokken zijn bij de implementatie van de transhumanisme agenda zijn o.a. DARPA en Google.

Bovenstaande informatie had een verlammend en overweldigend effect op het publiek, waarbij zelfs de meest ingelezen en ontwaakte mensen bekenden: “Ik wist dat het erg was, maar zó erg… het is al verder dan ik dacht.” Gelukkig besteedde David in het vierde deel aandacht aan de oplossing en de grap is, dat die in de kern opvallend simpel is.

Door ons bewustzijn te verruimen, ontsnappen we aan deze controlemaatschappij

De verborgen agenda, verscholen in zogenaamd positieve beleidsplannen zoals agenda 21en agenda 30 van de VN, kan alleen doorgevoerd worden als het grootste deel van de mensheid in onwetendheid wordt gehouden. Daarom is het belangrijk dat mensen ontwaken en zich bewust worden van deze verborgen agenda’s. Dan kan men andere keuzes maken zoals: niet laten vaccineren, geen smart apparaten toelaten in hun leven (smart meter, smart TV, smart watch, etc.) en ophouden met meedoen aan de rat-race van meer, meer, meer.

more-versus-less_1800px

Meer versus minder. Momenteel wordt succes afgemeten door economische groei: meer geld, meer status, meer plundering van grondstoffen, et cetera. We moeten echter streven naar het meten van succes vanuit het principe dat we zo min mogelijk problemen hebben: zo min mogelijk armoede, zo min mogelijk ongelukkigen, zo min mogelijk ziektes, et cetera.

Het is van groot belang om vanuit een breder perspectief en hogere frequentie naar de wereld te kijken. Het echte ontwaken is het besef dat we creërende wezens zijn met een oneindig bewustzijn. Omdat we onderdeel zijn van alles dat er is en ooit kan zijn, hebben we de scheppende kracht om onze eigen wereld te creëren. Daarbij kunnen we zelf de keuze maken om te leven vanuit liefde en het hart-bewustzijn. Dat is in de kern super simpel, maar het vereist dat we voorbij de façades kijken en de leugens die de mensheid gevangen houden volledig verwerpen.

Meer lezen?

Bovenstaande samenvatting is natuurlijk maar een fractie van alle informatie uit David Icke’sboeken. Hij heeft vele boeken geschreven, waarbij in elke boek de focus op een ander gebied ligt. Het laatste boek van David ‘Het fantoomzelf’ is ook vertaald in het Nederlands.

3 laatste boeken door David:

Overweeg om de boeken bij je lokale boekhandel te kopen of te bestellen, zodat je de lokale middenstand steunt. Boekhandel Frontier in Amsterdam heeft een uitgebreide collectie boeken over allerlei alternatieve onderwerpen. Daarnaast zijn ze vooralsnog de enige boekhandel die 15% korting biedt als je betaalt met Florijnen. Met alle betalingen met Florijn krijg je altijd 5% korting, omdat je maximaal €0,95 betaalt voor een Florijn en Frontier doet er nog 10% bovenop!

Bron: David Icke in de RAI 19 november in een notendop – Ellaster

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: