Spring naar inhoud

Belangrijke boodschap gericht aan heersende elite !!

Ik merk in gesprekken met mensen om me heen dat steeds meer van hen inzien dat wat er in de wereld gebeurt angstig en zorgwekkend is.  Maar ook dat diezelfde mensen gaan inzien dat er een selecte club , noem het de elite, hier voor verantwoordelijk is.

Deze elite hebben de banken in hun macht en daardoor ook zeer veel invloed op regeringen en kunnen daardoor heel veel zaken regelen die absoluut niks met democratie te maken hebben.  Daarnaast bezitten zij ook bijna de hele media en film industrie en bepalen daarmee ook nog eens de publieke opinie.  Althans dat dachten ze altijd vrij te kunnen doen.

Maar een ding hebben de elite over het hoofd gezien en dat is de snelheid en openheid van het internet. Het internet dat ze echt nodig hebben om ons als burger op allerlei manieren te controleren en bespioneren.  Ze kunnen dus niet zonder dat internet.  Maar mensen kunnen wel zelf heel veel informatie vinden, zoals ik ook regelmatig op deze site plaats , over hoe deze elite de wereld manipuleerd.

Deze elite groep is maar heel klein en omvat maar 1 % van de totale mensheid.   Wij als burger zijn met veel meer en kunnen dus ook eigenlijk heel makkelijk het tij keren als we dat willen.

Dit zelfde realiseerde de Zweedse onderzoeksjournalist Ole Dammegård, die zich al ruim dertig jaar bezighoudt met onafhankelijk onderzoek -en onlangs werd bekroond met de Praagse Vredesprijs 2016- voor onderzoeken naar  o.a. valse vlag-operaties, politieke moorden, zoals de moord op Martin Luther King en de Zweedse premier Olof Palme en andere ‘vreemde zaken’ die niet kloppen volgens de officiële versies die wij te horen en te zien krijgen via de media.

Dit bericht kan en mag je zoveel mogelijk delen waar je maar kunt, opdat we hopelijk weer een stukje kunnen toewerken naar een betere wereld

 

Bron: Belangrijke Video-boodschap gericht aan de elite | Gewoon-Nieuws.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: