Spring naar inhoud

Steeds meer chaos, de tijd is rijp voor een wereldregering, de Nieuwe Wereld Orde ?

Sinds de verkiezing van Trump, ondanks een nipte overwinning door Clinton in totaal aantal stemmen, zijn er talrijke rellen en opstootjes in de VS. In tal van steden zijn mensen de straat opgegaan alsof de verkiezing van Clinton tot president niet minstens even gevaarlijk zou zijn geweest.

De mainstream media putten zich uit in het verslaan van anti-Trump demonstraties en versterken het beeld dat de VS in brand staat. Het machtigste land van de wereld is ernstig verdeeld.

Ondertussen is er groeiende verdeeldheid in Europa, waar de Britten zich afscheidden van Vesting Europa en andere Europese landen zich ook dreigen uit te spreken tegen de EU.

De NAVO is op voet van oorlog met Rusland, omdat de Russen in Georgië en Oekraïne de Russische minderheden gesteund hebben en de Krim zich heeft aangesloten bij de Russische Republiek. De mainstream media doen hun uiterste best Rusland zo veel mogelijk als de ‘agressor’ aan te wijzen. Terwijl het omgekeerde aan de gang is. Niet Rusland heeft baat bij een oorlog, maar de machtige westerse wapenindustrie met de banken in hun kielzog. Europa was al twee keer in de 20e eeuw het toneel van vreselijke oorlogen, maar Europese politici denderen door in hun domheid, inclusief Rutte die het Oekraïne verdrag gekoppeld heeft aan de ‘dreiging door de Russen’ en een veilige grens voor Europa (alsof Rusland niet tot Europa zou behoren).

Chaos heerst in India waar de hoeveelheid cash geld ernstig verminderd is terwijl de bevolking hiervan grotendeels afhankelijk is.

Het Midden-Oosten ligt in puin door zogenaamde terroristengroeperingen als al-Qaeda en IS(IS, Daesh) die gesteund door de VS, Qatar en Saoedi-Arabië een vluchtelingenstroom naar Europa veroorzaken. Moslim haat en angst vreten als virussen om zich heen, waardoor nog meer mensen tegen elkaar worden opgezet.

Het vertrouwen in politici passeert het ene diepterecord na het andere. Zij brengen er in de ogen van het electoraat niets van terecht. Amerikaanse kiezers stemmen niet voor niets op een zakenman met nul ervaring op politiek gebied. Mensen keren zich af van de politiek en geloven niet meer dat hun stem iets betekent. Ze voelen zich machteloos, achtergesteld en uitgebuit.

De roep om de wereld te laten leiden door een sterke man of vrouw, die het volk ‘onder zijn of haar hoede neemt’ wordt sterker. En dat is nu net de bedoeling van het kliekje tuig van miljardairs.

De voormalige Canadese minister van Defensie Paul Hellyer geeft in deze videoboodschap uit maart 2015 misschien wel voor het laatst volledige openheid van zaken over wie de werkelijke macht in de wereld in handen heeft. In 34 minuten legt hij uit dat een kleine groep, rijker dan de VS, een plan aan het uitvoeren is om volledige controle te krijgen via het geld systeem, waar gelduitgifte door schuld een exclusief recht is van een aantal privé instellingen. Vervolgens hebben zij de macht over olie gegrepen. De controle over de regering hebben zij gepakt sinds Eisenhower en over het militaire complex. De ondertussen 91 jarige Hellyer noemt hen ‘Money Maffia’ .

Tijdens het midden van de 90er jaren van de vorige eeuw was er het Project of the New American Century (PNAC). Dit document was een goed bewaard geheim, maar het werd openbaar toen internet groot werd. Toch weten nog steeds heel veel mensen hier niet van. Het wordt echter geopenbaard en het is een overeenkomst tussen Amerikaanse partijen en Netanyahu. Het plan houdt in de totale heerschappij te grijpen en Israël tot iedere prijs veilig te stellen. Irak binnenvallen was de eerste stap.

Het legt ook uit waardoor steeds dezelfde gezichten steeds weer terugkeren in de staf van het Witte Huis en als adviseurs.  De meesten van hen komen van Wall street of zijn daaraan gelieerd. Partijen en presidenten doen er niet toe. Het legt uit waarom niets verandert en waarom de oorlog doorgaat. Dit zelfde patroon zien we overal.

De meeste mensen hebben geen andere keuze dan het nemen van een hypotheek omdat het huren van een huis krankzinnig duur is geworden, terwijl banen worden vernietigd en voor het werk dat overblijft steeds minder betaald wordt. De volksgezondheid wordt vernietigd door commerciële krachten. De Banking Mafia wil voortdurend oorlog en conflicten om te krijgen wat ze willen: totale heerschappij.

Naast de bekentenis van Paul Hellyer is er een goed naslagwerk ’13 Satanische Bloedlijnen’ over de ontwikkeling van een Nieuwe Wereldorde die ten doel heeft de hele mensheid te onderwerpen. Dit boek is uitgebracht in meer dan honderd landen. Volgens de schrijver De Ruiter van het boek wordt de wereld door heel andere personen gere­geerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa driehonderd mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.

Leestip: Duisternis heerst, kennis van illusies bevrijdt

Rob Vellekoop, 12 november 2016

Bron: Steeds meer chaos – tijd rijp voor Wereldregering? –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: