Spring naar inhoud

Maan bewijst de vlakke aarde !

Dat er iets bijzonders met de maan aan de hand is heb al vaker hier aangegeven, maar dat je op het zelfde tijdpunt zowel in Nederland bij nacht en in Florida bij dag de maan kunt fotograferen is iets wat op een bolle aarde niet is te verklaren .   In de onderstaande foto’s kun je het toch zien.    Dit is alleen mogelijk als de aarde vlak is !!!

Nederland

 

Tampa (Florida)

 

Deze foto’s zijn afkomstig van de facebook pagina van Jan Wegermee

Hij heeft gelijktijdig met iemand uit Tampa Florida een foto van de maan genomen, wat op zich al bijzonder is omdat volgens de gangbare theorie de twee plekken zich aan twee verschillende kanten van de bol bevinden en het dus niet mogelijk zou moeten zijn om dit op deze twee plekken te zien.

Het tweede probleem is dat ook een bijna volle maan niet bij daglicht zichtbaar zou moeten zijn, een volle maan zou zich namelijk altijd aan de nachtzijde van de bol moeten bevinden. Ook dat is duidelijk niet het geval.

Zelf heb ik op 23 augustus ook al een meer dan halfvollemaan vastgelegd om 12 uur in de middag

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: