Spring naar inhoud

9/11 – Wat gebeurde er met de passagiers van de vliegtuigen ?

Als je zoals ik nog steeds regelmatig onderzoek doet na wat er op 9/11 is gebeurt dan kom je soms nog wel eens opmerkelijke zaken tegen.

 

 

Zo is er het verhaal dat er vanuit de gekaapte vliegtuigen gebeld zou zijn door passagiers naar hun familieleden om te vertellen dat ze in een gekaapt vliegtuig zaten.

Alleen is er 1 groot probleem met dat bellen vanuit vliegtuigen en dat is dat het niet kan. Het is technisch gezien niet mogelijk om op 10 kilometer hoogte nog een GSM mast te bereiken met het lage vermogen dat een GSM toestel heeft.

Het tweede probleem is dat de snelheid van het vliegtuig ver boven dat lag van wat een zendmast aankan.  tijdens de vlucht zou om de paar seconden een andere zendmast het over moeten nemen.

Dit gebeurt door een “hand off” procedure.  waarin de ene zendmast het signaal overneemt van de andere.   Als je in een auto rijdt gaat dit prima maar met snelheden tegen de 700 kilometer per uur kunnen ze dit niet snel genoeg verwerken.

Dit laat de vraag open wat er dan werkelijk gebeurt is,  zijn de passagiers ergens anders geland en werden zij gedwongen om de telefoongesprekken te voeren of is het hele gebeuren in scene gezet en ruim van te voren in een script vastgelegd?

Wie zal het zeggen, maar wat wel vaststaat is dat de telefoongesprekken niet kwamen uit vliegtuigen die op 10 kilometer hoog vlogen.  Kijk de onderstaande video voor een complete uitleg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: