Spring naar inhoud

US-presidenten worden geselecteerd in plaats van gekozen !!!

Wikileaks is met de meest agressieve aanpak bezig, sinds haar oprichting, in de zin van de vrijgave van informatie rondom Hillary Clinton en de Amerikaanse verkiezingen. De een ná de andere openbaring komt tevoorschijn en wellicht is het zelfs een soort ‘overkill’ wat er nu plaats vindt. Want het is bijna niet meer te volgen, als je kijkt naar de hoeveelheid e-mails en andere, onderschepte informatie die Wikileaks vrijgeeft. Zo kregen we afgelopen donderdag 21 oktober een Tweet onder ogen, waarin Wikileaks beweerd, zoals veel andere bronnen overigens, dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen doorgestoken kaart zijn.

Het etablissement, of de ‘krachten-achter-de-schermen’ hebben al lang een president verkozen.. Of beter gezegd: ‘uitgekozen’. En dat betekent natuurlijk, dat wanneer deze kandidaat president dient te worden, je het verkiezingsapparaat tot op het bot, dient te (kunnen) manipuleren. Nou is dat ook precies wat we hier in vele artikelen op de site ook al jaren hiervoor hebben gemeld. Zoek maar eens met onze zoekmachine op verkiezingen VS of iets dergelijks. In ieder geval zouden we je het vertaalde artikel uit oktober 2012, van onze zustersite ‘WantToKnow.info’ aan willen raden te lezen, waarbij het boek ‘Votescam’ (‘kies-schande’) (HIER) centraal staat. De beide auteurs van het boek hebben het schrijven ervan met de dood moeten bekopen!

Ook het artikel van een paar weken geleden (HIER) laat overduidelijk zien, dat deze krachten-achter-de-schermen het hele presidentsverkiezingsproces volledig in de hand hebben. Wikileaks reageerde met haar onthullingen, nadat ze was beschuldigd van het éénzijdig benadelen van Hillary Clinton; waarschijnlijk indirect vanuit diezelfde hoek.. “Jullie zijn geen fan van het publiceren van oprechte informatie over de corrupte, leidende machtsblokken, die het voor het zeggen krijgen op 20 januari, wanneer de nieuwe president wordt ingezworen.”

Het gaat volgens velen al lang over ‘de illusie van verkiezingen’. Er wordt -na de moord op JFK in 1963- NIEMAND meer president, wanneer de werkelijke machthebbers achter de schermen dat niet willen. Andersom gezegd: de president die ‘verkozen’ wordt, is degene die deze krachten-achter-de-schermen willen, dat die president wordt.

Denk daarbij ook aan de wél zichtbare machtsblokken als de Amerikaanse nationale bank, de FED, de Federal Reserve, die als helemaal geen nationale bank is, maar een bank, eigendom van privé-personen (lees de Rothschilds!). Denk ook aan het militaire industriële complex, waar de voorganger van JFK, president Eisenhower al voor waarschuwde in zijn afscheidsspeech.

eisenhower-farewell-speech-militairy-industrial-complex

En last but not least, denk ook aan de macht van de CIA in de VS, die door velen wordt gezien als staat-binnen-de-staat.Het komt erop neer bij de CIA, dat deze zowat kan doen wat het wil, mits ongezien en niet-zichtbaar-conflicterend met democratische regels. Het eigen budget van de CIA, verkregen door decennia-lang aan de top staan van de drugshandel in de VS (vaak in ‘broederschap’ met de Amerikaanse maffia), zorgt ervoor dat de bestedingen van de CIA, niet of nauwelijks zichtbaar zijn voor het democratische proces. Er zijn triljoenen (méér dan duizend miljard) US-dollars zoek bij de FED en het Pentagon, maar dit is kennelijk geen ‘nieuws’ voor de grote nieuwszenders, die dit onder de pet houden. Ziedaar de verkrachtte samenleving in de VS.

Obama’s mails
Op de dag dat Wikileaks de e-mails van Barack Obama’s persoonlijke account publiceerde, Twitterde Wikileaks dat de uitkomst van de VS-verkiezingen in november al vast staat. “Welke verkiezingen? Het is duidelijk, vanaf het begin, wie er dient te gaan winnen. Dit is in feite, een oefening in het handhaven van de macht.”  En wanneer we in overweging nemen wat we al weten over de manipulaties achter de schermen van de Democratische conventie, waar Bernie Sanders diende te verliezen en waar de MSM, de main-stream-media onder één hoedje speelde met het establishment van het Democratic National Committee,  zou je niet anders kunnen concluderen.

obamabush-transition-of-power

Ook het feit dat Hillary Clinton haar best heeft gedaan, de vermeende verliezer aan Republikeinse kant, jazeker Donald Trump, te pushen om zich kandidaat te stellen voor de Republikeinen, is natuurlijk een vreemde beweging uit het Hillary-kamp, wanneer je er neutraal naar kijkt.. Ook de e-mails die zijn buitgemaakt van het persoonlijke account van Barack Obama, waar hij onder de naam ‘Bobama’ mails verstuurde (HIER), laten zien dat de Bush-clan, deze toekomstige president in 2008 al meerdere keren had benaderd vóór de verkiezingen van dat jaar. In het geheim de overdracht van macht regelend..!?

 De overdracht van 2008 gaat de geschiedenis in als verrassend gladjes. Volgens Martha Joynt Kumar, die hier een boek over schreef, ‘was dit de beste transitie van presidentiële macht in de VS, die iemand zich kan herinneren, deels omdat sinds 9/11 iedereen onderkent dat de overdrachtsperiode een kwetsbare tijd is.’

Een van de meest in het oog springende e-mails, in de lek van Wikileaks, 2 weken geleden, is een mail van de verkiezingsdag 4 november 2008, van John Podesta, die overigens op dit moment ook Hillary Clinton’s verkiezingscampagne-chef is, die een uitnodiging ontving van de toenmalige president George W. Bush aan Obama. In deze mail spreekt Podesta over Obama als de ‘President-Elect’. Dat is dus de ‘reeds gekozen president’. Terwijl de verkiezingen op dat moment nog in volle gang waren, was men al bezig met een G20-bijeenkomst (waar de mail over gaat), waar PRESIDENT Barack Obama bij zou gaan zijn..? (HIER).

wikileaks-podesta-president-elect

Maar het wordt nog erger..
Deze e-mails laten ook zien, dat er al lang een transitieplan was opgesteld, voordat de verkiezingen van 2008 ook maar hadden plaatsgevonden. Je moet bedenken, dat ook in 2008 de verkiezing in (begin) november plaatsvonden en de werkelijke overdracht pas in januari 2009 geschiedde.Volgens een aangehecht memo, aan een van de e-mails, was Obama al bezig met de overdracht met leden van het Witte Huis/de Bush-regering, inclusief de minister van Financiën, Hank Paulson, vóór de verkiezingen. We citeren:

“Zoals u heeft kunnen observeren in uw communicatie met minister Paulson,
is hij blijkbaar gretig om u en uw transitieteam,
uitgebreid te betrekken bij zijn politieke keuzes, die volgen uit de verkiezingen.”

De link naar de Rothschilds, als werkelijke beheerders van de Amerikaanse troon, is dan niet ver weg meer natuurlijk..!Kijk eens naar deze uitspraak van Nathan Rothschild, die al in de 19e eeuw de scepter zwaaide in het Verenigd Koninkrijk.. (the Empire):

NathanRothschild

Weer een ander aangehecht memo, bevestigt dat het ongebruikelijk is, om het transitieproces zo vroeg te starten. Is door de druk van de economische bankencrisis, die eind 2008/begin 2009 uitbrak, ook deze informatie zo duidelijk onder woorden gebracht, in geheime memo’s..? Lees deze woorden, in dit verband:

We staan nu op het punt om te beslissen hoe de personeelsbezetting rondom de economische politiek is, gedurende de transitie. Wie het contact onderhoudt met Financiën en hoe we economisch-politiek campagnetalent kunnen laten ineenvloeien met de transitie. Normaal worden deze beslissingen ná de verkiezingen genomen, en al helemaal ná de verkiezing van een ‘National Economic Advisor’, maar, vanzelfsprekend DIT ZIJN GEEN NORMALE TIJDEN..

Maar nu, na 8 jaar van president-Obama-business, lijkt het de nieuwe norm te zijn geworden. Wat niet-normaal was in 2008 is kennelijk in 2016 wel de norm. Dankzij Wikileaks en het onvergelijkbare kijkje achter de schermen van de macht, waartoe we nu in staat zijn, wordt deze schaduwregering aan het licht bloot gesteld. 2008 Blijkt geen ‘gladde machtsoverdracht’ te zijn geweest, het was een ‘zijde-zachte machtsconsolidatie’…! De enorme impact van de Wikileaks informatie, heeft niet alleen de veren in het kippenhok opgeschud; het hele kippenhok blijkt volledig te zijn gek geworden.

Kijk naar CNN’s Scott Cuomo, dezelfde ‘journalist’ die al eerder gelogen had over de rechten van het Amerikaanse volk, inzake het ‘First Amendment’. In deze video zie je hoe hij zijn Amerikaanse kijkers vertelt, dat het illegaal is om Wikileaks te printen en ze bekijken.. “Dus luister naar ons, wij nemen u bij het handje..”

Hoe wordt dit dan gedaan…?
Hier op de site vind je, zoals al gemeld, veel informatie over verkiezingsfraude in het machtigste land ter wereld. Maar kijk naar de volgende YouTube. Verkiezingen kun je in de VS relatief eenvoudig ‘riggen’, zoals dat heet, of in gewoon Nederlands ‘manipuleren’, wanneer je in staat bent, het verkiezingsproces te beïnvloeden en de verkiezingscomputers te ‘openen’ tijdens de verkiezingen. Of dit nu gaat om verkiezingen van presidenten, senatoren of lokale overheidsdienaren..

Een zogenaamde ‘real-time demo’ van een van de meest verwoestende mechanismes van verkiezingsdiefstal, die zijn gevonden, met context en uitleg. De demonstratie gebruikt een écht kiessysteem en een échte kiezersdatabase, en vindt plaats in enkele seconden, door meerdere kiesdistricten..! Zo’n 5000 sub-contractors en tussenpersonen hebben toegang om het systeem te bewerken, voor enkele of zelfs voor ALLE cliënten.

Het systeem kan de autoriteit voor het tekenen van contracten (kiesdocumenten) bij elke persoon, die de gebruiker van het systeem uitkiest.. Alle politieke macht kan dus worden neergelegd bij enkele anonieme tussenpersonen. Het is gewoon een product.. Dat product leert zijn omgeving kennen en is in staat zich aan te passen aan elk politieke omgeving, aan elke demografische setting. Het loopt geruisloos, onzichtbaar, en produceert uiteindelijk plausibele resultaten, die doorgaan voor échte resultaten..! Of: hoe geraffineerd kun je besodemietert worden..!

Bron: WantToKnow.nl – VS-presidenten geselecteerd ipv gekozen..!

1 reactie »

  1. Pingback: Renés Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: