Spring naar inhoud

Antrax: De vergeten leugen die de oorlog tegen Irak veroorzaakte

Alhoewel veel mensen het misschien niet meer herinneren was de Antrax paniek in 2001.  Het volgde destijds vrij direct op de 9/11 gebeurtenissen en was hiermee de mede reden om Irak en daarmee Sadam Hoessein en Bin Laden verantwoordelijk te stellen.  De start van de “War on Terror”     Nu blijkt uit onderzoek van verschillende organisatie dat deze Antrax aanval , een al net zo in elkaar geknutselde aanslag is als 9/11.  Georganiseerd vanuit de Amerikaanse overheids kringen en puur en alleen bedoeld om de publieke opinie te beïnvloeden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: