Spring naar inhoud

Iraakse minister: Annunaki hadden al een ruimtestation in Irak 7000 jaar geleden

 

De Iraakse Minister van Transport, Kazem Finjan, beweerde tijdens een persconferentie dat 7000 jaar geleden al een volwaardig ruimtestation aanwezig was in het El Naceria gebied.
Het werd gebruikt als een lanceerbasis voor de ruimtevaart om ons zonnestelsel te verkennen en de mythische planeet Nibiru, ook wel bekend als Planet X, zei hij.

Mesopotamie, ligt nu in zuid Irak, wordt grotendeels gezien als de bakermat van de beschaving, maar volgens de heer Finjan, was het ook de geboorteplaats van de verkenning van de ruimte en waar de dwerkplaneet Pluto werd geïdentificeerd lang voor de officiële ontdekking in 1933.

De pers had zich verzameld i.v.m. een persconferentie over een nieuwe luchthaven in Dhi Qar in Zuid Irak. Volgens de nieuwswebsite The New Arab, zei heer Finjan : “de eerste luchthaven ter wereld werd 7000 jaar geleden gebouwd in Irak door oude Sumeriërs”.

Het eerste gevestigde vliegveld op aarde was op deze plek.

Kazem Finjan, Iraakse minister van Transport

In overeenstemming met de populaire “Ancient Aliens” mythe, stelde de heer Finjan dat de Sumeriërs werden geholpen door verfijnde bezoekers uit andere werelden te zien aan de manier waardoor zij ver voor onze tijd al een ruimtestation konden ontwikkelen.

De heer Finjan is niet alleen in zijn theorie dat de oude ruimtevoertuigen regelmatig naar de aarde kwamen en onze voorouders ontmoetten. De ‘Ancient Aliens” mythe, waarvan zelfs een langlopende documentaire serie is met dezelfde naam, centraal rond alien astronauten die hier op aarde kwamen om hun superieure technologie met oude beschavingen te delen om hen te helpen bouwen aan de fascinerende monumenten, zoals de Egyptische piramides.

ziggurat_ur

Ur in zuid Irak voorheen Mespotamie, de oudste stad ter wereld waar Abraham is geboren. Het grote gebouw is de Ziggurat.

De Sumeriërs vestigden zich 5500-4000 voor Christus, in de historische regio van Mesopotamië, nu het zuiden van Irak en creëerde de vroege beschaving met inbegrip van landbouw, een economie en ambachten zoals weven, metaalbewerking en aardewerk.

Tijdens de persconferentie verwees de heer Finjan naar de vertaler van de Sumerische kleitabletten de heer Zecharia Sitchin, en de Sumerische expert Samuel Kramer.

Hij vertelde de journalisten dat de allereerste luchthaven ter wereld hier was gevestigd. Hij beweerde ook dat engelen allemaal Sumeriers waren en Sumeriers ruimteschepen gebruikten om van de aarde naar andere planeten te vliegen.
Ook zei hij: “Er zijn waarschijnlijk niet veel mensen die kennis bezitten, namelijk het feit dat het de eerste luchthaven 5000 jaar werd gebouwd voor Christus.

“Ik nodig degenen die twijfelen aan om het boek van de grote Soemerische historicus Zecharia Sitchin te lezen, of de boeken van Samuel Kramer waaronder één met de titel ‘ Geschiedenis begint bij de consument” Daarin wordt gesproken over de eerste luchthaven ter wereld bij el Naciria.
“Het bijzondere van deze plek is dat het door de gunstige weersomstandigheden nog steeds de veiligste plek is om met een vliegtuig op te stijgen en te landen. Toen de Sumeriërs zich op dit land vestigden waren ze zich hiervan bewust, en hebben het speciaal gekozen voor hun vluchten naar andere planeten.”

Bron: Iraakse minister: Aliens, Annunaki, hadden al een ruimtestation in El Naceria gebied. – Wat Was

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: