Spring naar inhoud

Trump of Clinton maakt het wat uit !?

Afbeeldingsresultaat voor trump and clintonClinton of Trump
Velen menen dat de verkiezingsuitslag in de VS iets zal gaan betekenen in de strijd tegen Syrië. Bovendien denkt dat het geen snars uitmaakt. De kandidaten die geen oorlog willen zijn al lang van de Bühne verdwenen. De zogenaamde verkiezingsstrijd is alles behalve een strijd. De Amerikaanse verkiezingen worden sinds jaar en dag op voorhand bepaald, niet door de burgers maar door bankiers en andere belanghebbenden. Je meent toch niet dat een land dat bestuurd wordt door het grote geld zich de regels laat voorschrijven door burgers! Zelfs een stilstaande klok zegt twee keer per dag de juiste tijd. Dat moet Trump gedacht hebben toen hij stelde dat de verkiezingen sowieso op voorhand gemanipuleerd zijn, rigged zoals dat in de Engelse taal heet. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid voor deze elitaire gast om de waarheid een kans te geven omdat hij weet dat dit toch niet serieus genomen wordt. Het enige dat serieus genomen wordt is de Amerikaanse bevolking! Genomen hier dan met een andere betekenis!

Het is gebruikelijk bij verkiezingen dat andere naties meekijken tijdens de stemmingen en peilingen om zodoende te bepalen of alles eerlijk en netjes verloopt. Zo hebben Rusland en Syrië de afgelopen jaren vele westerse landen mee laten kijken tijdens hun verkiezingen en is dit internationaal gezien bijna een ongeschreven wet. Rusland heeft nu een verzoek neergelegd om de verkiezingen in de VS te monitoren, net zoals de VS dat deed in Rusland. De VS wil echter geen pottenkijkers en heeft dit verzoek geweigerd in te willigen. Voor zover The Land of the Free…….

Het maakt niets uit. Voor de Bühne lijkt het op een verhitte verkiezingsstrijd, in werkelijkheid weten beiden al lang wie de positie van president gaat bekleden. Het maakt daarbij niet uit of dat Trump of Clinton is. Het zal zoals gebruikelijk een nek aan nek race worden waarbij eentje uiteindelijk net die meerderheid gaat halen die nodig bleek te zijn. Misschien nog wat gerommel achteraf, dat is al aangekondigd door Trump en staat netjes op het CV van de VS want….kan men dan zeggen, Trump heeft zelfs die uitslag nog aangevochten, hoezo gemanipuleerd!

Bron: Goede doden in Mosul, slechte doden in Aleppo

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: