Spring naar inhoud

Plannen voor buitenaardse invasie op 8 november

Via hackers collectief Anonymous is er een belangrijk document gelekt, waaruit blijkt hoever het campagneteam van Hillary Clinton bereid is te gaan.

Volgens een gerenommeerd adviesbureau is de beste manier om aanstaande 8 november Trump supporters weg te houden bij de stembus, het organiseren van een buitenaardse invasie boven bepaalde delen van Amerika.
Een van de topadviseurs van crimineel Hillary Clinton is Joel Benenson. Een 64-jarige Amerikaan die behoort tot de stam der Chazaren en hoofd strateeg voor de verkiezingscampagne van Hillary Clinton. Ook vervulde hij die rol bij de verkiezingen van Barack Obama in 2008 en 2012.

Joel is ook CEO van de Benenson Strategy Group, een adviesbureau dat werkt voor topbedrijven over de gehele wereld, en tevens de Amerikaanse Maurice de Hond-achtige adviseur van het Witte Huis.

De Benenson Strategy Group heeft enkele dagen geleden een onderzoek gedaan naar wat er voor nodig zou zijn om ervoor te zorgen dat Donald Trump supporters op 8 november niet naar de stembus gaan.

De resultaten van dit onderzoek en de aanbevelingen staan in een rapport van 7 pagina’s dat, helaas voor hen, door Anonymous gehackt schijnt te zijn en vervolgens gepubliceerd.

Niemand weet of het authentiek is, maar wanneer je het zo bekijkt, ziet het er wel heel echt uit en Anonymous heeft in het verleden al vaker laten zien te beschikken over accurate informatie.

Er vanuit gaand dat het document echt is, is het best heftig om te zien hoever het team van Hillary Clinton bereid is om te gaan.

Het document is hier te bekijken en dan zie je dat het helemaal niet zo goed gaat met de campagne van Hillary zoals de mainstream-bladen ons willen laten geloven. Maar ook dat de Trump supporters ongeacht de condities naar de stembus zullen gaan en dat er eigenlijk bijna niets is wat ze zal tegenhouden om niet te gaan stemmen.

Er worden in het document verschillende opties besproken die uitgevoerd zouden kunnen worden om de Trump supporters bij de stembus weg te houden en als je die bekijkt, schrik je.

Er wordt overwogen om een Zikavirus in bepaalde gebieden los te laten waar veel Trump supporters wonen en er wordt zelfs gesproken over om een soort invasie vanuit Canada in werking te stellen, waarbij dan gebruik wordt gemaakt van VN troepen. Verder komen er nog een aantal opties aan de orde zoals het creëren van enorme onlusten en het inzetten van HAARP.

Uiteindelijk worden door Benenson al deze suggesties aan de kant geschoven, maar er is één ding dat ze wel aanbevelen te doen. Uit hun onderzoek blijkt namelijk dat een buitenaardse invasie ongeveer het enige is wat Trump supporters bij de stembus zal weghouden.

Dat wat dan ook door Benenson wordt aanbevolen is het gebruik van een techniek die bekendstaat onder de codenaam Firestorm.

Dit is een project dat al enkele decennia bestaat bij het Amerikaanse Ministerie van Defensie en wat voorheen bekendstond onder de naam Project Bluebook. De bedoeling van Firestorm is dat het bij vijanden via projecties in de hogere luchtlagen een zogenaamd religieus “awe effect” kan veroorzaken.

Dit betekent dat mensen op de grond vol verbazing naar de lucht staren omdat daar ineens Jezus of Mohammed of wie dan ook in de wolken verschijnt. Wat ons nogal doet denken aan iets wat remote viewer Ed Dames in een van zijn sessies zag en waar we eerder over schreven. Een klein stukje uit dat artikel:

Wanneer de grote gebeurtenis dan echt plaatsvindt dan ziet hij beelden van vechtende soldaten wereldwijd die allemaal naar de lucht staren omdat daar iets heel indrukwekkends gebeurt. Zij zullen dan massaal hun wapens neerleggen en naar huis gaan. Waar Ed Dames vooral de nadruk op wil leggen is dat het niet het einde van de wereld is, maar wel het einde van een leven zoals wij dat nu kennen.

Terug naar adviseur Benenson, die nu voorstelt dat er op de dag van de verkiezingen via Firestorm een buitenaardse invasie wordt gespeeld met enorme ruimteschepen die in de lucht verschijnen, compleet met zwaar bewapende buitenaardsen. Deze zouden dan vooral verschijnen in gebieden waar veel Trump supporters wonen, zodat deze zullen wegblijven bij de stembus.

Het plan voorziet er verder in dat Obama erin zal slagen om de buitenaardse indringers te verdrijven, waarna hij vervolgens het stokje kan overdragen aan Hillary Clinton.

Of de plannen, nadat ze nu publiek zijn geworden, nog doorgaan zoals geadviseerd door Benenson zal nog moeten blijken, maar dat het weleens een vreemde verkiezingsdag kan worden op 8 november blijft een reële mogelijkheid. Wie weet wordt dit dan zelfs wel ingezet als het begin van echte disclosure. Waarmee het mes dan ook weer aan meerdere kanten snijdt. Hillary’s alien agenda is bovendien breed en al lange tijd bekend.

Bron: Plannen voor buitenaardse invasie op 8 november (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: