Spring naar inhoud

9/11 ontmaskerd, Clinton verspreekt zich "Pentagon gebombardeerd !"

Afbeeldingsresultaat voor bill clintonOp 9 september 2011 vloog een van de vliegtuigen rechtop het Pentagon af en boorde zich volgens de officiële verklaring dwars door de eerste ring van de gebouwen heen.

 

 

Het vuur was zo heet , volgens het officiële onderzoek, dat de titanium onderdelen van de motoren compleet gesmolten waren, de vleugels en staart compleet verpulvert waren en dat alle stoelen en bagage totaal verbrand waren.

Maar op miraculeuze wijze kon het onderzoeksteam de resten van alle 184 inzittende identificeren aan de hand van lichaamsresten die op de crashsite gevonden werden ?    Dus Titanium smelt en koolstof lichamen blijven intact ?!

Ergens klopt hier iets niet, en dat is niet alleen dit onderdeel van het verhaal.   9/11  was een georganiseerde aanslag door de machten in de Amerikaanse overheid, bedoeld om een excuus te hebben om verdere wetgeving door te voeren die de vrijheid van alle burgers zou moeten beperken en het was het excuus om de oorlogsindustrie in te zetten tegen heel veel onschuldige mensen.

 

Kijk de volgende video voor nog meer aanwijzingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: