Spring naar inhoud

De Boston bomaanslag ontmaskert: Hoe en waarom de aanslag in Boston een opgezette valse vlag aanslag was !

Afbeeldingsresultaat voor boston bombing victimsVeel aanslagen die de laatste tijd hebben plaatsgevonden zijn niet uitgevoerd door terroristen, maar in elkaar gedraaide valse vlag aanslagen.  Bedoeld om de bevolking angst aan te jagen en met deze angst wetgeving door te voeren die de vrijheid van de bevolking beperken.

 

 

 

 

De aanslag in Boston is misschien wel een van de beste voorbeelden hiervan.  Het probleem is altijd dat mensen zeggen hoe kun je dat nu zeggen, wat is je bewijs ??    Nu in de onderstaande video kun je je bewijs vinden.

Het geeft duidelijk weer hoe deze aanslag met crisisacteurs in sceme is gezet.   Compleet met kunstbloed, mensen met geamputeerde ledematen en makeup wonden

Oordeel zelf en denk dan eens na over wat dit inhoudt. Als de autoriteiten dit soort misleidende in scene gezette aanslagen laten plaats vinden, wat moeten we dan nog geloven van al het andere wat ze ons vertellen als zijn de de waarheid??

2 Comments »

  1. Pingback: Renés Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: