Spring naar inhoud

Waarom de horror clowns ineens zo gehypte worden door de media

 

De media worden momenteel dus gebruikt om een zoveelste Saturnus-vereringsfeest te pushen onder het volk. En inmiddels weten we hoe kinderlijk eenvoudig de media hypes kunnen creëren. Het gros van het volk slikt alles wat de media ze voorkauwt als ‘geloofwaardig’ en ‘waarheid’. Je zou berichtgeving over dit soort onzinnige clown-verschijningen toch niet in een serieus journalistiek medium zien als er niet een hoger doel mee gediend wordt? Het is simpelweg niet een onderwerp voor mensen met een gemiddeld IQ. Het wordt dus opgedrongen, gepusht, gehypte. Moderne media maken gebruik van allerlei programmeringstechnieken om mensen een beeld van de realiteit te geven. Leest u in dat kader dit artikel eens. Laat u en uw kinderen dus niet meeslepen in deze (rituele) clown hype. Weerhoudt u van de (Aleister Crowley) ‘magick’ in de media.

Om te begrijpen wat er schuil gaat achter het feit dat de mainstream media verhalen over ‘horror clowns’ op dit moment zo pusht, moeten we ons verdiepen in het feest Halloween. Dat is namelijk waarschijnlijk de reden dat deze clown hype nu gaande is. De opkomst van deze angstaanjagende clown-verschijningen gebeurt niet voor niets in de maand oktober. Het is overigens een verschijnsel dat wereldwijd gehypte wordt. We kunnen een vergelijkbare subliminale programmering van het volk via de media herkennen als in de Pogemon Go hype. Halloween is een feest dat de laatste jaren steedse populairder wordt. Het is feitelijk een 3 daags feest dat duurt van 29 t/m 31 oktober en stamt uit de tijd van de Keltische overheersing van Groot Brittannië. In het Keltisch polytheïsme is druïdisme de religie van de Kelten, en staat het woord ‘druïde’ voor de priesterstand in deze oude Keltische beschavingen, die in een groot deel van West-Europa ten noorden van de Alpen en op de Britse Eilanden bestierde. De Kelten aanbaden eigenlijk een zoveelste variant van de gehoornde godheid, wat altijd een verwijzing is naar Saturnus. In de Keltische mystiek hete deze godheid Sahmain. In andere culturen zien we namen als Kronos/Chronos (waar het woord chronologie van afgeleid is) bij de Grieken Nimrod in Babylonië, Baäl of Bel bij de Assyriërs en Ra bij de Egyptenaren. Het druïdisme is dus feitelijk een zoveelste variant van de Saturnus-verering die we in alle religies wereldwijd herkennen onder het masker.

halloween-pompoenStonehenge is een bekend bouwsel uit de Keltische periode en zou hebben gediend als tempel. De cirkelvormige opstelling is de zoveelste verwijzing naar de ringen van Saturnus. Er zijn vrij recent nogal veel lichamelijke overblijfselenbij Stonehenge gevonden. Dat duidt erop dat er mogelijk rituele offers plaats hebben gevonden in of nabij Stonehenge. Volgens sommigen zou de formatie dan ook als tempel gediend hebben. In de verering van de godheid Chronos, Baäl of te wel Saturnus, was het niet ongebruikelijk dat rituele mensenoffers plaatsvonden. Vaak van eerstgeboren kinderen (terug te herkennen in de Bijbel). Cirkelformaties als Stonehenge zijn er in honderdtallen in Groot Brittannië te vinden. Druïden, de priesters van deze stroming, gingen in de periode 3 dagen bij de landheren en kastelen langs en klopten op de deur om daar de bekende tekst van het Halloween-feest uit te spreken: ‘trick or treet’. De landheer gaf dan 1 van zijn onderdanen (waarschijnlijk een eerstgeboren kind) mee om als menselijk offer te dienen bij de rituelen van de druïden in hun steenformatie (tempel). Als teken dat er een menselijk offer meegenomen werd, liet de druïde een uitgeholde pompoen achter waarin menselijk vet diende als brandstof, zodat de pompoen zou oplichten. De pompoen moest het landgoed beschermen tegen alle demonische krachten die tijdens bij het plegen van mensenoffers die avond werden aangetrokken.

chronosWat heeft dat allemaal met die clowns te maken? Welnu, de clowns worden geassocieerd met het lokken van kinderen door zesnoepgoed en geld aan te bieden. Dat lijkt erg sterk op de Nederlandse vrije vertaling van de Halloween kreet ‘trick or treet‘, zijnde ‘snoepgoed of je leven‘. Bovendien lijken de clownsmaskers sterk op de uitdrukking die past bij de Halloween pompoen. Daarnaast is het, zoals eerder gezegd, dat deze horror clown hype halverwege oktober opduikt. Het heeft er dus alle schijn van dat oude Saturnus rituelen in volle glorie herleven. Ook Sinterklaas en de kerstman zijn overigens een verwijzing naar Saturnus. Het opschoot nemen van kinderen door de Sint hoort bij het ritueel. Saturnus, Chronos of Baäl is de godheid van de kinderoffers. Waar we in Nederland niet beter weten dat de zwartepiet een negroïde slaaf van de Sint was, waren die zwartepieten in België enkele decennia geleden nog zwarte bokken; gemaskerde hulpjes van Sinter Klaas in de vorm van Baphomet (ook een verwijzing naar Saturnus). Later zal ik hier uitgebreider op terugkomen. Al met al kunnen we zeggen dat alle feesten die wij zo gebruikelijk vinden, draaien om Saturnus-verering en kinderen. Dat laatste is vooral een verwijzing naar de kindoffers. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe en gaat mee in de zak naar Spanje. Het kerstfeest wordt bijvoorbeeld gevierd op de datum van het Romeinse Saturnalia feest. Het heeft dus niets te maken met de geboorte datum van Jezus. Die zou vernikkeld zijn in die kribbe in de winter. Bovendien zijn er simpelweg geen lammetjes in de wintertijd.

De horror clown hype lijkt zich vooral op kinderen te richten. Dat heeft iets met energie te maken. Kinderen zijn ook in de ‘magick’ van Aleister Crowley erg belangrijk. Om met het occulte krachtveld te verbinden raadde Aleister Crowley dan ook als meest ultiem ritueel de uitputting en verkrachting van een jonge jongen aan. Aleister Crowley is een groot voorbeeld voor alle grote namen in de wereldpolitiek en de grote namen muziekindustrie tonen openlijk hun bewondering voor Crowley. Crowley was overigens een groot voorvechter van anale sex liefst met zo jong mogelijke jongens, omdat daarbij een energie vrijkomt die als het ware van spirituele occulte waarde is. Crowley was een voorvechter van allerlei magische technieken (magick met ‘ck’ genaamd), zoals ‘reverse speech’. Je kunt met een gerust hart stellen dat aanhangers van de leer van Aleister Crowley voorstanders zijn van pedofilie (dat wat nog ‘pederastie’ genoemd werd door Crowley) en dit mogelijk ook praktiseren. Crowley bejubelde de pederastie in de – in Amsterdam in 1898 – gedrukte dichtbundel ‘White Stains‘ (A ballad of passive pederasty). Natuurlijk zullen de aanhangers van Crowley hier niet openlijk voor uitkomen, maar het is zeer aannemelijk dat pederastie gepraktiseerd wordt door de leden. Het heeft er alle schijn van dat deze seksuele (mis)daad de beoefenaars energie geeft. Ze tappen als het ware de levensenergie van de ziel van die persoon af. Aleister Crowley gebruikte seksrituelen om een hogere spirituele status te bereiken. De energie van kinderen lijkt dus erg waardevol te zijn in de wereld van het occultisme of liever gezegd satanisme (Saturn-isme). Niet voor niets hadden we in Engeland een groot pedofilie schandaal rond de BBC presentator Jimmy Savile, die toegang had tot kindertehuizen en dik bevriend was met het Britse koningshuis. Zowel Savile als Aleister Crowley waren mogelijk moderne varianten van de druïdes uit de Keltische tijd. Het waren beide clowneske figuren die lak aan elke norm leken te hebben.

De horror clown hype lijkt dus een Halloween connectie te hebben en is er mogelijk op geschoeid kinderen angst in te boezemen. Angst is de energie die de menselijke geest ontvankelijker maakt voor de Saturnus energie. Dat is niet een statement die hier ik wetenschappelijk ga onderbouwen, maar er zijn wel duidelijke tekenen waaruit dit af te leiden valt. De angst van kinderen om meegenomen te worden in de zak van Sinterklaas of de angst om bij de grote man met baard op schoot te zitten, lijkt diepgeworteld in onze cultuur te zitten. Angst is de status waarin de bio-computer (het menselijk lichaam) zich afstemt op het computer mainframe van deze matrix, Chronos, Saturnus.

De clown is tevens een verwijzing naar Stephen King’s verfilmde boek ‘It’. ‘It’ is de bijnaam voor Pennywise of de Dancing Clown. Het is in het boek en de film een zeer kwade, mysterieuze en demonische entiteit van miljoenen jaren oud. Het was een wezen van een onbekende regio in de ruimte. Om zich te aan de energie van kinderen te voeden, daalde het demonisch schepsel af naar de aarde om zich daar als een kleurrijke circusclown met de naam “Pennywise” te vertonen. Ook kon het zich in andere gedaanten vertonen om mensen te verleiden. Deze demonische entiteit had de voorkeur om kinderen aan te trekken, om ze te vangen, te doden en te verslinden. Herkent u iets van Saturnus in deze profielschets? De clown aasde vooral op onschuldige kinderen, omdat ze makkelijker aan het schrikken te brengen waren. Volgens de demonische clown smaakt angstig kindervlees het lekkerst.

De media worden momenteel dus gebruikt om een zoveelste Saturnus-vereringsfeest te pushen onder het volk. En inmiddels weten we hoe kinderlijk eenvoudig de media hypes kunnen creëren. Het gros van het volk slikt alles wat de media ze voorkauwt als ‘geloofwaardig’ en ‘waarheid’. Je zou berichtgeving over dit soort onzinnige clown-verschijningen toch niet in een serieus journalistiek medium zien als er niet een hoger doel mee gediend wordt? Het is simpelweg niet een onderwerp voor mensen met een gemiddeld IQ. Het wordt dus opgedrongen, gepusht, gehypte. Moderne media maken gebruik van allerlei programmeringstechnieken om mensen een beeld van de realiteit te geven. Leest u in dat kader dit artikel eens. Laat u en uw kinderen dus niet meeslepen in deze (rituele) clown hype. Weerhoudt u van de (Aleister Crowley) ‘magick’ in de media.

 

Bron: Waarom de horror clowns ineens zo gehypte worden door de media : Beyond the Matrix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: