Skip to content

Flat Earth video – Kleine bubbeltjes verraden de leugen !!

Afbeeldingsresultaat voor space walk bubblesWie twee jaar geleden mij had gezegd dat het hele ruimtevaart programma van alle landen een grote leugen was, die had ik toen ter plekke voor gek verklaard.  Maar nu in 2016 ben ik zelf tot de conclusie gekomen dat er te veel zeken niet kloppen aan de beelden die we te zien krijgen van de ruimtevaart missies.

In de video hieronder zijn misschien wel 100 voorbeelden samengevat van deze “foutjes ” .   De meeste scenes van de ruimtewandelingen zijn namelijk gewoon in een gigantisch zwembad opgenomen.

En een van de zaken die nu eenmaal gebeuren in een grote waterpartij is het opstijgen van luchtbubbeltjes.   Nu juist die luchtbubbeltjes in de “officiële” ruimtewandelingen verreden de leugen.

Ze worden namelijk allemaal gewoon op aarde in een zwembad opgenomen.   Alles om maar te voorkomen dat wij ons zulle realiseren dat we helemaal niet leven op een bol maar op een platte schijf.  De vlakke aarde !!

 

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

6 reacties op ‘Flat Earth video – Kleine bubbeltjes verraden de leugen !! Plaats een reactie

 1. waar vind je als volwassen die ge interesseert is nog sites of wat dan ook die geen discriminatie doet die zijn vragen of antwoorden enkel maar aan jonge mensen heeft? of tieners

  Like

   • oke wat ik er mee bedoel is waar je nog iets vind op internet zoals die site hier maar dat ze je niet negeren omdat je niet jong bent zoals vele hier die commentaar geven.

    Like

   • Nou , Daniel als je vragen hebt wil ik ze graag beantwoorden zover ik dat kan natuurlijk. En ik ben ook de jongste niet meer hoor !! Maar aan de andere kant wat is leeftijd ? Je bent zo oud als je je zelf voelt toch ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: