Spring naar inhoud

Is het vliegveld van Denver de schuilkelder voor de elite?

Afbeeldingsresultaat voor denver airport complotIn 1994 werd in Denver het nieuwe vliegveld geopend dat het oude moest vervangen. Op zich is de bouw al heel opmerkelijk want het budget werd met een factor 3 overschreden. Daarnaast bleek het minder faciliteiten te hebben en ook nog eens minder landings- en vertrekbanen.

Waarom moest dit nieuwe vliegveld er dan eigenlijk komen?

Om dit te verklaren volgt hier meer informatie over het vliegveld van Denver en zijn bijzonderheden.

Om te beginnen blijkt dat het vliegveld ontworpen en gebouwd is in samenwerking met de vrijmetselarij zoals op deze foto te zien is

Waarom zou deze eliteclub zoveel interesse hebben in een vliegveld ?  Er zijn meerdere bijzondere punten die hier iets mee te maken kunnen hebben.

Laten we het gewoon eens op een rijtje zetten, alle zichtbare creepy zaken, die je kunt zien op het nieuwe Denver Airport, dat nu zo’n 15 open is. Allereerst wordt je bij de entre van het vliegveld verwelkomt door  een apocalyptisch paard, dat als het donker is je zelfs met gloeiende rode ogen bekijkt.. Vervolgens zijn er de nachtmerrieachtige muurschilderingen, vreemde woorden en symbolen verwerkt in de vloer, waterspuwers (Gargoyles) die je op oude kathedralen aantreft zitten nu aan de muur je aan te staren vanuit ‘koffers’ en tenslotte de constructie en positie van de start-en landingsbanen in de vorm van een Nazi-hakenkruis;  deze plek is ernstig negatief..

Er zijn zóveel onregelmatigheden rond het DIA (Denver International Airport), dat er een lijvig boek over dat onderwerp geschreven zou kunnen worden. De faciliteiten en de afgebeelde kunst laten veel waarnemers geloven dat DIA veel meer is dan alleen een luchthaven: het is letterlijk een New-Age kathedraal, vol met occulte symbolen en verwijzingen naar geheime genootschappen. Maar het is natuurlijk niet voor niets een vliegveld. Daarom heeft de Britse koningin Elizabeth wellicht zoveel grond in de buurt opgekocht via stroman-bedrijven en bezit ze er een -natuurlijk ook weer anonieme- villa in de buurt.

De kunst op het vliegveld (DIA) is GEEN opeenhoping van bizarre keuzes gemaakt door mensen met een slechte smaak, zoals velen zullen denken. Het is een samenhangende verzameling van symbolische stukken die de filosofie, de opvattingen en de doelstellingen weerspiegelen van de mondiale elite.

Het DIA is een van de grootste luchthavens in de VS en het heeft meer dan US$ 4,8 miljard dollar gekost..! En alles met betrekking tot deze luchthaven is zorgvuldig gepland en alles is er met een reden; ook al is die voor velen (nog) volledig onduidelijk..

De luchthaven
De luchthaven-installaties roepen een berg vraagtekens op over het werkelijke doel van deze mega-structuur. Talrijke theorieën gaan rond over DIA betreffende een ondergrondse militaire bases, zelfs een basis van buitenaardse en/of reptielachtige wezens. In feite is er alles mogelijk is, en daarom zullen we ons beperken tot de gedocumenteerde feiten.

De luchthaven werd gebouwd in 1995 op een stuk grond van 34.000 hectare. De bouw dwong de internationale luchthaven ‘Stapleton’ te sluiten, een uitermate curieus besluit. Want deze ‘oude’ luchthaven had meer poorten (‘gates’) en landingsbanen dan het nieuwe DIA.

De aanvankelijke kosten voor de bouw van deze nieuwe luchthaven, zouden zo`n US$ 1,7 miljard dollar gaan bedragen, maar het project kostte uiteindelijk dus US$ 4,8 miljard dollar, 3,1 miljard dollar meer dan deze begroting..! Een verdrievoudiging dus van de oorspronkelijke ramingen!

Tal van bizarre feiten werden opgetekend tijdens de bouw van deze luchthaven; een opsomming:

  • Er zijn verschillende aannemers zijn ingehuurd voor verschillende delen van de luchthaven. Zij zijn allen ontslagen nadat hun klus geklaard was. Dit leidde ertoe, dat waarnemers geloven dat deze werkwijze een strategie was om ervoor te zorgen dat niemand een volledig overzicht had van het project.
  • Er is maar liefst 110 miljoen kubieke meter aarde verplaatst, veel meer dan normaal zou zijn, voor een dergelijk vliegveld en ook hierdoor ontstond de verdenking dat men onder de grond aan het bouwen is geweest..! We komen er later op terug.
  • Er is een netwerk van bjina 8000 km glasvezelkabel geïnstalleerd voor de communicatie (Even een vergelijking: de Verenigde Staten meten van kust tot kust zo’n kleine 5000 kilometer..)
  • Er zijn vliegtuigtank-systemen geïnstalleerd, die 1000 liter vliegtuigbrandstof per minuut kunnen verpompen. Een werkelijk krankzinnige hoeveelheid op een commerciële luchthaven.
  • Er is vooral veel gebruik gemaakt van graniet uit de hele wereld; zelfs toen het project al heftig over de begroting was gegaan, werd deze aankoop doorgezet. Het was dus kennelijk de bedoeling dat het graniet er moest komen en dat de begroting slechts een farçe was geweest..
  • Er is een enorm tunnelsysteem gebouwd, ‘voor vrachtwagens en ondergrondse treinen’ tijdens de bouw. De meeste daarvan worden echter momenteel niet gebruikt, maar zijn snel volledig operationeel te maken.
  • Er ligt  een landingsbaan gereed, die onder een laagje aarde van zo’n 15 cm is verstopt. Waarom deze baan verstopt moest worden is een raadsel.

Een analyse van de beschikbare gegevens reikt tot ten minste één conclusie: deze gigantische structuur zal uiteindelijk veel meer moeten worden dan een gewone commerciële luchthaven. Hij heeft de capaciteit om een enorme hoeveelheid mensen en voertuigen te verwerken, waardoor waarnemers denken dat de structuur zelfs kan worden gebruikt als een militaire basis; anderen voegen er zelfs aan toe dat het in de nabije toekomst gebruikt zal worden als een civiel concentratiekamp. (zie ook de verschillende filmpjes hierover!)

Laten we niet vooruit lopen over dit onderwerp, omdat er ‘natuurlijk’ geen hard bewijs is voor deze claims. Het is echter wel te begrijpen waarom dit soort plannen topgeheim zijn. Maar laten we eens kijken naar de rustgevende, reiziger-vriendelijke kunst die te zien is op DIA. Kosten noch moeite zijn gespaard om de reiziger/bezoeker van de luchthaven te ‘imponeren’.

1 – Het paard van de Apocalyps
Dat ‘ding’ is dus hetgene dat u welkom heet, zodra u de poorten van het vliegveld binnengaat. Een 7 meter hoge hengst van glasvezel met aderen die overal uit z`n hele lichaam komen. Is het donker in de ochtend of ’s avonds/’s nachts dan lichten de ogen, demonische rood op. Mooi toch? Echt een stukje kunst dat indruk maakt..

Er wordt wel verteld dat kinderen het geweldig vinden. Interessant feit: het paard doodde zijn schepper, Luis Jimenez, terwijl hij ermee aan het werk was. Een gedeelte van het beeld kwam los in het atelier waar hij met de constructie bezig was; het brok viel bovenop hem, en veroorzaakte fatale verwondingen o.a. in de vorm van een slagaderlijke bloeding in het been. Zijn vrienden zeggen nu, dat het paard vervloekt is…

Wat vertegenwoordigt dit beeld en waarom moest het precies op die plek komen? Is het beeld bedoeld als de manifestatie van ‘Het vale paard van de Apocalyps’..? Dit is het vierde paard dat voorkomt in het boek ‘Openbaringen’ in de Bijbel en wordt heel toepasselijk ‘DE DOOD’ genoemd.

Met andere woorden, het paard dat de naam ‘Dood’ draagt, bracht doden met wapens, met honger, en met ziektes. Dit is dan een vrij extreme ‘kunstzinnige’ uitdrukking op een familieluchthaven, vind je niet? Of heb je een ander beeld bij dit blauwe paard..?

Het lijkt er niet op dat het paard daar überhaupt hoort te zijn. Want spreek je bijvoorbeeld over Pegasus, een paard met vleugels, dan is de relatie met een luchthaven voor de hand liggend. Maar lees door, je zult dan al snel beseffen dat dit specifieke ‘Paard’ perfect past bij de rest van DIA. Want ook die ‘kunst’ is in één woord als ‘bizar’ te kenmerken.

“En ik keek, en zag een vaal paard;
en de naam van hem die erop zat was
‘de Dood’, en de hel volgde met hem.

De macht werd gegeven aan hen over een
vierde deel van de aarde, om te doden met
het zwaard, door honger, en de dood,
met de beesten van de aarde “.

Openbaringen 6: 7-8

2 – Maçonnieke Hoeksteen/Sluitsteen

Deze steen bevindt zich in de ‘Grote Hal’ van de luchthaven (die term wordt ook gebruikt door Vrijmetselaars om te verwijzen naar ‘hun’ zaal). Er staan vrijmetselaarij-symbolen op de steen en op ‘toetsen’ die in braille lijken te zijn geschreven.

Kijk eens naar dit sluitstuk, waarop de vermelding ‘New World Airport Commission’. Deze bijzondere commissie bestaat niet eens, dus het verwijst hoogst waarschijnlijk naar de Nieuwe Wereld Orde.

Er ligt onder deze ‘hoeksteen’ ook een tijdcapsule begraven onder deze steen welke geopend zal worden in 2094. De schuine arm is bijzonder raadselachtig, en lijkt een ander doel te hebben dan alleen als decoratie. Iemand inzichten hierover.?? Zie ook de onderstaande YouTube’s voor een nadere beschouwing.

3 – De Profetische Muurschilderingen
De muurschilderingen zijn verdeeld over vier muren, en zijn geschilderd door de kunstenaar Leo Tanguma (zie foto hierboven) en er wordt van verondersteld dat ze vrede, harmonie en de natuur voorstellen. Maar haal jij deze thema’s eruit..? Het is echter meer een verhaal van 4 episodes.

Want wanneer je de symboliek van de muurschilderingen analyseert, realiseer je je dat ze een angstaanjagend verhaal van (toekomstige?) gebeurtenissen vertellen, alsof het om een soort voorspelling gaat.

Er zijn specifieke sociale en politieke verwijzingen en andere occulte details die de schilderijen in principe omzetten tot een manifest van de Nieuwe Wereld Orde.

Naar verluidt bevestigde Tanguma dat de richtlijnen voor de schilderijen hem gegeven werden en dat hem US$ 100.000 zou worden betaald voor de eerste exemplaren. Later ontkende hij dat hem instructies gegeven waren over de precieze inhoud van de schilderijen en toen ook weerlegde  hij de vragen over de verborgen betekenissen in deze muurschilderingen.

Voorgaande muurschilderingen van Leo Tanguma hadden een typische Chicano kunst-uitstraling, politiek en sociaal geladen en op de gemeenschap gericht. Echter, zijn werk op DIA stuurt een totaal andere richting in, wat velen het onderbuikgevoel geeft dat hij de instructie van iemand volgde, een andermans visie tekende. Laten we eens naar de schilderijen kijken:

A) ‘In vrede en harmonie met de natuur’

Dus op de officiële website van de luchthaven wordt vermeld dat de muurschildering “vrede en harmonie met de natuur” genoemd worden. Echt waar? In het midden van het stuk, bedroefde kinderen met uitgestorven dier-en-plant soorten. Op de achtergrond een bos wat in brand staat en nog verder op de achtergrond, een stad die in brand staat.

Een interessant feit over die stad is: dat het vele malen is geretoucheerd en overschilderd gedurende de jaren, alsof het iets belangrijks voor de makers vertegenwoordigt. Het lijkt omgeven door een kwaadaardig gekleurde waas, alsof het aangevallen werd door een biochemisch wapen.

Eén van de kinderen houdt een Maya-tablet beeltenis vast met het einde van de beschaving.

Aan de onderkant van dit vredige schilderij, zien we drie open kistjes waarin dode meisjes uit verschillende culturen liggen. Links een zwarte vrouw, en in het midden een inheemse vrouw. Waarom liggen ze daar met al die andere dieren? Voorspellen we hier het uitsterven van deze rassen? We weten inmiddels dat het leger specifieke chemische wapens heeft ontwikkeld tegen bepaalde rassen.

Hier is wat het project voor ‘De Nieuwe Amerikaanse Eeuw’ (PNAC), een denktank van een uiterst rechtse groep binnen de Republikeinen, die het defensie en buitenland beleid van de VS definieert, daarover te zeggen heeft:

“… De manier van oorlogvoering … zal een enorm verschil zijn met vandaag … Deze strijd zal waarschijnlijk plaatsvinden in totaal nieuwe afmetingen … Geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die als ‘doel’ specifieke genotypes kunnen treffen, zouden de biologische oorlogsvoering kunnen transformeren van het rijk van terreur tot een politiek nuttig instrument. “

 

 

 

 

Het meisje aan de rechterkant heeft een Bijbel vast en een gele, door de Nazi’s gebruikte ‘Jodenster’. Deze afbeelding lijkt de dood van het Joods-Christelijke geloof te symboliseren. De groep die deze beelden voor dit vliegveld verkozen heeft, bestaat zijn naar alle waarschijnlijkheid niet uit ‘Christenen’ of ‘Joden’.
Geheime genootschappen hebben zo hun eigen geloofssystemen en  (dood) kisten zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de maçonnieke symboliek, de Vrijmetselarij dus. Graven/kisten zijn bovendien ook een belangrijk symbool bij de ‘Skull and Bones ‘rituelen, de elite-studentenorganisatie achter Yale-university, waar o.a. de Bush-clan studeerde.

B) De Kinderen van de Wereld dromen over vrede

De 2e muurschildering bestaat uit twee delen. We lezen van links naar rechts, dus een omgekeerde analyse:

Kinderen in allerlei kleuren, gekleed in folkloristische kostuums geven wapens verpakt in de nationale vlag van hun land aan een … Duitse jongen? Ja, de Beierse klederdracht laat daarover geen twijfel bestaan. De jongen in het midden van de afbeelding, die de hamer vasthoudt en blijkbaar iets aan het bouwen is, is ook Duits.

Zelfs de Amerikaanse jongen (gekleed als een padvinder) lijkt te popelen om zijn wapens en de vlag over te dragen aan deze Duitse jongen. Stel je voor: je bent in de grootste luchthaven van Amerika, in het hart van de VS, en dan wordt deze afbeelding weergegeven op muurschilderingen. ‘Amerika dat zich vreugdevol symbolisch onderwerpt aan Duitsland’. Vind je het niet gewoon bizar? Dit representeert overduidelijk dat de landen van de wereld hun militaire macht en hun nationale identiteit opgeven ‘voor het gemeenschappelijk belang’.

Het is opnieuw een andere verwijzing naar de Nieuwe Wereld Orde, met hun wereldregering en wereldleger. Maar waarom staat nou precies een Duitse jongen in het centrum van dat alles? Er zijn zo veel verwijzingen naar Duitsland en het nazisme op deze luchthaven, dat het simpelweg GEEN toeval kan zijn..!

Je denkt mogelijk aan  ‘Operatie Paperclip’, waarin prominente nazi-wetenschappers en onderzoekers na de Tweede Wereldoorlog naar de Verenigde Staten werden overgebracht en in dienst van de Amerikaanse regering (of de krachten daarachter!) zijn gaan werken.
Aan de onderzijde van deze muurschildering ligt een terneergeslagen figuur met een geweer (representeert oorlog) met twee duiven die er bovenop zitten (representeert de vrede). Hartverwarmend. Volg nu de beweging van de regenboog die onder het standbeeld begint, over de kinderen gaat, en deze leidt je naar deel II van de muurschildering.

Op dit tweede deel is het monster ontwaakt! Deze grote, agressief militaristische figuur is gekleed in een -jawel- Nazi-uniform (let op het symbool op de hoed!) met een gezicht in de vorm van een gasmasker. In zijn handen houdt hij een geweer en een sabel, en lijkt het eerder dat de vredesduif heftig gemolesteerd wordt.
Aan de linkerzijde wordt een eindeloze rij van huilende ouders getoond die hun levenloze babies vasthouden. Dit is echt een schilderij met een afschuwelijke sfeer, zonder enige verlossende boodschap of moraal. Het feit dat dit getoond wordt bij de hoofdingang één van de grootste luchthaven van Amerika, gedurende een tijd van politieke correctheid (de jaren negentig) is totaal afwijkend.

De militaristische figuur wordt verheerlijkt en is almachtig in het schilderij geplaatst, in het centrum van de verrichtingen die plaatsvinden. Het lijkt of deze figuur opnieuw de bevoegdheden weer heeft, die ze verloren waren ná de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal is terug in haar volle glorie en leidt de weg naar een nieuwe Holocaust.

Kijk goed naar de mensen aan de linkerkant en de dode kinderen die op de stenen liggen. Er zijn geen sporen van geweld te zien; ze zijn gewoon verstoken van leven, alsof ze vergiftigd werden door een dodelijk gas afkomstig van de regenboog boven hen. Het monster, levend want het is beschermd door zijn gasmasker, wijst dat de slachtoffers zich moeten opstellen in de richting van de brief, onderaan.

Het is wezenlijk nog een echte brief ook, geschreven door een Hama Herchenberg, 14 jaar oud.. Zij overleed op 18 december 1943 in het concentratiekamp Auschwitz (zoals geschreven is en te lezen onderaan de brief). Een beetje verontrustend is het niet? Auschwitz was berucht door het gebruik van gifgas…!!

(Hitler’s plaatsvervanger Rudolf Hess, getuigde tijdens de processen van Neurenberg, dat tot 3 miljoen mensen waren omgekomen in Auschwitz, waarvan ongeveer 90 procent Joden. De meeste slachtoffers werden gedood in de gaskamers door het gebruik van Zyklon B (Bron: Wikipedia)).

De aanwezigheid van een kleurrijke regenboog en een teddybeer in deze afbeelding, symboliseert onze gedachten in directe associatie met Jeugd en Onschuld, totaal  ziekmakend en verdraaid. Nog één laatste ding over het Kromme Sabel: het is een symbool dat ook en vaak gebruikt wordt in maçonnieke afbeeldingen.

C) vrede in harmonie met de natuur

Wat zou je doen als je het grootste deel van de wereldbevolking hebt gedood met giftig gas? Dat viert u natuurlijk rond een genetisch gemodificeerde gloeiende plant! Gelukkige mensen uit alle hoeken van de wereld komen af op die onweerstaanbaar plant, sommige vliegen er bijna naar toe. Recht boven deze plant (een niet bestaande plant in het ‘echte’ leven) is een Jezus-achtige figuur, maar deze is definitief NIET Jezus.

Alle uitgestorven soorten van de 1ste muurschildering zijn weer allemaal terug, en je ziet zelfs een kleine duif verschijnen in de plant. Wat leuk…! Ze voelen zich nu stukken beter nu er kennelijk veel minder mensen op Aarde zijn… De dieren zijn ook gelukkig, en ze danken u voor het sterven. Mensen kunnen nu gebruik maken van een hoog niveau van wetenschappelijke kennis om te leven in een staat van gesynthetiseerde gelukzaligheid door genetisch gemodificeerde planten. Goed voor hen.

De walvissen springen in de lucht, en mensen geven elkaar de hand. Als je goed kijkt naar de baby-tijgers, hebben deze gezichten van menselijke kinderen; opnieuw heel bizar. Dit hele stuk stinkt werkelijk naar een soort ‘genetische modificatie’ en ‘magie’, een ‘nieuw-gecreëerde wereld’. (De veelbesproken Nieuwe Wereld Orde..?)

Kortom, deze muurschilderingen omschrijven duidelijke doelen zoals je deze ook kunt lezen in de vele, vele documenten die over de New World Order bekend zijn, en waarin wordt opgeroepen voor een aantal stappen:

* Ontvolken van de aarde op een onvoorstelbare schaal.
* De dood van het Joods-Christelijke geloof
* Eén Wereldregering
* Het herstel van de natuur

Voor een uitgebreide beschouwing van alle schilderijen, kijk je HIER op de site van Len Horowitz.

4 – De Swastika (vorm) Startbaan

We vragen je of je ná het zien van alle toespelingen over nazi-Duitsland, nog verbaasd bent als de start-en landingsbanen van deze nieuwe luchthaven, de vorm hebben van een swastika? Hier is een tekening gemaakt van een luchtfoto van de start-en landingsbanen (maar trek vooral je  eigen conclusies hier op Google maps)

Zou de man die de start-en landingsbanen ontwierp niet hun vreemde vorm hebben opgemerkt..? Je kunt roepen dat deze landingsbanen zijn gebouwd, naar alle windrichtingen toe, maar dit zelden het geval bij vliegvelden.

Zou er nou niet iemand in het voorbereidende proces van de bouw, bij het bespreken van de tekeningen gezegd moeten hebben: “Jongens, wacht eens even, dit lijkt wel een beetje op het nazi-symbool, misschien moeten we het veranderen!
We willen toch niet dat onze nieuwe -US$ 4,1 miljard kostende- luchthaven, de vorm van een beledigend symbool zal krijgen”.

Maar dit gebeurde kennelijk niet, om wat voor reden dan ook. Of.. en dat lijkt meer voor de hand liggend: er is opzettelijk voor de ze vorm gekozen en heeft men willens en wetens deze vorm aangebracht.

5 – Andere rariteiten
Zoals eerder heb gezegd, kan er een boek worden geschreven over het DIA, maar laten we besluiten met nog een aantal ongesorteerde eigenaardigheden die je kunt zien op DIA.

* Garoyles

De symboliek van Gargoyles (vuurspuwers) is altijd al een mysterie geweest. Niemand kan echt de reden van hun aanwezigheid uitleggen, vooral op religieuze gebouwen. Zijn het overblijfselen van een vroeger Heidens geloof dat nooit weg ging? Vertegenwoordigen zij iets waar slechts ‘de verlichten’, de ‘leiders’ iets over weten?

“Wat doen deze fantasierijke monsters in de wandelgangen van kloosters onder de ogen van de broeders als ze voorlezen?

Wat is de betekenis van deze onreine apen, vreemde woeste leeuwen en monsters? (St Bernardus van Clairvaux, 12e eeuw)

Maar de essentiële vraag op deze plaats blijft natuurlijk:‘Met welk doel zijn deze wezens, half dier, half mens hier op het vliegveld geplaatst?’
Is het om aan te geven dat dit vliegveld eigenlijk een kathedraal is..?

 

* De vloer

Op de vloeren van het vliegveld is een vreemde set symbolen afgebeeld, die op de vloer van het zuidelijke einde van de Grote Zaal op niveau 5 begint en verder gaat tot aan de noordkant van de Grote Zaal.
Er is een zwarte schijf te zien die de zon nadert. Er bestaat geen twijfel over, dat de architectuur op de vloer met de afgebeelde zon, de zwarte schijf begint te overschaduwen..! Aangekomen bij het noordelijke einde van de Grote Zaal vinden we daar een afbeelding van Jeppesen (?) die de zon afdekt. Is dat een verwijzing naar de Zwarte Zon, zoals die aanbeden werd door de Nazi’s?

En verder is er een soort ‘Inheemse’ kunst die Moeder Aarde zou representeren? Het ziet eruit als een buitenaards wezen dat het leven op Aarde ‘besprenkeld’.

En wat is er aan de hand met de kleine gezichten aan de bovenkant van het schilderij? Zijn dat buitenaardse die vanuit de ruimte op ons neer kijken? Het antwoord is niet bekend, er is geen informatie over te vinden. Het doet denken aan een soort graancirkels om de één of andere reden..

Aanvullende bron met goede informatie, theorieën en uitleg. Deze YouTube informeert je verder:

Denver Airport Conspiracy Theory:
A Documentary (part 1)

 

Jesse Ventura, de oud-gouverneur, de huidige TV-maker die zonder enig vooroordeel en met ongelooflijke durf te werk gaat, gaat in deze aflevering van zijn televisieprogramma achter de geruchten aan. De geruchten dat er een 2012-bunker onder het vliegveld zit, dat er ondergrondse gebouwen zijn en hoe dit allemaal bij elkaar komt.

 

Maar de meest bijzondere film over o.a. het Denver Airport is onderdeel van deze film. ‘Operation Trojan Horse’. Het gaat over het ontwaken! O.a. op gebied van ‘concentratiekampen in de VS. Vanaf de delen 5 gaat het specifiek over het Denver Airport en zijn vele, vele creepy zaken!

Maar deze documentaire ‘Operation Trojan Horse’ hebben we hier echter geheel geplaatst.. Alle 25 delen. Deze serie vertelt je niet alleen over Denver Airport maar laat je figuurlijk landen bij dát waar het werkelijk om gaat.

Want deze serie leidt tot één simpele conclusie: het is  niet de bedoeling dat jij en ik in onze kracht komen. Dat wij NIET in contact komen met het AL om ons heen, via… Via onze pijnappelklier, de klier die door de oude Grieken en zelfs Descartes als ‘De zetel van onze Ziel’ werd betiteld.
Dus voor krachten-achter-de-schermen, die in contróle willen blijven is het van belang, vooral déze klier, maar ook de rest van ons lichaam EN onze samenleving dient blijven ondermijnen. Om de macht te houden, om ons als slaven te houden. Want we zijn niet VOLLEDIG vrij, DAT IS de grootste illusie waaruit je wakker kunt worden.. Maar we kunnen, met de vrijheid die we hebben, onszelf herscheppen.

Kijk naar deze docu, en zie wat bijvoorbeeld 9/11, fluoridering van drinkwater, vaccinaties, Denver-airport, voedseladditieven en ‘nog-zo-wat-van-die-dingen’ met elkaar gemeen hebben..! Of zoals dat ook genoemd wordt: ‘How the people get ‘dumbing downed”..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: