Spring naar inhoud

Verongelukte "Challenger" spaceshuttle bemanning nog in leven!? (nieuwe video)

Afbeeldingsresultaat voor challenger crewDe spaceshuttle Challenger verongelukte volgens de NASA in 1986 en dit was destijds live op TV te zien.   Maar zoals ik al eerder een artikel hierover plaatste blijken zeker 6 van de 7 bemanningsleden nog in leven te zijn .    Hierover is op veel websites de nodige discussie ontstaan, maar in de video hieronder heeft de maker ervan veel moeite genomen om al deze bemanningsleden na te gaan in hun verleden en hoe ze nu zouden leven.

 

De toevalligheden en overeenkomsten zijn zo groot dat ieder weldenkend mens wel moet concluderen dat deze mensen nog echt leven

Maar waarom is dit nu pas aan de orde gekomen, waarom is dit niet eerder aan het licht gekomen?   Er is destijds in de jaren 80 al een reportage gemaakt door  Krista Bradford waarin deze informatie nog niet bekend was maar waarin wel heel duidelijk naar voren komt dat de NASA er alles aan heeft gedaan om de “stoffelijke resten” te onttrekken aan het onderzoek.   Ze zijn in plastic vaten met een vrachtwagen afgevoerd !    Wat er werkelijk in die vaten zat mocht natuurlijk niemand weten maar met de kennis van nu kunnen we denk ik wel concluderen dat de lichaamsresten van deze astronauten er zeker niet in zaten.

Al met al doet het je afvragen waarom?  Waarom al deze geheimzinnigheid ? Wat had de NASA te verbergen?  Als ze werkelijk waren verongelukt en hun lichamen waren gevonden, dan zouden deze toch vol respect behandeld zijn en met militaire eer zijn behandeld?  Maar als de bemanningsleden niet in de spaceshuttle zaten dan waren er ook geen lichamen.  Alle reden om dan alles geheim te houden en aan het daglicht te onttrekken.

De spaceshuttle is buiten dit incident om een bijzonder geval.   Want technisch gezien mankeert er nog al wat aan de mogelijkheid om met het vaartuig de ruimte in te gaan en bovendien ongedeerd weer terug te keren.

De video hieronder laat je zien dat heel veel zaken die ons als waarheid worden voorgehouden eigenlijk helemaal niet kunnen.  Zijn daarom nu de vluchten eigenlijk gestopt, kwamen we te dicht bij de waarheid?

Hier nog een video waarin te zien is dat de spaceshuttle niet landt als een zweefvliegtuig maar zelf gewoon voorzien is van straalmotoren

Ik kan na deze informatie nog maar 1 conclusie trekken en dat is dat er op zijn minst iets niet klopt aan het officiële verhaal wat de NASA verteld over de spaceshuttles .  En als zij hierover al liegen, wat moeten wij dan nog wel geloven van wat deze organisatie uitvoert?   De maanlandingen zijn ook al zeer discutabel, maar de missies naar mars en andere planeten en in ons zonnestelsel, zijn die dan wel echt?

Nee waarschijnlijk niet, want de aarde is vlak met een koepel er overheen waardoor ruimtevaart gewoonweg onmogelijk is. En dan heb je hier gelijk de werkelijke reden waarom ons deze leugens worden voorgehouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: