Spring naar inhoud

Paul Harvey’s waarschuwing aan de wereld: Als ik de duivel zou zijn…….

Afbeeldingsresultaat voor If I was the devilOp 3 april 1965, zond de legendarische radio host Paul Harvey een waarschuwing uit aan de Amerikaanse bevolking. In deze waarschuwing gaf hij in detail weer wat de duivel zou doen als hij Amerika zou willen vernietigen.  Het trieste is dat de meeste van zijn uitspraken waarheid geworden zijn. Wat Paul voorzag voor de toekomst van Amerika als de duivel zijn zin kreeg leek akelig nauwkeurig.

******************************

Als ik de duivel zou zijn. . . Ik bedoel, als ik de Prins van de Duisternis was, zou ik natuurlijk de hele wereld in de duisternis willen zetten. Ik zou een derde van al haar vastgoed en vier vijfde van de bevolking willen hebben, maar ik zou niet gelukkig zijn, totdat ik de rijpste appel van de boom had geplukt, en daarom is het voor mij noodzakelijk om de Verenigde Staten over te nemen.

Ik zou beginnen met een campagne van gefluister. Met de wijsheid van een slang, zou ik fluisteren aan u zoals fluisterde tegen Eva: “Doe wat je wilt. ” Doe wat je wilt.”

Tegen de jongeren zou ik fluisteren: “De Bijbel is een mythe.” Ik zou ze overtuigen dat de mens God schiep, in plaats van andersom. Ik zou ze overtuigen dat wat slecht is goed is, en wat goed is verkeerd.

In de oren van de jong getrouwden, zou ik fluisteren dat werken denigrerend is, dat cocktailparty’s goed voor je zijn. Ik zou hen waarschuwen niet godsdienstig, patriottistisch en moreel te zijn.

En de ouderen, zou ik leren bidden. Ik zou ze leren om te zeggen na mij: “Onze Vader, Die in Washington is”. . .

Als ik de duivel zou zijn, zou ik auteurs laten zien hoe saaie literatuur spannender te maken, zodat al het andere in vergelijk saai en oninteressant lijkt te zijn. Ik zou T.V. vullen met vuilere films en vice versa.

En dan, als ik de duivel was, zou ik me organiseren. Ik zou infiltreren in vakbonden en aandringen op meer loon en minder werk, want inactieve handen werken meestal voor mij.

Ik zou narcotica verkopen aan wie ik maar kan. Ik zou alcohol verkopen aan de dames en heren van stand. En ik zou de rest zou ik verdoven met pillen.

Als ik de duivel was, zou ik scholen aanmoedigen om de jonge hersenen te vullen met wetenschap, maar te verwaarlozen waar het om emoties gaat. . die laat die de vrije loop. Ik zou een atheïst naar voren te schuiven die voor mij voor de hoogste rechtbank in het land zou runnen en ik zou krijgen predikers laten zeggen “hij heeft gelijk.”

Met vleierij en beloftes van macht, kan ik de rechters zover krijgen om uitspraken te doen tegen God en in het voordeel van de pornografie, en dus zou ik God verdrijven uit het gerechtsgebouw, vervolgens uit de school, het  huis en daarna uit het Congres en vervolgens in zijn eigen kerk zou ik religie verwisselen voor psychologie, en ik zou de wetenschap vergoddelijken, omdat op die manier de mensen slim genoeg worden om super wapens te creëren, maar niet wijs genoeg om ze te bestrijden.

Als ik de duivel zou zijn, zou ik het symbool van Pasen een ei maken en van Kerstmis de fles. Als ik de duivel zou zijn, zou ik nemen van diegene die hebben en ik zou geven aan degenen die willen, totdat ik de prikkel voor ambitie heb gedood. En dan, zou ik in mijn politiestaat iedereen dwingen om weer aan het werk te gaan. Dan kon ik families scheiden, kinderen in uniform stoppen, vrouwen in de kolenmijnen laten werken en dienstweigeraars in slaven kampen stoppen.

Met andere woorden, als ik de duivel zou zijn , zou ik gewoon blijven doen wat ik nu al doe.

Paul Harvey, fijne dag verder

***************************************

In de video hieronder vindt je het bericht zoals Paul het destijds uitsprak op de radio.  Het maakt als gesproken tekst misschien nog wel meer indruk dan als het uitgeschreven is zoals hierboven

Helaas is het de waarheid dat het verval van Amerika, maar eigenlijk in de hele wereld nog steeds aan het verergeren is.  De duivelse hand is terug te vinden in alle uithoeken van ons bestaan.  De muziek industrie, de filmwereld maar ook in de media, televisie en alle ander informatiebronnen.

We hebben ons misschien wel daadwerkelijk overgeleverd aan de duivel en de verbinding met het ware verloren.   Ons bewustzijn is wat we werkelijk zijn en dat is onze ware schat.  We hebben de verleidingen en bezittingen die ons worden opgedrongen helemaal niet nodig om gelukkig te zijn.

Bron: Paul Harvey’s Warning To America: If I Were The Devil….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: