Spring naar inhoud

Is er een buitenaardse invasie op komst ??

Afbeeldingsresultaat voor independence day movieZeer interessante video over wat ons in de nabije toekomst te wachten staat.  Een in scene gezette Alien invasie !!

Door de jaren heen zijn we door verschillende Amerikaanse presidenten langzaam voorbereid op het feit dat er buitenaardse zijn in het universum.  Reagan begon ermee, maar ook Bill Clinton en Obama hebben in verschillende talkshows gezegd dat een buitenaardse invasie iets is wat eventueel zou kunnen gebeuren.  Maar ook door de filmindustrie met als grote voorbeeld natuurlijk “Independence Day”

Nu weten velen van jullie dat ik er van overtuig ben dat de aarde vlak is en afgedekt is door een ondoordringbare koepel en dat daar door een eventuele buitenaardse invasie niet eens mogelijk zou zijn.

Afbeeldingsresultaat voor flat earth dome

Toch wil de elite ons er in doen geloven omdat dit namelijk het ultieme middel is om de door hen zo gewenste Nieuwe Wereld Orde er door te drukken.   Want wat zouden we graag een wereld regering hebben die voor ons de gemene buitenaardse zouden vernietigen en wat zouden we hen dan voor eeuwig dankbaar zijn !!????

Houdt daarom de hemel in de gaten en laat je niet bedriegen als er straks een ufo in de lucht verschijnt , het is dan zeer waarschijnlijk een holografische projectie die wordt ondersteund door een systeem dat ons stemmen over de gehele wereld kan laten horen.

Het Amerikaanse leger heeft namelijk alle patenten op deze technieken al klaar liggen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: