Spring naar inhoud

Wordt de geschiedenis vervalst om de CO2 leugen in stand te houden ?

De oorlog tegen de mensheid woedt in volle hevigheid en aangezien diezelfde mens schuld heeft aan alles, moeten dingen wel passend worden gemaakt.

Zo is de warmste zomer ooit in dit land dit niet langer omdat de KNMI bezig is met het herschrijven van de geschiedenis.

De mens is de oorzaak van alle ellende op deze wereld en bij alles wat de mens doet, vergroot deze de schade voor onze planeet.

Dit alles vormt onderdeel van een sinistere agenda, waarbij de elite straks de planeet zo goed als voor zichzelf heeft en de resterende mensen, slaven, in pakhuizen wonen.

Het is tien jaar geleden dat de oplichter Al Gore alle aandacht kreeg met zijn film: An inconvenient Truth. Alarm, want de mens met al zijn CO2 uitstoot veroorzaakte zoveel opwarming dat het zeeniveau de komende jaren schrikbarend zou gaan stijgen.

Tien jaar later en vier uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken hebben net aangetoond dat de zeespiegel nog geen millimeter is gestegen.

Wetenschappers zijn de laatste tijd heel druk in de weer geweest om hun meesters te plezieren met de mededeling dat de zeespiegel alarmerend zou zijn gestegen als gevolg van die vreselijke opwarming van de aarde, veroorzaakt door de mens.

Maar, vier zogenaamde “peer-reviewed” onderzoeken komen allen tot dezelfde conclusie en dat is de zeespiegel nog precies hetzelfde niveau heeft als toen Al Gore begon met zijn sprookjes.
xxx

Zoals het plaatje zegt: Misleid het publiek en krijg veel subsidie.

Daar moet je onwillekeurig aan denken wanneer je het volgende leest:

Voor meteorologen was het lange tijd een ABC-tje… Als je hen naar de warmste zomer ooit in Nederland vroeg, dan was het antwoord steevast de zomer van 1947.

Als één van de laatste (warme) seizoenen van vroeger voerde dit monument onder de zomers in De Bilt nog altijd de ranglijst van warmste zomers aan. Niet alleen voor wat de gemiddelde temperatuur betreft (18,7 graden), maar ook als zomer met het hoogste warmtegetal (221,3), de meeste hittegolven in één seizoen (4), het grootste aantal zomerse dagen (46) en het grootste aantal tropische dagen (16).

Zomer 1947 valt van voetstuk

Voerde. Want intussen is dit allemaal veranderd. Het KNMI heeft de temperatuurreeks van onder meer het station De Bilt ‘gehomogeniseerd’, zoals dat zo mooi heet. Nieuwe onderzoeksmethoden hebben ertoe geleid dat temperaturen van vooral voor 1970 her en der zijn bijgesteld, om ze beter vergelijkbaar te maken met de temperaturen zoals die tegenwoordig worden gemeten. En voor onder meer de zomer van 1947 heeft deze bijstelling flinke gevolgen gehad.

Zo is de gemiddelde temperatuur van de zomer van 1947 verlaagd, van 18,7 graden voorheen naar 18,0 graden nu. Daarmee daalt 1947 op de ranglijst van warmste zomers in De Bilt van plek 1 (voorheen) naar plek 6 nu. Het stokje wordt overgenomen door de zomer van 2003, die nu als warmste sinds het begin van de waarnemingen in de boeken staat met een gemiddelde temperatuur van 18,7 graden. Ook de zomers van 2006 (18,5), 1976 (18,4), 1983 (18,2) en 1995 (18,2) blijken na herberekening van de temperaturen nu warmer dan de zomer van 1947 te zijn geweest.

Waarmee dan de situatie ontstaat dat de zomers in het verleden kouder waren dan de zomers nu en dat wordt dan weer veroorzaakt door de wereldwijde opwarming en daarvan krijgt de mens dan weer de schuld.

En het gaat maar door:

Sowieso zijn 16 hittegolven uit de periode voor 1950 geschrapt, nu er een nieuwe temperatuurreeks geldt.

Waar ze mee bezig zijn, is het herschrijven van de geschiedenis, men pleegt dat geschiedvervalsing te noemen, op een zodanige manier dat ze hun fabeltjes aan het grote publiek kunnen blijven verkopen.

Volgend jaar weet niemand meer dat alle cijfers door het KNMI zijn gemanipuleerd en kunnen ze zeggen: “De cijfers tonen aan dat de temperatuur sneller stijgt dan we dachten en als we nu geen acties ondernemen dan zal de zeespiegel nog veel sneller stijgen”.

Van een instituut dat een complete pagina op haar website heeft toebedeeld aan “vliegtuigstrepen” (inmiddels vakerchemtrails) kan je ook nauwelijks iets anders verwachten.

Bron: De meest warme zomer ooit is het dat opeens niet meer | Niburu

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: